Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، بختیار رحمانی پور خبر داد: صادرات امسال کالا از گمرکات استان در مقایسه با مدت مشابه (سه ماه اول سال ۹۶) از نظر ارزش ریالی نیز ۳۶ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی افزود: بیشترین میزان صادرات مربوط به محصولات کشاورزی است که با اختصاص ۲۱۳ هزار تن به ارزش ۸۳ میلیون دلار، رشد ۱۶۲ درصدی را نسبت به سال گذشته داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل گمرکات کردستان با اشاره به اینکه رتبه دوم کالای صادراتی از استان مربوط به مصنوعات پلاستیکی است، تاکید کرد: این بخش از صادرات با ۱۰ هزار تُن وزن به ارزش ۲۶ میلیون دلار در مقایسه با سال ۹۶، چهار درصد افزایش دارد.

رحمانی پور یادآور شد: مهمترین اقلام صادراتی از گمرکات استان شامل سبزی و میوه‌های خوراکی، مواد معدنی، سنگ فلز جوش، محصولات سرامیکی و مواد پلاستیکی است.


وی اضافه کرد: مهمترین کشور هدف این کالا‌ها عراق با صادرات ۳۱۵ هزار تن به ارزش ۱۵۹ میلیون دلار بود و سایر صادرات نیز به کشور‌های افغانستان، پاکستان، رومانی و ارمنستان صادر بوده است.


مدیرکل گمرکات کردستان با بیان اینکه روند صادرات طی چند سال اخیر سیر صعودی داشته است، اظهار داشت: طی سه ماهه نخست امسال، باشماق بین ۱۰۶ گمرک کشور رتبه ۱۶ از نظر ارزشی و ۱۵ از نظر وزنی را کسب کرد.

وی افزود: مهمترین کالا‌های وارداتی به گمرکات استان، ماشین آلات مکانیکی و برقی، ضایعات پلاستیک، ضایعات و مصنوعات آلومینیوم و مهمترین کشور هدف کالا‌های وارداتی به استان نیز کشور ترکیه با واردات ۶ میلیون دلار کالا است.

رحمانی پور در خصوص آمار واردات کالا به گمرکات استان نیز گفت: در سه ماه گذشته، ۱۴ میلیون دلار کالا وارد استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد کاهش داشته است.

وی از تزانزیت ۵۰۴ هزار تُنی کالا به ارزش یک میلیارد و ۱۶۱ میلیون دلار در گمرک باشماق مریوان در سه ماه گذشته از سال ۹۷ نیز خبر داد و یادآور شد: این میزان ترانزیت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از نظر وزنی ۳۹ درصد و ارزش دلاری هشت درصد رشد داشت.


رحمانی پور به تردد مسافران از گمرکات کردستان در این مدت نیز اشاره کرد و تاکید کرد: مرز باشماق تنها مرز رسمی استان است که از طریق آن تردد مسافر انجام می‌گیرد.


وی گفت: طی این مدت ۶۸ هزار و ۶۶۲ مسافر به کشور وارد و ۶۷ هزار و ۵۶۴ مسافر خروجی نیز از طریق این مرز به کشور عراق تردد داشتند.


مرز رسمی باشماق مریوان در کردستان یکی از مهمترین مرز‌های رسمی زمینی ایران با اقلیم کردستان عراق به شمار می‌آید که امسال بین ۶۵ گمرک کشور، رتبه ۲ ترانزیت خارجی مقصد را کسب کرده است.


گمرکات استان کردستان با چهار شعبه فعال در سنندج، باشماق مریوان، سیرانبند بانه و شهر بانه به فعالان اقتصادی خدمات گمرکی ارائه می‌کند.


گمرک سیرانبند و باشماق از مرز‌های گمرکی فعال رسمی و بین المللی استان هستند و گمرک مریوان در زمینه ترانزیت، صادرات، امور مسافری و مقدار قابل توجهی در بخش واردات فعال است؛ به طوریکه روزانه ۱۲ میلیون دلار کالا از مرز باشماق مریوان ترانزیت می‌شود.


مرز سیرانبند بانه نیز دومین و نزدیک‌ترین مرز مشترک استان کردستان با منطقه شمال عراق است که از حیث حجم صادرات کالا و شمار فعالان و شاغلان اقتصادی رتبه دوم بازارچه‌های این استان را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/۷۷۲۷

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی

به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضائیه، عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی نیز در این جلسه به ارائه آماری از میزان و نوع پرونده‌های رسیدگی شده در مراکز پزشکی قانونی طی سال گذشته پرداخت و گفت: طی سال ۱۴۰۲ در ۴۵۰ مرکز پزشکی قانونی سطح کشور، بیش از دو میلیون و ۱۵۰ هزار پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که از این تعداد، ۸۷ درصد مربوط به معاینات بالینی، حدود ۷ درصد در زمینه خدمات آزمایشگاهی، نزدیک به سه‌ونیم درصد مربوط به معاینات اجساد و حدود یک‌ونیم درصد در حوزه کمیسیون‌های تخصصی بوده است.

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضائی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضائی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

علی صالحی دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسؤولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلا صاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کد خبر 6092178

دیگر خبرها

  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران