Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا­ وسیما، سعیدرضا جندقیان بیدگلی در نشست خبری به مناسبت 14 تیر روز دهیاری ها افزود: در سال گذشته نخستین جلد کتاب کارآفرینان برتر روستاییان را منتشر کردیم که هدف از آن ترویج ایده های روستاییان بود .
وی شناسایی طرح های خلاق ، نوآورانه و تشکیل بانک اطلاعات طرح های روستاییان را از دیگر اقدامات بیان کرد­ و افزود: بانک اطلاعات طرح های روستاییان در دسترس عموم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جندقیان بیدگلی اضافه کرد: زمینه های مختلف کارآفرینی از میان طرح های روستاییان شناسایی و 53 طرح را انتخاب کردیم که در قالب کتاب به علاقه مندان ارایه شده است.
وی با بیان اینکه هزارو 300 طرح کارآفرینی شناسایی شده است گفت: به همین علت نگارش جلد دوم کتاب کارآفرینان برتر روستاییان آغاز شده است.
جندقی تصریح کرد : در هر استان دو تا از محروم ترین شهرستان ها را شناسایی کرده ایم که به صورت ملی حضور می یابیم و در آن شهرستان ها کارگاه های آموزشی برگزار می کنیم.
جندقیان بیدگلی با بیان این که با همکاری معاونت اقتصادی وزارت کشور برای شهرستان های محروم سند توسعه مناطق روستایی شهرستان های محروم کشور را تهیه کرده ایم ، گفت : در گام نخست از هر استان محروم ترین شهرستان ها انتخاب شده است تا در ابعاد مختلف اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی و متناسب با ظرفیت آن منطقه اقدامات متمرکزی انجام شود.
وی با انتقاد از هماهنگ نبودن دستگاه ها و توسعه روستایی گفت: 28 دستگاه متولی توسعه روستایی در کشور هستند که باید در این زمینه هماهنگی لازم را داشته باشند .  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: دهیاری کارآفرینی روستا شهرداری شناسایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، غلامحسین تیموری گفت: مبادلات این مدت محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشت.
وی بیان کرد: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی واردات ۳۹ هزار و ۲۲۵ تن کالا‌های شامل برنج، موز و کنجد و بیش‌از ۴۴ هزار و ۱۹۸ تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل انواع خرما، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی و سایر خشکبار است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ترانزیت محصولات کشاورزی در یک ماه اول امسال که از مرز‌های رسمی انجام شده را هزار و ۱۱۶ تن اعلام کرد.
وی گفت: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادی است وباغبانی، زراعت و شیلات مهمترین ظرفیت‌ها برای توسعه صادرات بخش کشاورزی این استان بشمار می‌رود.
تیموری بیان کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
وی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است و تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

دیگر خبرها

  • روستاییان وعشایر جنوب سیستان وبلوچستان خوشحال از باران‌ها اخیر
  • مدیریت اجرایی استان زنجان خود را مدیون مردم می‌داند
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی