Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دومین همایش رؤسای هیات‌های بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور که صبح امروز (دوشنبه) در محل این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: وجود هیئت‌های رسیدگی به تخلفات به منظور کنترل و نظم بخشیدن و تذکر به مجموعه‌های موجود در دانشگاه‌ها بسیار مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گفته وی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات مسائل و مطالبی را به عنوان راهنما، تذکر و حتی در قالب کارگاه در محیط‌های دانشگاهی ارائه می‌کنند که اثرات راهنمایی در محیط‌های کاری را دارا می‌باشند.   وزیر علوم تصریح کرد: در هر جامعه‌ای سهواً یا عمداً تخلف و اشتباهی ممکن است رخ دهد که منتهی شود به یک مرجع رسیدگی به تخلفات و با توجه به اینکه هیئت‌های رسیدگی به تخلفات در محیط‌های دانشگاهی از بدنه دانشگاه‌ها هستند، این سنخیت شغلی و آشنایی با مسائل محیطی، بسیار کارساز و مؤثر در نوع رسیدگی، نتیجه‌گیری و ورود و خروج به مسائل است؛ فرصت مغتنمی است که مسائل به مراجع درون سیستم ارجاع می‌شود. هر حکمی باید مبنای قانونی داشته باشد وی با تأکید بر اینکه هر حکم و دستوری باید مبنای قانونی بر آن حاکم باشد افزود: حق و حقوق افراد بسیار حائز اهمیت است؛ اصل بر برائت افراد است و رسیدگی به تخلف باید در حین اشتغال صورت گیرد و اجرای حکم پس از تجدید نظر انجام شود.   غلامی محیط‌های دانشگاهی و علمی را در مقایسه با سایر نهادهایی که در سطح جامعه وجود دارند، جزو محیط‌های سالم، پاک و مقدس دانست و عنوان کرد: اگر نسبت به این محیط‌ها حساسیت نشان می‌دهیم به خاطر آن است که این محیط‌ها باید پاک باقی بمانند و مورد سوءظن افراد و اشخاص قرار نگیرند.   به گفته وی، جامعه هیئت علمی چون الگوی رفتاری دانشجویان هستند، هرگونه خدشه به این الگوها می‌تواند آثار مخرب بسیاری داشته باشد و قطعاً می‌دانیم که مدیران دانشگاه‌ها به این مهم توجه ویژه دارند.   وزیر علوم افزود: تلاش می‌کنیم صیانت از جایگاه و منزلت آموزش عالی و اعضای خانواده آموزش عالی، استادان، کارکنان و دانشجویان صورت گیرد؛ از این رو ضمن توجه به رعایت قوانین، مسائل مربوط به دانشگاه‌ها باید در داخل دانشگاه حل و مرتفع شود.   انتهای پیام/  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی وزارت علوم اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۴۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند


 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حمایت عموم مردم استان در اجرای قانون منع استفاده از عناوین بیگانه و ناملموس بر سر در اماکن تجاری و عمومی را با ارسال گزارش مکتوب و مصور، خواستار شد و گفت: بستر دریافت گزارش مردمی تخلف از قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی فراهم شده و لازم است مردم تخلفات در این زمینه را گزارش دهند.

محمد حسین زاده افزود: در کنار جغرافیای سرزمین کهن ایران به عنوان مؤلفه میراث ملموس کشور و دین مبین اسلام در حیطه میراث معنوی، زبان و ادب پارسی به عنوان مهمترین دارایی به جا مانده از پیشینیان و یگانه رشته پیوند دهنده اقوام ایرانی مطرح است.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی زبان وحدت بخش پارسی و لزوم پاسداشت آن در برابر هجوم رقبا و اقتضائات دنیای مدرن امروز ادامه داد: بحران هویت ملی و زبان پارسی را می توان به سادگی در ادبیات نسل جدید مشاهده و عمق آسیب به این مؤلفه هویتی - فرهنگی را درک کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: در روند دهشتناکی که در تغییرات نامحسوس دستوری آرام آرام پیش می رود، بیم آن است که در آینده ای نزدیک، نسل های جدید در فهم و خوانش متون زیبای فارسی و اشعار بلند شاعران وزین ایرانی مشکل مفاهمه پیدا کنند.

حسین زاده افزود: استفاده بی رویه از واژه های غیر فارسی، به گسست فرهنگی میان ما و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به ویژه در حوزه ادبیات منجر می شود لذا با توجه به همه این تفاسیر و بنا بر وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر پاسداشت از حریم زبان و ادبیات پارسی از عموم هم استانی های گرانقدر دعوت می کنم تا برای حفظ شأن این سرمایه ملی و میراث گرانبها و وجوب رعایت قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی در صورت مشاهده اسامی و یا خط بیگانه بر سر در محل کسب اصناف و مجتمع های تجاری و یا واحدهای مسکونی با ارسال تصویر و گزارش ما را در پاسداشت زبان و خط فارسی یاری دهند.

وی گفت: راه های ارتباطی از بسترهای مختلف برای دریافت گزارشهای مردمی شامل شناسه در پیام رسان ایتا: @pasdasht_zaban_farsiُ سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۳۸۵۹۴۰۰۱ پست الکترونیکی khrz@farhangmail.ir لینک سایت https://khrz.farhang.gov.ir/fa/zabaneparsi می شود.

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند