Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مبارزه با پدیده قاچاق نیازمند انگیزه قوی و انسجام همه جانبه است، لذا بایستی راهبرد منجسم با مشارکت همه دستگاه‌های اثرگذار اتخاذ شود تا ضمن حمایت از تولید داخلی؛ مبادله اقلام را به صورت نظام مند و ساماندهی شده در دستور کار قرار دهد.

‌به گزارش ایسنا- ‌‌سید دانیال محبی در جلسه کمیسیون برنامه ریزی‌، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با تاکید بر تشکیل کارگروه تخصصی ویژه در این امر افزود: لازم است کارگروه تخصصی ویژه ذیل همین کمیسیون و با عضویت اعضایی که تأثیر مستقیم دارند، تشکیل شود تا بدون جانبداری و با برنامه ریزی همه لایه‌ها و سطوح کار را بررسی و کارشناسی و به یک راهبرد عملیاتی مستمر برسد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار با تأکید بر اینکه ساماندهی واردات دام از مبادی ورودی استان یک ضرورت است، خاطرنشان کرد: نظام مندی و قانون مندی لازمه امر واردات دام به کشور است، لذا در بخش ساماندهی واردات دام بایستی تیمی متشکل از دستگاه‌های متناظر انتخاب شوند که از لحاظ سلامت کاری و برنامه ریزی نسبت به دیگران بهتر باشند‌.

محبی با اشاره به قاچاق سوخت گفت: با توجه به خشکسالی‌های اخیر و تنگناهای معیشتی مرزنشینان هدف از اختصاص سهمیه سوخت ارتقاء وضعیت معیشتی بخشی از افراد جامعه است که در تنگنای معیشتی قرار دارند‌.

نماینده عالی دولت در استان ایجاد نظام هوشمند و یکپارچه برای بهره مندی همه مرزنشینان و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی را امری ضروری دانست و افزود: ما مسئولان باید برای عموم مردم نقشی مثبت و اثرگذار داشته باشیم، به گونه‌ای که هریک از شهروندان که مستحق تر است، بیشتر از این مزایا برخوردار شود‌.

استاندار در پایان تصریح کرد: سوخت برای مردم یک نعمت است باید تلاش کنیم این نعمت به کسانی که استحقاق دارند برسد نه اینکه مزایای آن به کام عده‌ای سوءاستفاده‌گر باشد‌.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام پدیده قاچاق منطقه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۴۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست قانون بودجه را مطالعه کرده و سهم دستگاه خود را احصا کنند.

ابوطالب شفقت با بیان اینکه صرف هزینه‌های باقیمانده سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه باید پیگیری شود، اظهار داشت: مدیران همچنین لازم است همه تبصره‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ از محل منابع متمرکز در اختیار دستگاه‌های اجرایی سهم استان را مشخص کنند و نسخه‌های تهیه شده را در اختیار استانداری قرار دهند، تا بتوانیم بیشترین منابع را جذب کنیم.

استاندار لرستان اضافه کرد: مدیران باید مسئول تأمین منابع دستگاه‌ها را انتخاب کنند و از طرف استاندار نیز به زودی یک نفر مسئول تامین منابع انتخاب و منابع و تسهیلات مورد نیاز استان پیگیری خواهد شد.

شفقت تصریح کرد: تأمین منابع باید به طور جدی پیگیری شود و بخش‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پیگیری شود و حداکثر تا آخر اردیبهشت مدیران قانون بودجه را مطالعه کنند و نوع اجرای برنامه‌ریزی پیگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت جهادی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار سازماندهی شده و تأمین منابع در دستور کار قرار گرفته است. اگر مدیران نسبت به راهکارها نظری بیان کنند و اگر نه باید موارد مورد نیاز استان را اجرا کنند و این اتمام حجت است.

شفقت با بیان اینکه کارکرد مدیران به عنوان کارکرد وزارتخانه مربوطه به دولت ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کنیم بودجه‌های دستگاه ها باید پیگیری شود و سهم استان باید گرفته شود.

وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست به طور منظم در جلسات شورای برنامه ریزی حاضر شوند، و افزود: اعتبارات تملک دارایی تا پایان تیرماه باید هزینه شود و در این بخش می‌توان از وزارت خانه‌ها درخواست منابع کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اجرای موفق طرح بیمارستان نیایش ادامه داد: این طرح در دولت سیزدهم با پیشرفت بسیار خوبی اجرا شده است.

شفقت با تأکید بر اینکه مسئولان باید با سرعت و رویکرد کارشناسانه پاسخگوی استعلامات باشند، همچنین گفت: فرصت جذب منابع وجود دارد و بودجه هنوز بسته نشده است در این راستا مدیران باید برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کنند.

در این جلسه ۱۱ مصوبه امور زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی تصویب شد.

دیگر خبرها

  • چالش حضور برنامه‌ریزی نشده اتباع خارجی در پردیس
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران