Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۷ خرداد، هم‌زمان با تشييع پيکر مرحوم قانعي‌راد از دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه تهران، دانشجويان اين دانشگاه اعتراض خود را به احکام صادرشده براي همکلاسي‌هاي خود آغاز کردند. آفتاب‌‌نیوز : اين احکام پيرو بازداشت‌هاي اعتراضات دي‌ماه سال‌ گذشته صادر شده است. حالا حجت‌الاسلام کرمي، مسئول نهاد رهبري دانشگاه تهران نيز با «سنگين»خواندن اين احکام از پيگيري‌هاي مسئولان و دانشجويان براي تخفيف و رفع کامل اين احکام سخن به ميان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در گفت‌وگو با فارس دانشجويان دستگيرشده در ناآرامي‌هاي دي ماه را به دو دسته تقسيم کرد؛ گروهي که همان موقع آزاد شدند و دسته دوم که به تعبير او، به‌خاطر «سابقه‌شان» پرونده‌هايشان نياز به بررسي بيشتر داشت.
مسئول نهاد رهبري دانشگاه تهران درباره اعتراضات دي سال ۹۶ گفت: «جمعا از کل دانشگاه‌هاي تهران بين ۵۰ تا ۶۰ دانشجو دستگير شدند که از دانشگاه تهران سه نفر بودند که احکام آنها صادر شده است. پرونده حدود پنج دانشجوي ديگر دانشگاه تهران در روز‌ها و ماه‌هاي آتي بررسي خواهد شد و احکام آنها صادر مي‌شود که اين دانشجويان نيز بايد با حضور در محاکم قضائي از اتهامات وارده دفاع کنند». البته دانشجويان معترض پيش‌تر از ۱۵ دانشجوي دانشکده علوم اجتماعي با پرونده‌هاي باز در دستگاه قضا گفته بودند.
درست است که اين احکام سنگين است، اما ممکن است مورد تجديدنظر قرار بگيرد کرمي درخصوص اعتراضات اخير دانشجويان دانشکده علوم اجتماعي گفت: «از اين جهت که اين احکام در زمان امتحانات به دانشجويان ابلاغ شد، مورد اعتراض آنها قرار گرفت. اين زمان براي اعلام اين احکام مناسب نبود و البته احکام تعدادي از آنها نيز سنگين در نظر گرفته شده که دانشجويان از قبل اعلام کرده بودند اگر تخفيفي صورت نگيرد، امتحانات دانشگاه را تحريم مي‌کنند. البته اين تهديد تعداد محدودي از دانشجويان است که ممکن است روي ضابطه و قانون اقدام نکنند».
مسئول نهاد رهبري دانشگاه تهران اضافه کرد: «جلسه‌اي در نهاد داشتيم و از دانشجويان خواسته شد اعتراضات را به زبان دانشگاه بيان کنند و از تحريم امتحانات و تجمعات استفاده نکنند. دانشجويان و اساتيد هم اذعان دارند که اين راه صحيحي براي اعتراض نيست و نبايد اعتصاب، تحصن و تجمع را به عنوان راه اول برگزيد بلکه بايد با شيوه‌هاي مناسب‌تري ورود کنيم». کرمي ادامه داد: «مسئولان دانشگاه، وزارت علوم و نهاد از روز اول به اين مسئله ورود کردند و وقتي اين تجمع شکل گرفت، با نماينده دانشجويان جلسه‌اي برگزار شد و باعث شد التهاب اين تجمع کاهش پيدا کند.
تعداد محدودي از دانشجويان در امتحانات شرکت نکردند، اما بيشتر امتحانات به حد نصاب رسيده و برگزار شد. خوشبختانه در اين تجمع اتفاق خاصي رخ نداد و اگر اتفاقي مي‌افتاد، براي دانشگاه تهران که قطب علمي کشور است، مناسب نبود». او گفت: «نبايد در همان ابتدا به قوه قضائيه حمله کرد. درست است که اين احکام سنگين است، اما احکام اوليه است و ممکن است مورد تجديدنظر قرار بگيرد؛ بايد به اين اعتراضات رسيدگي شود».
8 سال حکم براي يک دانشجو بسيار سنگين استکرمي با اشاره به حکم هشت سال حبس گفت: «اين حکم براي يک دانشجو بسيار سنگين است و از طرف نهاد رهبري در دانشگاه‌ها اقداماتي در اين خصوص صورت گرفته؛ جلسه‌اي با مسئولان قوه قضائيه و قاضي پرونده داشتيم و حتي حجت‌الاسلام محمديان رئيس نهاد رهبري در دانشگاه‌ها به اين قضيه ورود کرد، اما به دليل هم‌زماني اين اتفاقات با هفته قوه قضائيه از ۹ تير بررسي اين پرونده‌ها شتاب خواهد گرفت و به صورت جدي پيگيري خواهد شد».
ممکن است برخي از دانشجويان تحت احساسات قرار گرفته باشندمسئول نهاد رهبري در دانشگاه تهران افزود: «ممکن است برخي از دانشجويان تحت احساسات قرار گرفته و در اين تجمعات شرکت کرده باشند، اما اين احکامي که از سوي قوه قضائيه صادر شده فقط براي حضور دانشجويان در اغتشاشات نبوده، بلکه مجموع اتهامات يک دانشجو در چند سال گذشته است که يک دانشجو به هشت سال زندان محکوم شده و بالاترين حکمي که براي اغتشاشات در نظر گرفته شده، پنج سال زندان براي دانشجويی ديگر است».
او درباره بررسي پرونده‌ها و اعلام نتيجه نهايي گفت: «نمي‌شود براي رسيدگي به پرونده‌ها زمان تعيين کرد؛ وعده‌اي هم به دانشجويان داده نشده، اما کميته چهار نفره نهاد رهبري در دانشگاه‌ها، قوه قضائيه، نماينده دانشجويان و وزارت علوم تشکيل شده و از امروز پيگير موضوع خواهند بود. موضوع، موضوع کوچکي نيست و بايد به دقت بررسي و ابعاد آن روشن شود، اميدواريم تا قبل از دادگاه تجديدنظر بررسي‌هاي نهايي انجام بگيرد». کرمي گفت: «اين قصه مي‌توانست دانشگاه‌ها را ملتهب کند، اما به‌خوبي مديريت شد و به آرامش رسيد. اميدواريم سال تحصيلي آينده فضاي دانشگاه فضايي آرام و علمي باشد و ما بتوانيم در يک فضاي علمي مسئوليت‌هاي فرهنگي و علمي خود را انجام دهيم».
چهارشنبه هفته گذشته، در ادامه سلسله پيگيري‌های برخي از مسئولان، منصور غلامي، وزير علوم، در گفت‌وگو با «خانه ملت» گفت: «مراحل قضائي در اين پرونده به اين صورت است که دانشجويان با توجه به حکمي که براي آنان در نظر گرفته شده، درخواست تجديد نظر کنند و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز در اين زمینه به صورت جداگانه براي تخفيف در احکام صادره پيگيري‌هاي داشته است». او افزود: «اين دانشجويان به دليل همين بي‌تجربگي دست به اقداماتي زده‌اند که خلاف قانون به شمار مي‌آيد، ولي در اصل و باطن، بسياري از اين دانشجويان نيت‌هاي معاندانه با نظام جمهوري اسلامي ايران نداشتند». او در انتها از ديدار خود با رئيس قوه قضائيه گفت: «در همين رابطه به صورت حضوري ملاقاتي با رئيس قوه قضائيه داشته‌ام و در اين ملاقات از ايشان و دادستان کل کشور درخواست کردم که احکام نهايي به گونه‌اي باشد که در کنار بازدارندگي مسئولان قضائي با رأفت اسلامي با دانشجويان دستگيرشده حوادث دي ماه برخورد کنند تا اين دانشجويان دچار آسيب نشوند».
منبع: شرق
کد خبر: ۵۳۲۲۵۹ تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشجويان دانشجویان بازداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای غزه/ «ما آزاد نیستیم!»

خبرگزاری مهر، گروه مجله: اردیبهشت ماه به همین زودی به نیمه خود رسید و احتمالاً فروردین عضو بزرگ‌تر خانواده بهار حق او را در طولانی بودن و به درازا کشیدن روزها و ساعت‌ها خورده باشد. این هفته بیشتر اخبار معطوف به جنبش آزادی خواهی دانشجویان آمریکایی بود اما شما می‌توانید در هیاهوی این خبر، سایر اخبار مهم هفته از جمله تقسیم استان تهران را در این گزارش بخوانید.

تهرانِ سه تکه‌ای

استان تهران استانی در شمال-مرکزی ایران با جمعیت حدود ۱۹ میلیون نفر و مساحتی کمتر ۱۳۰۰۰ کیلومتر مربع است. این استان پرجمعیت‌ترین استان ایران است و از نظر مساحت پس از استان‌های قم و البرز، سومین استان کوچک ایران است. تقسیم استان تهران یکی از پرونده‌هایی است که مدتی است روی میز مذاکرات مانده و خاک می‌خورد اما به نظر می‌رسد بالاخره قرار است به آن هم نوبت داده شود و رسیدگی‌های لازم صورت گیرد.

تقسیم تهران به دو بخش شرقی و غربی تاکنون از سوی رئیس جمهور، وزیر کشور و استاندار تهران مطرح شده است. رئیس جمهور اواخر آبان ماه در جریان سفر به شهریار تاکید کرد که تقسیمات کشوری غرب و شرق استان تهران نیازمند تغییرات جدی است و با توجه به توسعه شهرهای اندیشه، شهریار و دیگر شهرستان‌های اطراف باید در تقسیمات کشوری تجدیدنظر شود.

استاندار تهران «علیرضا فخاری»، درباره تقسیم استان تهران گفت: «موضوع تقسیم استان تهران به چند استان، در حال گذراندن کارهای مطالعاتی است. در حال حاضر این موضوع در کمیسیون‌های مرتبط دولت با هم مشخصات بررسی شده و باید در هیئت دولت و سپس مجلس تصویب شود.» او در ادامه توضیح داد که در تقسیمات کشوری باید به نقطه‌ای از اطمینان بخشی برسد که مردم بتوانند زندگی توأم با آرامش داشته باشند و در حوزه‌های زیرساختی مشکلاتی از قبیل تأمین آب و برق، حمل‌ونقل و ارتباطات وجود نداشته باشد.

وزیر کشور «احمد وحیدی» هم بعد از ظهر سه شنبه در شورای اداری استان تهران با بیان اینکه تهران یک پنجم جمعیت کشور را در خود جا داده است، گفت: «تقسیمات کشوری یک ابزار برای اداره بهتر و رسیدگی بهتر به این جمعیت است. همچنین هدف از تقسیمات استان تهران جلوگیری از تمرکززدایی و امکان رسیدگی بهتر به شهرهای کمتر توسعه یافته و اداره بهتر است.»

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا نیز در این باره توضیحاتی داده است: «استان شدن ورامین از موافقت با طرح تا اجرا در دولت سیزدهم کلید خورد و با توجه به پیشینه تمدنی ورامین نسبت به سایر مناطق، به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است.» او ادامه داد: «بر اساس پیگیری‌ها و رایزنی‌های فراوانی که با رئیس‌جمهور انجام شده، استان تهران به ۳ استان تهران مرکزی، تهران غربی به مرکزیت شهریار و استان تهران شرقی به مرکزیت ورامین تقسیم می‌شود.»

کارشناسان، پیش‌بینی‌های مختلفی درباره اجرای این طرح دارند اما به نظر می‌رسد مجموعه تصمیمات به نقطه جدی و نهایی درباره تقسیم تهران رسیده است و در آینده‌ای نه چندان دور شاهد آغاز تغییرات در پرجمعیت‌ترین استان ایران خواهیم بود.

غوغای شاگردان «وحید»

تیم فوتبال در جام ملت‌های آسیا با باخت و مقابل قطر در یک چهارم نهایی بار دیگر حسرت قهرمانی را بر دلمان گذاشت؛ بعد از آن تیم فوتبال ساحلی نیز در جام جهانی فوتبال ساحلی علیرغم امیدهای بسیار سوم شد؛ اما فوتسال ایران همه اینها را جبران کرد. شاگردان «وحید شمسایی» بازیکنان تیم ملی فوتسال سیزدهمین جام قهرمانی را با برتری ۴ بر ۱ مقابل تایلند به خانه آوردند. این تیم پرافتخارترین تیم فوتسال قاره آسیا است.

شمسایی در مصاحبه خود در فرودگاه پس از بازگشت گفت: «قبل از جام ملت‌ها گفتم اگر قهرمان شویم قراردادم را تمدید می‌کنم. حالا قهرمان شدیم و برای جام جهانی باید با فدراسیون به جمع‌بندی برسیم تا بهترین باشیم چون اعتبارمان وسط است.»

افتخارات فوتبالی این هفته ادامه دارد. «مهدی قائدی» مهاجم تیم ملی کشورمان که از سال ۱۴۰۲ وارد لیگ برتر امارات متحده عربی شد با گلزنی برای تیم «اتحاد کلباء» تعداد گل‌هایش را در این لیگ را به عدد ۱۳ رساند تا «بهترین لژیونر تاریخ ایران در این لیگ» لقب بگیرد. قائدی با درخشش چشم گیر در اتحاد کلباء چندین پیشنهاد اروپایی کسب کرده و قصد دارد بعد از پایان دوران قرارداد قرضی‌اش راهی فوتبال اروپا شود.

درست است که همیشه اخبار ورزشی ایران را دنبال می‌کنیم؛ اما حیف است که اشاره به تاریخ سازی تیم فوتسال افغانستان نکنیم؛ تیمی که با مربی ایرانی در رده‌بندی جام ملت‌های آسیا با نتیجه ۵ بر ۳ قرقیزستان را شکست داد و برای اولین بار به جام جهانی راه یافت‌. آنها بعد از صعود به جام‌جهانی با آهنگ «صادق بوقی» پیرمرد گیلکی، شادی خود را نشان دادند و این صعود را جشن گرفتند.

«ما آزاد نیستم!»

در طول تاریخ بارها و بارها شاهد تأثیرگذاری دانشجوها در بسیاری مسائل بوده‌ایم. به طور کلی در همه جوامع از دانشجو به عنوان قشر فرهیخته جوان یاد می‌شود. اعتراضات دانشجویی بیشتر مواقع تأثیر گذار بوده است از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ در اعتراض به کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد گرفته تا اکنون که دانشجویان آمریکایی و اروپایی برای حمایت از غزه فریاد آزادی سر می‌دهند.

در حقیقت ذاتِ جنبش دانشجویی این است که مجموعه‌ای از دانشجویان به صورت داوطلبانه حرکتی جمعی را برای ایجاد تحولاتی در دانشگاه و جامعه صورت می‌دهند و اکنون نوبت به تغییر درباره مسئله فلسطین رسیده است. تجمعات و اعتراضاتی که علیرغم دستگیری صدها دانشجو از کالج «برنارد» و دانشگاه «کلمبیا» روزهاست ادامه دارد و جوانان نسل زد در آمریکا خواستار قطع همکاری دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی هستند. این جنبش در سراسر ایالات متحده آمریکا، اروپا و دیگر قاره‌ها به راه افتاده و موج سنگین تحلیل‌های رسانه‌ای را در پی داشته است.

آمریکایی که از هر فرصتی برای به اصطلاح حمایت از حقوق مردم سایر کشورها استفاده می‌کرد حالا خودش شدیدترین سرکوب‌ها را برای دانشجویانش تجویز می‌کند. بنا به گزارش روزنامه واشنگتن پست ۹۰۰ دانشجو را در مدت ۱۰ روز در دانشگاه‌های آمریکا را دستگیر شده‌اند؛ حدود ۱۰۰ دانشجو هم به تازگی در ویرجینیا و تگزاس آمریکا بازداشت شدند و تمامی اینها فقط بخشی از اقدامات سرکوبگرانه است.

دانشجویان دانشگاه «یِیل» در ایالت «کانکتیکت» آمریکا نیز علی‌رغم بازداشت ده‌ها تن از همکلاسی‌های خود بار دیگر در برابر این دانشگاه چادرهای همبستگی با فلسطینیان غزه برپا کرده و اعتراض خود را به حمایت‌های آمریکا از رژیم اسرائیل این گونه نشان دادند. آمریکا؛ مانند الگوی خود اسرائیل حتی آب و غذا را بر دانشجویان بسته و مردم از پشت میله‌ها به آنها کمک می‌رسانند.

گفتنی است بازداشتی‌ها تنها مردم عادی و دانشجو نبوده‌اند بلکه نامزد حزب سبز در انتخابات، «جرج استین» در حال مشارکت در اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه جورج تاون دستگیر شد.

تصاویر و لحظات عجیبی در دانشگاه‌های آمریکا رخ داده است و حمایت و دفاع از انسانیت ادامه دارد. استادهای دانشگاه «جرج تاون» اطراف دانشجویان مدافع آزادی فلسطین و مخالف نسل کشی اسرائیل کمربند انسانی ایجاد کردند تا از حمله پلیس به آنها جلوگیری کنند اما حتی خودشان هم به اتهام یهودستیزی مورد تهاجم قرار می‌گیرند. دانشجویان و مردم برای مراقبت از نمازگزاران از دست پلیس آمریکا زنجیره انسانی تشکیل دادند و شعار «بگذار نماز بخوانند» سر می‌دادند. آنها روی تابلوهای شعار نوشته بودند: «ما هم آزاد نیستیم تا وقتی که فلسطین آزاد شود…»

گروهی از استادهای دانشگاه‌های آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کردند که شما اشک ما را در آوردید، ما در مقابل نسل کشی اسرائیل از دانشجویان حمایت می‌کنیم. حتی گروهی از خودِ یهودیان با حضور در تظاهرات دانشجویان که در حمایت از مردم فلسطین برگزار شده بود، شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی سر دادند. در ادامه همین تظاهرات دانشجویان دانشگاه جرج واشنگتن چفیه و پرچم فلسطین را به گردن اولین رئیس جمهور آمریکا انداختند. همچنین دانشجویان در دانشگاه معروف هاروارد، به نشانه همبستگی با مردم غزه و در محکومیت جنایات اسرائیل و حمایت مستمر دولت آمریکا از این رژیم، پرچم فلسطین را در محوطه این دانشگاه به اهتزاز در آوردند.

این اعتراضات به دانشگاه ختم نمی‌شود. همزمان با این خیزش‌ها هشتگ «ایالات متحده اسرائیل» در فضای مجازی آمریکا داغ شده است. کاربران فضای مجازی با کنایه به نفوذ لابی صهیونیستی در آمریکا، این کشور را اشغال شده توسط اسرائیل می‌دانند. همچنین معترضان هنگام ورود مقامات دولتی، خبرنگاران و افراد مشهور به کاخ سفید تظاهرات عظیمی‌به پا کردند. یک معترض آمریکایی می‌گوید: «راه آزادی فلسطین از راه آزادی سازی دانشگاه کلمبیا از اشغال صهیونیست می‌گذرد.»

با شدت گرفتن این جنبش دانشجویی، تجمعات در حمایت از فلسطین در کشورهای دیگر نیز قوت دوباره گرفته است. در پاریس و در قلب فرانسه دانشجویان فریاد زدند «ما همه فلسطینی هستیم‌». در لندن حامیان فلسطین برای بیست و هشتمین هفته متوالی به خیابان‌ها آمدند تا اعلام همبستگی کنند. مردم کشور «تونس» هنگام دیدن وزیر فرهنگ ایتالیا و سفیر این کشور در نمایشگاه کتاب کشورشان در اعتراض به موضع ایتالیا و حمایت از رژیم اسرائیل آنها را از نمایشگاه اخراج کرده و بیرون انداختند. مردم کشورهایی مانند اسپانیا، یونان، ژاپن و مکزیک، کانادا، اسکاتلند، استرالیا و آلمان نیز به حلقه این اعتراضات پیوسته‌اند.

فلسطینیان و آوارگانی که در رفح هستند با نوشتن پیام‌هایی روی چادرهای خود در نوار غزه از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و سایر نقاط که از غزه و فلسطین حمایت می‌کنند، تشکر کردند. همچنین کودکان فلسطینی با زبان خودشان به دست گرفتن تکه کاغذی و انتشار عکس‌های آن کاغذ از تمام دانشجویان و کسانی که در این روزها پشت آنها ایستادند نه مقابلشان تشکر و قدردانی کردند.

گند زیر میزی‌ها در آمد!

این هفته لو رفتن چند مورد عجیب از دریافت زیرمیزی یا «رشوه» حسابی سر و صدا کرده و رسانه‌ای شده است. یکی از معاونان سابق منطقهٔ آزاد اروند به نام «موعود شماخی» به اتهام دریافت رشوه دستگیر شده است. او در سال ۱۳۹۴ به سمت معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شده بود. سال ۱۳۹۹ هم رئیس و یکی از معاونان منطقهٔ آزاد اروند با اتهام فساد اقتصادی بازداشت شده بود.

رئیس دادگستری آذربایجان غربی نیز اعلام کرد ۵ نفر از اعضای شورای شهر سردشت به اتهام گرفتن رشوه دستگیر و تحت قرار بازپرسی قرار گرفتند. همچنین یک نفر از اعضای شورای شهر به همراه رئیس یکی از ادارات زیر مجموعه شهرداری سردشت از قبل دستگیر شده بودند.

رئیس کل دادگستری مازندران نیز گفت: «یک متهم با ادعای نفوذ در دادسرا و اداره دامپزشکی شهرستان قائم‌شهر، وعده کارسازی و رفع پلمب یک واحد صنفی با سو استفاده از جایگاه اداری، در یک پرونده را داده بود. این متهم در مرحله اول، مبلغی رشوه از فرد مذکور اخذ کرده و در ادامه نیز تعدادی سکه تمام بهار آزادی مطالبه کرد. با رصد دقیق اطلاعاتی متهم در حین ارتکاب جرم و پس از اخذ سکه‌های تمام بهار آزادی دستگیر و سکه‌های مذکور از متهم کشف شد.» بعد از این هم خبر آمد یکی از اعضای شورای شهر رشت به اتهام دریافت رشوه توسط پلیس گیلان دستگیر شد.

کد خبر 6095456

دیگر خبرها

  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای غزه/ «ما آزاد نیستیم!»
  • ورود دانشجویان عمره گزار به مدینه
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است