Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > فناوری - ایسنا نوشت: بنیاد گیتس حمایت مالی خود را از ساخت یک میکروتراشه به اندازه یک دانه فلفل قابل تعبیه در بدن بیماران برای ثبت اطلاعات زیستی اعلام کرد.

محققان در حال کار بر روی توسعه یک میکروتراشه جدید به کوچکی یک دانه فلفل هستند که می‌تواند اطلاعات را مستقیما نگهداری کند و پرونده پزشکی بیمار را به طور دقیق به‌روز نگه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه کالیفرنیا ریورساید گزارش داد که "ویلیام گروور" استاد مهندسی زیست‌شناسی در کالج مهندسی بورنز، کمک مالی از بنیاد بیل و ملیندا گیتس را برای حمایت از کار خود در زمینه فناوری میکروتراشه قابل تعبیه در بدن بیمار برای ثبت اطلاعات زیستی، دریافت کرده است.

این کمک مالی به ویلیام اجازه می‌دهد آزمایشگاه خود را توسعه دهد و میکروتراشه‌ها را زودتر بسازد.

گروور با استفاده از میکروتراشه‌ها، اطلاعات بیمار را به طور مستقیم از نمونه‌های بیولوژیکی ضبط می‌کند. هر تراشه یک شماره سریال منحصر به فرد دارد که با استفاده از یک تراشه دستی خوانده می‌شود. این شماره با اطلاعات بیمار در پایگاه داده یا پرونده کاغذی وی مرتبط است.

تراشه‌هایی به اندازه گرده فلفل

گفته می‌شود که این میکروتراشه‌ها واقعا میکرو هستند و بزرگتر از یک دانه فلفل نیستند، بنابراین به راحتی وارد بدن می‌شوند. پس از انجام این فرایند، تراشه‌ها به طور دائمی در داخل نمونه قرار می‌گیرند.

یک تراشه‌ خوان در محل ثبت و ضبط نمونه‌ها، اطلاعات تراشه را می‌خواند و پرونده پزشکی بیمار را به صورت مداوم و مستمر به‌روز می‌کند. میکروتراشه‌های جدید یک جایگزین امن و کارآمد برای پزشکان و متخصصان هستند که در دنیای در حال توسعه، به داده‌های دقیق و به‌روز نیاز دارند.

حریم خصوصی بیمار محافظت می‌شود

به منظور حفظ حریم خصوصی بیمار، تراشه‌ها تنها شامل شماره‌های شناسایی هستند که اطمینان حاصل می‌کند که اطلاعات شخصی بیمار محرمانه نگه داشته می‌شود.

تحقیق در مورد تراشه‌ها ادامه دارد و کمک مالی بنیاد گیتس اکنون دست تیم گروور را برای بررسی هر گونه اثر بالقوه‌ای که ممکن است تراشه‌ها بر روی نمونه‌ها داشته باشد و برعکس باز گذاشته است. مطالعات انجام شده برای ارزیابی اینکه آیا تراشه‌ها نیاز به پوشش‌های ویژه دارند، انجام می‌شود.

این کمک مالی که با عنوان جایزه GCE اهدا می‌شود، بخشی از ابتکار 100 میلیون دلاری است که توسط بنیاد گیتس تأمین می‌شود و تیم محققان را 18 ماه تامین می‌کند. جایزه GCE برای جذب بیشتر و سریع‌تر نوآوران جهان راه‌اندازی شده است تا امیدوارانه راه‌حل‌هایی برای برخی از چالش‌های سلامت و بهداشت و توسعه جهانی بیابد.

تا به امروز، بیش از 1365 پروژه در بیش از 65 کشور، این کمک مالی را دریافت کرده‌اند. وبسایت آزمایشگاه گروور می‌گوید تیمش در خصوص توسعه این میکروتراشه‌ها و ابزارهایی که به روند توسعه ابزارهای جدید سرعت می‌بخشند، با انگیزه و پرشور است.

تکنیک‌های آنها می‌تواند در طیف گسترده‌ای از زمینه‌های مختلف، از جمله تشخیص پزشکی، علم مواد، سم شناسی و بسیاری موارد دیگر استفاده شود.

 

 

5656

کلید واژه‌ها : تراشه - بدن انسان - فناوری - نانوفناوری -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تراشه بدن انسان فناوری نانوفناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین روحانی نژاد نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی و وزارت راه و شهرسازی متشکل از بازآفرینی شهری، مسکن و راه روستایی که با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، با اشاره به این فرمایش امام راحل که قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی نداشتن مسکن مشکل اساسی مردم به شمار می‌رفت، گفت: امام راحل امید داشتند دولت‌های آتی مشکل مسکن را حل کنند، هر چند وضعیت مسکن قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست و قبل از انقلاب بخش بزرگی از شهرها را حلبی آبادی‌ها تشکیل می‌داد اما امروز مستأجران هم مسکن مناسبی دارند و بد مسکنی چندان زیاد نیست.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به مهاجرت مردم از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ گفت: عزم دولت سیزدهم حل مشکلات بخشی از مردم در حوزه مسکن است.

روحانی‌نژاد تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خانه دار کردن مردم، در بازسازی حوادث بعد از زلزله و سیل، گام‌های بلندی برداشته است و دلیل آن هم وجود گروه‌های جهادی است که در حوادث جزو اولین گروه‌ها هستند که در کنار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت خانه‌های جدید تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت این گروه‌های جهادی برای نوسازی مسکن استفاده کرد، گفت: دولت سیزدهم توجه بسیاری برای حل مشکل مسکن دارد و وزیر راه و شهرسازی نیز تمرکز خود را بر این موضوع گذاشته است.

روحانی نژاد اظهار کرد: زمین رایگان برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن برای اقشار کم درآمد در این دولت تخصیص یافته است. امیدواریم در سال‌جاری با تخصیص زمین برای ۵۰ هزار واحد مسکونی دیگر دولت سیزدهم به دوران طلایی ساخت مسکن کم درآمدها تبدیل شود.

کد خبر 6098549 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی خود را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور