Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@11:56:35 GMT

شربتی برای آفتاب سوختگی

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۸۳۹۸۲

شربتی برای آفتاب سوختگی

یک متخصص طب سنتی درباره دلیل آفتاب سوختگی و راهکار‌های درمانی آن با طب سنتی توضیحاتی داد.

روزنامه کیهان: یک متخصص طب سنتی درباره دلیل آفتاب سوختگی و راهکار‌های درمانی آن با طب سنتی توضیحاتی داد.

منصور خرمی‎زاده متخصص طب سنتی درباره درمان آفتاب سوختگی، گفت: سوختن پوست بر اثر برخورد با نور آفتاب بیشتر به دلیل گرم شدن بیش از حد بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر آفتاب سوختگی در مراحل اولیه درمان نشود باعث ایجاد تاول شده و پوست به شدت آسیب‌پذیر خواهد شد.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه یکی از روش‎های درمانی آفتاب سوختگی ماساژ صورت و گرم کردن آن است، گفت: اگر فردی در بدنش موادی که باید دفع شود را به درستی دفع نکند، دچار یبوست می‎شود. برخی مواد با بدن ناسازگار هستند، قسمت مفید آن مواد جذب بدن شده و آن قسمتی که باید دفع شود، اگر از بدن خارج نشود، باعث تولید اخلاط غیر طبیعی می‌شود و در نتیجه گرمای بدن را نامتعادل می‎کند.
خرمی‌زاده با تاکید بر اینکه یبوست شدید بسیار عوارض برای بدن دارد، عنوان کرد: در صورتی که مواد زائد از بدن دفع نشوند، آن مواد در برخی نقاط بدن تجمع می‎یابند و باعث کاهش خون‌رسانی در آن بخش می‌شود. این کم شدن خونرسانی باعث تیرگی در آن قسمت بدن شده، همچنین حرارت را از داخل بدن به سمت بیرون پخش می‌شود که باعث ایجاد داغی بدن می‌شود.
مشکلات درونی در ایجاد آفتاب سوختگی
وی با تاکید بر اینکه آفتاب باعث سوختگی پوست نمی‎شود، خاطر نشان کرد: اصلی‎ترین دلیل آفتاب سوختگی به مشکلات درونی بدن بر می‎گردد؛ بدن باید رطوبت و حرارت کافی داشته باشد، در صورتی که مشکلات درونی حل نشود، سموم از بدن دفع نشده و باعث ایجاد عارضه‎های پوستی می‎شود. در مرحله اول باید نوع ورودی و خروجی بدن را تنظیم کرد تا بتوان آن را درمان نمود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه باید بدن را به سمتی برد تا براحتی مواد زائد دفع شود، عنوان کرد: بدن انسان نیاز به یک سری ورودی و خروجی دارد؛ باید سعی کنیم از غذا‌هایی مصرف کنیم که تازه باشند، همچنین میوه‏جات و سبزیجات را نباید فراموش کرد و دور مواد مانده و غذا‌هایی که بیش از ۴۸ ساعت در یخچال می‏مانند را خط کشید.
علت تیرگی برخی نواحی پوست
خرمی‎زاده نامتعادل بودن بدن را دلیل یبوست و تیرگی برخی نقاط پوست می‌داند و ادامه داد: غذا‌های سنگین مانند حلیم و کله‎پاچه که غلظت خون را افزایش می‎دهد، همچنین غذا‌هایی که در آن‌ها مواد نگهدارنده به کار رفته است، مواد سرخ کردنی و ادویه‌جات باعث کاهش رطوبت بدن شده و حرارت بدن را افزایش می‎دهد، این نامتعادل بودن باعث ایجاد یبوست و در نتیجه تیرگی برخی نقاط بدن می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه افراد باید در فصول گرم سال مواد غذایی مرطوب مصرف کنند، خاطر نشان کرد: غذا‌هایی مانند آش و سوپ که مرطوب هستند در درمان یبوست موثر هستند، همچنین مصرف میوه‌جات در درمان بسیار اثربخشی بالایی دارد، مواد غذایی که دیر هضم هستند را استفاده نکنیم، مایعات به میزان کافی مصرف شود.
درمان آفتاب سوختگی
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه باید برای درمان آفتاب سوختگی علاوه بر ورودی‌های بدن راه خروجی را نیز درمان کرد، گفت: زمانی که مصرف مایعات همچنین فعالیت کاهش پیدا کند تعریق در بدن کم می‎شود. این اتفاق باعث جمع شدن مواد زائد در بدن شده، که در نتیجه با گرم شدن بدن این مواد خود را به شکل نامناسبی نمایش می‎دهد. از این رو برای درمان باید زمان بگذرد و عادت‌های بد فرد تغییر کند تا باعث درمان آفتاب سوختگی شود.
شربت سکنجبین برای آفتاب سوختگی
خرمی‌زاده با تاکید بر اینکه افراد در تابستان می‌توانند از شربت‎های خانگی استفاده کنند تا رطوبت بدن را متعادل نگهدارند، گفت: شربت خاکشیر همراه سکنجبین در رفع تیرگی پوست بسیار مفید است، همچنین باعث می‌شود خون در بدن به خوبی در جریان باشد و به دفع مواد زاید بدن نیز کمک شایانی می‌کند.
تأثیر روغن بادام بر تیرگی پوست
وی با بیان اینکه برخی روغن‌ها در درمان آفتاب سوختگی و تیرگی بدن موثر است، تشریح کرد: روغن بنفشه باعث می‎شود دمای بدن معتدل شود. همچنین مصرف موضعی روغن بادام شیرین مرطوب‌کننده است و افراد می‌توانند برای درمان تیرگی و سوختگی صورت از آن استفاده کنند، طریقه مصرف به این صورت است که این مواد را صبح زود یا بعد از استحمام روی صورت خود بمالید. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003WNR

منبع: فردا

کلیدواژه: آفتاب سوختگی طب سنتی ماساژ شربت سکنجبین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی پانزدهم اردیبهشت در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  اوقات شرعی در استان سمنان به این شرح است:

اذان صبح در سمنان ۳:۲۷
طلوع آفتاب ۵:۰۱
اذان ظهر ۱۱:۵۳
غروب آفتاب ۱۸:۴۶
اذان مغرب ۱۹:۰۵
نیمه شب شرعی ۲۳:۰۶

دیگر خبرها

  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • اوقات شرعی ۱۷ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت در سمنان
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • اوقات شرعی شانزدهم اردیبهشت در سمنان
  • ترمیم سریع سوختگی با بانداژ ساخته‌شده از سیب، ذرت و سویا!
  • اوقات شرعی پانزدهم اردیبهشت در سمنان