Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس با اشاره به لزوم مصرف بهینه در زمینه برق گفت:  امسال پیش‌بینی می‌شود چنانچه ۶ هزار مگاوات صرفه‌جویی کنیم از بحران خاموشی عبور خواهیم کرد. ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عبدالعزیز کریمی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: حدود 17  درصد از برق کشور توسط نیروگاه‌های برق‌آبی تأمین می‌شود و خشکسالی‌های اخیر سبب شده با کمبود تولید برق مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر اینکه برای  افزایش رضایت‌مندی و عبور از خاموشی‌های تابستان امسال، تعمیرات اساسی در نیروگاه‌ها و همچنین واحدهای نیروگاهی در استان فارس انجام‌شده است افزود: تعدادی نیروگاه حرارتی به میزان 2 هزار مگاوات به ظرفیت موجود اضافه‌ شده تا در کنار کاهش تولید برق بتوانیم تولید را افزایش دهیم.

کریمی گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود چنانچه 6 هزار مگاوات صرفه‌جویی کنیم از بحران خاموشی عبور خواهیم کرد و چنانچه این مدیریت مصرف انجام نشود امکان دارد برای ایجاد تعادل در تولید و مصرف، راهکارهای دیگر مدنظر قرار شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس با اعلام اینکه از ابتدای سال هیچ‌گونه مشکلی در تأمین برق پایدار گزارش نشده است گفت: از پنجم  تیرماه امسال مشکلاتی در فارس به وجود آمد، اما تصورمان این است که با کمک مصرف‌کنندگان تابستان امسال هم به‌ سلامت عبور خواهیم کرد.

کریمی تأکید کرد: در بخش دولتی اعتقادداریم که باید پیشتاز باشیم زیرا تنها  نباید شعار سر بدهیم بلکه باید از خودمان شروع کنیم اما تاکنون این موضوع جدی گرفته نشده است.

جلال زراعت‌پیشه، مدیر عامل توزیع برق شیراز نیز با اشاره به اینکه شبکه‌ توزیع پایدار است و هیچ‌گونه مشکلی به لحاظ فنی ندارد، گفت: آنچه تحت عنوان خاموشی در روزهای اخیر اجرا شده به دنبال درخواست دیسپاچینگ مرکزی کشور بوده است.

وی با بیان اینکه  این شرکت به‌ منظور رفاه شهروندان تلاش خود به کار گرفته است، اظهار داشت: ارائه برنامه برای خاموشی‌هایی که دیسپاچینگ مرکز درخواست می‌کند، امکان‌پذیر نیست زیرا زمان و میزان ثابتی لحاظ نشده است.

مدیرعامل توزیع برق شیراز مصرف برق در بخش تجاری را نیازمند اصلاح الگوها دانست و افزود: رواج برخی رفتارها نظیر استفاده از ریسه‌ برق و کولرهای گازی در تمام ساعت‌ها سبب افزایش شدید میزان مصرف‌ شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز یکی از واحدهای پرمصرف در فارس را بانک‌ها اعلام کرد و گفت: از اردیبهشت‌ماه امسال اقدام به تعویض تعرفه‌های کنتور این واحدها کرده‌ایم تا در ساعت‌های اوج مصرف تعرفه آنها تغییر یابد.

زارعت پیشه همچنین از گرفتن دستور دادستانی برای مقابله قانونی با مشترکین تجاری پرمصرف خبر داد و گفت: ما نیز بسیاری از رفتارها را بد می‌دانیم اما به لحاظ قانونی نمی‌توانیم ورود کنیم.

انتهای پیام/م

R41382/P1486/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی