Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه نباید حتی یک دلار از ارز دولتی کشور به شرکت‌های فاقد اعتبار برای واردات کالا اختصاص پیدا کند، گفت: وزارت صنعت باید توضیح دهد چرا برخی از شرکت‌های خودرویی به جای واردات قطعات و مواد اولیه چای وارد کردند.

ایران آنلاین /سعید باستانی، با اشاره به لیست نخست بانک مرکزی که به اعلام اسامی شرکت‌های دریافت کننده ارز 4200 تومانی اختصاص داشت، اشاره کرد و اظهار داشت: در سه ماهه نخست امسال حدود 19 میلیارد دلار ثبت سفارش انجام شده که از میان آنها 9 میلیارد دلار به تخصیص ارز منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به اینکه در لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی برخی از شرکت‌ها مانند خودرویی‌ها اقلامی مانند چای و چای ساز وارد کرده و تعدادی از شرکت‌ها نیز مورد تأیید انجمن‌های تولیدی نیستند، وزارت صنعت براساس کدام معیار این شرکت‌ها را حائز دریافت ارز تشخیص داده است، افزود: متأسفانه در لیست روز گذشته ابهامات زیادی در مورد تخصیص ارز به شرکت‌ها مطرح بود که عامل این موضوع سیستم معیوب کشور است این موضوع را نباید کتمان کنیم که برخی با استفاده از این سیستم معیوب توانسته‌اند ارز مورد نیاز خود را دریافت کنند درحالی که بسیاری از تولیدکنندگان همچنان درگیر بروکراسی اداری بوده و موفق به دریافت ارز نشده‌اند.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به اینکه اگر از میان 9 میلیارد دلار کالایی که موفق به دریافت ارز شده است 20 هزار دلار غیرواقع تخصیص داشته باشد اشتباه است، حتی یک دلار هم نباید بدون اصول و ضابطه به شرکت‌های مختلف که مدعی واردات مواد اولیه و تجهیز و تولید هستند پرداخت می‌شد، گفت: ما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد اما باید دقت کنیم واحدهای نظارتی نیز باید در این رابطه اظهارنظر کرده و از وزارت صنعت بخواهند ملاک تعیین شرکت‌ها برای تخصیص ارز را اعلام کند.

باستانی به مهلت 15 روزه رئیس جمهور به وزیر صنعت برای تعیین تکلیف تخلف ثبت سفارش بیش از 6 هزار خودرو اشاره کرد و گفت: مجلس در گام نخست این موضوع را به وزارت صنعت متذکر شد و این بخش روند بررسی تخلف را آغاز کرد در نهایت متوجه شدیم یکی از ارکان این تخلف بخش خصوصی و یکی دیگر متأسفانه افرادی در وزارت صنعت بودند که سازمان بازرسی به این موضوع ورود پیدا کرده و در حال بررسی جدی این تخلف است.

وی تأکید کرد: کمیسیون صنایع علاوه بر پیگیری وضعیت تخلف ثبت سفارش این موضوع را از وزارت صنعت مطالبه می‌کند که چرا باید خلأ سیستمی در وزارت صنعت وجود داشته و امکان هک سیستم فراهم باشد. چرا این وزارتخانه برای جلوگیری از فساد اقدام موثری را انجام نداده است که ما شاهد بروز این تخلفات باشیم.

/تسنیم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۲۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • (تصویر) هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز‌ترین محصولات خودرویی جهان در چین
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز ترین محصولات خودرویی جهان در چین (+گزارش تصویری)
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روزترین محصولات خودرویی جان در چین (+گزارش تصویری)
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است