Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس دوم خانه احزاب استان ایلام با اشاره به تشکیل خانه احزاب در استان گفت: اکنون نوبت فعالان سیاسی است که کارکرد احزاب در استان را توجه قرار دهند و برنامه‌های متنوعی را در این زمینه برگزار کنند.

«اقبال اسماعیلی» با حضور در ایسنا، با اشاره به برگزاری جلسات مشورتی توسعه استان اظهار کرد: برگزاری چنین جلساتی بیانگر تجربه استاندار و توجه به هم‌اندیشی برای توسعه‌ی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که برگزاری این نشست‌ها نویدبخش استفاده از تمام پتانسیل‌های توسعه با کمک گرفتن از ظرفیت‌های مدیریتی، علمی و اقتصادی است و می‌تواند به تولید و اشتغال در استان نفسی تازه ببخشد، تصریح کرد: شایسته است مجموعه مدیریت ارشد استان نتیجه این جلسات را با مردم در میان بگذارند.

دبیر حزب اعتدال و توسعه استان ایلام گفت: می‌توان مجامع مشورتی را در مرکز استان متشکل از دانشگاهیان، احزاب و دیگر دغدغه‌مندان استان تشکیل داد و از نتایج آن به عنوان راهکار برای برون‌رفت از مشکلات کنونی بهره برد.

عضو هیئت مدیره خانه احزاب استان ایلام یکی از نقاط امید حل مشکلات استان را وجود استانداری با تجربه‌ی استانداری و کارنامه‌ی مدیریتی سلیمانی دشتکی دانست و گفت: استاندار کنونی ایلام برخلاف استانداران گذشته زمانی که به ایلام آمد با بیش از 70 درصد اعضای کابینه ارتباط مدیریتی داشت که این موضوع می‌تواند در توسعه استان و جذب اعتبارات و نگاه ویژه مرکز به ایلام موثر باشد.

نایب رئیس دوم خانه احزاب استان ایلام با بیان این‌که استاندار ایلام به خوبی با مزیت‌های اقتصادی استان آشنایی دارد، ادامه داد: برگزاری جلسات در این دوره بسیار هدفمند شده و توجه به صنایع نیمه‌فعال و بررسی مشکلات این واحدها از نقاط قوت جلسات برگزار شده در استان است.

دبیر حزب اعتدال و توسعه استان ایلام انتصاب مدیران جوان و متخصص، تعامل با قبایل، ایلات و عشایر، تشکیل شورای مشورتی ایثارگران و توجه به خانواده معظم شهدا و ایثارگران را از نقا ط قوت مدیریت ارشد استان نام برد و گفت: استاندار تمام تلاش خود را به کار گرفته تا نفت و گاز، مرزو کشاورزی را در خدمت توسعه استان به کارگیرد که امیدواریم نخبگان استان با پاسخ دادن به سوال مدنظر استاندار یعنی « چرایی توسعه نیافتگی با وجود دارا بودن پتانسیل‌های توسعه» به مسئولان راهکار دهند و مسئولان هم این راهکارها را به کار گیرند.

این فعال سیاسی هم با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: دشمن قدرت مقابله با ایران اسلامی را ندارد از این رو دست به جنگ روانی می‌زند و تجربه هم نشان داده که مردم ما همیشه پاسخ‌های به موقعی به جنگ روانی دشمنان داده‌اند و مسئولان نیز باید تمام تلاش خود را برای حل مشکلات معیشتی مردم به کار گیرند.

وی با اشاره به تاسیس خانه احزاب در استان از نوع نگاه نماینده عالی دولت در استان به احزاب قدردانی کرد و گفت: حال نوبت احزاب است که به این پشتوانه به کارکرد احزاب در استان توجه کنند به گونه‌ای که این ایفای نقش به خوبی در  جامعه مشهود باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام احزاب سیاسی منطقه ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۴۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود دوغایی مقدم ظهر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سالن اجتماعات مادر بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت این شهرستان از سال ۸۸ آغاز به کار کرد تا سال گذشته زیر نظر مجمع خیرین سلامت کشور فعالیت‌های خود را ادامه می‌داد اما سال قبل به‌عنوان اولین مجمع خیرین سلامت کشوری به‌صورت مستقل و قالبی جدید به ثبت رسید.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان بابیان اینکه این مجمع امروز در قوچان به‌عنوان یک سازمان مردم‌نهاد با اهدافی بزرگ راه‌اندازی شده است، گفت: ساخت مرکز دیالیز، شیمی درمان، بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، سالن همایش‌های مادر، بانک خون و… تنها گوشه‌ای از خدمات خیرین سلامت در این شهرستان به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر این مطلب که خیرین طی سال‌های گذشته وسایل زیادی را به بیمارستان این شهرستان اهدا کردند و همین فعالیت‌ها موجب ارتقای درجه آن و افزایش درآمدها بر اساس تخت روز شده است، افزود: در حال حاضر بودجه بیمارستان به حدود ۱۲ میلیارد تومان رسیده است.

دوغایی مقدم ساخت بیمارستان را یکی از نیازهای ضروری قوچان طی سال‌های گذشته دانست و خاطرنشان کرد: سال‌های قبل ساخت بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی برای این شهرستان درخواست شده بود که مجوز غیررسمی داشت و همین موجب شد تا سال گذشته پیگیری‌هایی برای ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی در این شهرستان صورت بگیرد.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اینکه اهدای زمین ۵ هکتاری توسط یک خیر موجب شد تا اقدامات اولیه برای ساخت این بیمارستان تخصصی در قوچان آغاز شود، افزود: مجوز ماده ۲۰ گرفته‌شده اما هنوز مجوز ماده ۲۳ که بودجه دولتی دارد برای بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی گرفته نشده و رایزنی‌ها برای اخذ آن در حال انجام است.

وی با یادآوری این موضوع که ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ۱۰ سال طول می‌کشد و سه سال اول آن به برنامه ساخت و اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی می‌انجامد، بیان کرد: طی برآوردهای انجام‌شده در اسفند سال گذشته حدود یک هزار میلیارد تومان برای این بیمارستان ۶ طبقه با زیربنای حدود ۲۶ هزار مترمربع نیاز است که اگر بودجه امروز اختصاص پیدا کند تا چهار سال آینده بهره‌برداری صورت می‌گیرد.

دوغایی مقدم ادامه داد: برای این پروژه فازبندی‌هایی در نظر گرفته‌شده است که فاز اول آن ساخت اورژانس است اما هم‌اکنون مرحله خاک‌برداری پروژه در حال انجام است و باید قریب به ۳۶ هزار مترمربع خاک‌برداری انجام شود.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اخذ پروانه سخت پروژه طی روزهای گذشته، بیان کرد: برآورد اولیه برای پایان ساخت تا طبقه هم کف حدود ۴۵ میلیارد تومان بوده که به‌جز آن تاکنون ۵ میلیارد تومان نیز برای طراحی نقشه، آزمایش خاک، خاک‌برداری و… هزینه شده است.

وی بابیان اینکه ساخت بیمارستان تخصصی ۳۲۰ تختخوابی قوچان در حاشیه جاده آسیایی می‌تواند علاوه بر مردم شهرستان و شهرهای هم‌جوار به زائران رضوی نیز خدمت‌رسانی کند، افزود: به‌طورقطع ساخت این بیمارستان و هم‌جواری قوچان با کشور ترکمنستان می‌تواند به فعال بودن توریست درمانی و پذیرش بیماران خارجی نیز کمک کند و درصد بالایی از این بیماران جذب شوند.

دوغایی مقدم یادآور شد: این مجمع در مسیر حرکتی تاکنون به این نتیجه رسیده است که ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی قوچان به‌صورت ۱۰۰ درصدی توسط مجمع خیرین انجام شود و در کنار آن از اختصاص بودجه دولتی هم استقبال می‌کند و در انتظار اخذ مجوز ماده ۲۳ هست.

کد خبر 6088685

دیگر خبرها

  • تعرض به اساتید زن دانشگاه‌های آمریکا بیانگر چهره دوگانه غرب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • رئیسی : ایران تحریم ناپذیر است
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است