Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-05@19:13:06 GMT

حزب توسعه ملی پنبه پارلمان اصلاحات را زد

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۷۷۹۷۱

حزب توسعه ملی پنبه پارلمان اصلاحات را زد

به گزارش «نماینده»، انتهای هفته گذشته حزب توسعه ملی ایران اسلامی با صدور بیانیه‌ای اعلام موجودیت کرد. این تشکل در واقع ترکیبی جدید از اعضای سازمان منحل شده مجاهدین انقلاب اسلامی است که با توجه به ریشه‌های تاریخی – سیاسی این جریان می‌تواند نقش حائز اهمیتی را در سپهر سیاسی ایران ایفا کند.

سازمان منحله مجاهدین انقلاب متشکل از تشکل‌های تأثیرگذار در جریان اصلاحات بود به‌گونه‌ای که در کهکشان اصلاحات از این تشکل به‌عنوان اتاق فکر اصلاح‌طلبان نام برده می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو در انتخابات سال ۸۸ جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نقش تأثیرگذاری در انتخابات و حاشیه‌های پس از آن ایفاء کردند.

با این حال نیروهای تأثیرگذار این دو تشکل منحل شده از جغرافیای سیاسی کناره‌گیری نکردند و پس از به روی کار آمدن دولتِ اعتدال در سال ۹۲ از حاشیه وارد متن شدند، برخی از نیروهای جبهه مشارکت وارد حزب جوان ندای ایرانیان با محوریت صادق خرازی شدند و برخی دیگر از اعضای شاخص این جبهه منحل شده، حزب اتحاد ملت را تشکیل دادند و خبری از فعالیت اعضای سازمان منحل شده مجاهدین انقلاب نبود.

اعضای سازمان منحل شده مجاهدین انقلاب که پیش از این در یک فولکس جا می‌گرفتند با حضور در اتاق فکر برای آینده تشکیلات خود برنامه‌ریزی کردند از این رو درخواست سه صدور سه تشکل سیاسی را به وزارت کشور ارسال کردند؛ مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب، حزب راه ملت و حزب توسعه ملی سه تشکل سیاسی محسوب می‌شود که توسط  نیروهای سازمان مجاهدین انقلاب هدایت می‌شود اما در این بین حزب توسعه ملی را می‌توان نسخه دوم حزب اتحاد ملت معرفی کرد.

حزب اتحاد ملت به‌عنوان حزب بدلی جبهه منحل شده مشارکت شناخته می‌شود و از این به بعد حزب توسعه ملی ایران اسلامی هم می‌تواند نزدیک‌ترین تشکل به سازمان مجاهدین انقلاب معرفی کرد به همین جهت خبر اعلام موجودیت این تشکل تازه نفس، امیدی برای آن دست از اصلاح‌طلبانی که علاقه‌مند به فعالیت و همکاری با نیروهای مجاهدین انقلاب بودند ایجاد کرد.

در حزب توسعه ملی نیروهای باسابقه همچون بهزاد نبوی، محسن آرمین و محمد سلامتی حضور ندارند اما نمی‌توان نقش و جایگاه چریک پیر (بهزاد نبوی) را در این تشکل جدید نادیده انگاشت. گفته می‌شود از همان ابتدا که تشکیل حزب توسعه ملی در عرصه سیاسی کلید خورد چندین جلسه در منزل بهزاد نبوی برگزار شد و او توصیه‌هایی به همفکرانش در حزب توسعه ملی کرد.

صادق نوروزی، علی باقری و محمود صارمی سه عضو  شناخته شده سازمان منحل شده مجاهدین انقلاب هستند که در حزب توسعه ملی نقش کلیدی بر عهده دارند.

پس از انتخاب اعضای شورای مرکزی حزب توسعه ملی، با رأی اعضا، صادق نوروزی که پیش از این رئیس دفتر سیاسی سازمان مجاهدین انقلاب بود به عنوان دبیر کل انتخاب و مسئولیت دفتر سیاسی این حزب نیز به علی باقری از اعضای سازمان واگذار شد؛ او همچنین ریاست کمیته استان‌ها را بر عهده دارد.

حزب توسعه ملی ایران اسلامی تقاضای عضویت این تشکل را برای دو نهاد شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان فرستاده است و بنا دارد حضوری فعال در جریان اصلاحات ایفاء کند. به‌زودی قرار است اعضای حزب توسعه ملی با رئیس دولت اصلاحات دیدار و گفتگو کنند ضمن آنکه محمد خاتمی نیز از فعالیت حزب توسعه ملی استقبال کرده است.

همچنین قرار است حزب توسعه ملی پیشنهاد و نظرات خود را پیرامون شورای عالی سیاست‌گذاری و راهکارهایی که باید در آینده دنبال کند به این شورا ارائه کند.

از سوی دیگر باید اعلام کرد، اعضای حزب توسعه ملی درصدد هستند تا پایان سال، کنگره این تشکل را برگزار کنند. همچنین یکی از برنامه‌هایی که توسط این حزب جدید اصلاح‌طلب دنبال و پیگیری خواهد شد سرمایه‌گذاری در شهرستان‌ها و در بین اقشار مختلف است، موضوعی که گفته می‌شود بهزاد نبوی به اعضای این حزب توصیه کرده است. نبوی در حالی این توصیه را به حزب توسعه ملی کرد که سازمان مجاهدین انقلاب چنین نگاه فراگیری به تشکیلات خود نداشت.

حزب توسعه ملی که بدل سازمان منحل شده مجاهدین انقلاب است در حالی درخواست عضویت خود برای حضور در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات را مطرح کرده که شنیده شده در همین ابتدای فعالیت خود مخالف تشکیل پارلمان اصلاحات است؛ گفتنی است پارلمان اصلاحات از سوی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات دنبال می‌شود.

حزب توسعه ملی بر این باور است با وجود دو نهاد شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و همچنین شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان دیگر نیاز به نهاد بالادستی (پارلمان اصلاحات) نیست اما هنوز سیاست توسعه ملی در قبال ترکیب شورای عالی سیاست‌گذاری مشخص نشده است؛ آیا نیروهای دیروز سازمان مجاهدین و اعضای امروز حزب توسعه ملی از «عارف» عبور خواهند کرد؟

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان گفت: ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

سیدسعید صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در حال حاضر دو هزار اثر تاریخی، طبیعی، ناملموس و منقول در استان زنجان شناسایی شد که از این تعداد ۹۴۰ اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی و جهانی ثبت شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان افزود: این آثار حاوی اطلاعات ارزشمندی از فرهنگ و تمدن بشری در منطقه جغرافیایی استان هستند که استقرار و پیشینه سکونت در استان را نشان می‌دهد و ثبت آنها در فهرست ملی سبب حمایت‌های قانونی و حفاظتی از اثر خواهد شد.

صفوی ادامه داد: تلاش می‌کنیم همه حمام‌ها، قلعه‌ها، پل و بناهای طبیعی و سایر مناطقی از سطح استان که پتانسیل ثبت ملی دارند، به فهرست آثار ملی اضافه شود.

وی در ادامه از تشکیل مجمع استانی تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این مجمع افزایش مشارکت‌های بخش خصوصی در حوزه گردشگری و استفاده از ظرفیت‌های آن برای توسعه این بخش در استان است، رؤسا و نمایندگان تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان در تعامل با معاونت گردشگری و کارشناسان اداره کل باید از تمام تأسیسات گردشگری سطح استان بازدید کنند.

صفوی بیان کرد: تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با انسجام و جدیت بیشتر با انعقاد جلسات ماهانه مسائل و مشکلات حوزه‌های خدماتی خود (پذیرایی و اقامتی، تفریحی و سرگرمی) را بررسی و برای حل و فصل آن پیگیری‌های لازم را اجرا کنند.

کد خبر 750507

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • اصلاحات امام زمانی؛ برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است