Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين-ايرنا-معاون بازسازي و مسکن روستايي بنياد مسکن قزوين،شناسايي نقاط آسيب پذير و اقدام هاي لازم جهت پيشگيري و کاهش خسارت در مواقع بحراني اين استان را يادآور شد و افزود: اين مساله در نخستين کارگروه تخصصي تامين مسکن مديريت بحران استان نيز مطرح شد.

مجيد کشاورز روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: استان قزوين از گذشته هاي دور همواره در معرض خطرات ناشي از سوانح غيرمترقبه، به خصوص زلزله بوده که با توجه به افزايش حجم ساخت و سازهاي روستايي و وجود برخي خطرات از جمله رانش زمين در مناطقي مانند الموت، شناسايي و راهکارهاي مناسب در مواقع بحراني از سوي اين نهاد به مديريت بحران استان ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: ساخت و ايجاد مسکن مقاوم، اسکان موقت، شناسايي بافت هاي فرسوده نيازمند بازسازي، آواربرداري هنگام وقوع زلزله، زمان مناسب بازسازي ها و در نهايت شناسايي مناطق پرخطر از جمله موارد مورد مطرح در کارگروه ياد شده بود.
کشاورز، وظايف و نقش دستگاه هاي اجرايي را هنگام وقوع حوادث غيرمترقبه بسيار با اهميت دانست و يادآور شد: براي اين منظور مقرر شد هماهنگي هاي لازم با مجموعه هلال احمر، راه و شهرسازي و مديريت بحران استانداري به عمل آيد.
کشاورز در بخش ديگري از سخنان خود، آموزش، فرهنگ سازي و شناخت پديده هاي طبيعي و مقابله با آن جهت کاهش خسارت ها را بسيار مهم دانست و اظهار داشت: در اين راه با برنامه ريزي و شناخت ظرفيت ها مي توان تا حدود قابل توجهي نسبت به کاهش تهديدها گام برداشت و آن را به فرصتي براي بهسازي و مقاوم سازي منازل روستايي تبديل کرد.
استان قزوين داراي 842 روستا و 90 هزار واحد مسکوني روستايي بوده که از اين تعداد حدود 45 هزار واحد آن مقاوم سازي شده است.
8054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۴۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ضرغام محمدی صبح شنبه در بازدید از اجرای طرح هادی روستای «مال محمود» بخش ریگ شهرستان گناوه اظهار داشت: اجرای طرح هادی روستای مال محمود به متراژ شش هزار مترمربع و با اعتبار قریب ۲۲ میلیارد ریال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با مشارکت دهیاری روستا در حال انجام است.

بخشدار ریگ از پیگیری بی وفقه دهیار این روستا و رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان گناوه و همکاری مجموعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تقدیر کرد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ در مجموع ۱۴۰ هزار متربع آسفالت معابر روستایی در بخش ریگ انجام شد که به لحاظ کمیت بیش از ۱۰ سال قبل از آن بوده است.

بخشدار ریگ یادآور شد: برای دوره جاری ۱۵۰ هزار متر مربع در سطح روستاهای بخش آماده آسفالت داریم که تا کنون ۱۰ هزار متر مربع در روستاهای «مجنون» و «مال محمود» اجرا شده و سایر روستاها نیز ظرف یک تا ۲ ماه آینده به انجام خواهد رسید.

وی ضمن قدردانی از زحمات گسترده و بی وقفه سایر دهیاران، خواستار پیگیری آنها در جذب حداکثری سهمیه قیر شهرستان در راستای توسعه و عمران بیشتری در روستاهای بخش ریگ شد.

کد خبر 6089571

دیگر خبرها

  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد