Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه نباید حتی یک دلار از ارز دولتی کشور به شرکت‌های فاقد اعتبار برای واردات کالا اختصاص پیدا کند، گفت: وزارت صنعت باید توضیح دهد چرا برخی از شرکت‌های خودرویی به جای واردات قطعات و مواد اولیه چای وارد کردند. ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات

سعید باستانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به لیست نخست بانک مرکزی که به اعلام اسامی شرکت‌های دریافت کننده ارز 4200 تومانی اختصاص داشت، اشاره کرد و اظهار داشت: در سه ماهه نخست امسال حدود 19 میلیارد دلار ثبت سفارش انجام شده که از میان آنها 9 میلیارد دلار به تخصیص ارز منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به پرسش تسنیم که پرسید، در لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی برخی از شرکت‌ها مانند خودرویی‌ها اقلامی مانند چای و چای ساز وارد کرده و تعدادی از شرکت‌ها نیز مورد تأیید انجمن‌های تولیدی نیستند، وزارت صنعت براساس کدام معیار این شرکت‌ها را حائز دریافت ارز تشخیص داده است، افزود: متأسفانه در لیست روز گذشته ابهامات زیادی در مورد تخصیص ارز به شرکت‌ها مطرح بود که عامل این موضوع سیستم معیوب کشور است این موضوع را نباید کتمان کنیم که برخی با استفاده از این سیستم معیوب توانسته‌اند ارز مورد نیاز خود را دریافت کنند درحالی که بسیاری از تولیدکنندگان همچنان درگیر بروکراسی اداری بوده و موفق به دریافت ارز نشده‌اند.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به اینکه اگر از میان 9 میلیارد دلار کالایی که موفق به دریافت ارز شده است 20 هزار دلار غیرواقع تخصیص داشته باشد اشتباه است، حتی یک دلار هم نباید بدون اصول و ضابطه به شرکت‌های مختلف که مدعی واردات مواد اولیه و تجهیز و تولید هستند پرداخت می‌شد، گفت: ما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد اما باید دقت کنیم واحدهای نظارتی نیز باید در این رابطه اظهارنظر کرده و از وزارت صنعت بخواهند ملاک تعیین شرکت‌ها برای تخصیص ارز را اعلام کند.

باستانی به مهلت 15 روزه رئیس جمهور به وزیر صنعت برای تعیین تکلیف تخلف ثبت سفارش بیش از 6 هزار خودرو اشاره کرد و گفت: مجلس در گام نخست این موضوع را به وزارت صنعت متذکر شد و این بخش روند بررسی تخلف را آغاز کرد در نهایت متوجه شدیم یکی از ارکان این تخلف بخش خصوصی و یکی دیگر متأسفانه افرادی در وزارت صنعت بودند که سازمان بازرسی به این موضوع ورود پیدا کرده و در حال بررسی جدی این تخلف است.

وی تأکید کرد: کمیسیون صنایع علاوه بر پیگیری وضعیت تخلف ثبت سفارش این موضوع را از وزارت صنعت مطالبه می‌کند که چرا باید خلأ سیستمی در وزارت صنعت وجود داشته و امکان هک سیستم فراهم باشد. چرا این وزارتخانه برای جلوگیری از فساد اقدام موثری را انجام نداده است که ما شاهد بروز این تخلفات باشیم.

انتهای پیام/

R1012125/P1010113/S7,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت صنعت و معدن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت صنعت و معدن وزارت صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۲۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادراتی ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهارکرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود؛ مابقی آن نیز تولیدات صادراتی است که توسط بازرگانان انجام شده است.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشور‌های همسایه هدفگذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهارکرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و ماموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

خوزستان با حدود ۱۷۰ هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را در این حوزه دارد که موجب اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ هزار نفر شده است.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • (تصویر) هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز‌ترین محصولات خودرویی جهان در چین
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز ترین محصولات خودرویی جهان در چین (+گزارش تصویری)
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روزترین محصولات خودرویی جان در چین (+گزارش تصویری)
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد