Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از وضعیت نابسامان خوزستان نوشت:مدیریت قبلی استان که کارنامه قابل قبولی در استانداری خوزستان و چند استان دیگر را تجربه کرده بود به دلیل لجاجت وزارت کشور با شکل نامناسبی از کار برکنار شد و آقای شریعتی جوان را که یک پزشک هستند و تقریبا هیچ تجربه مدیریتی قابل اعتنایی نداشته با حمایت‌های خاصی که صورت می‌گرفت به استانداری منصوب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همان موقع بسیاری از دلسوزان و آگاهان گفتند که آقای شریعتی انسانی متدین و علاقمند به کار اجرایی و جوان است اما برای استان خوزستان که در حد یک کشور مسئله و مشکل دارد کار بسیار سنگینی است. دو بحران برق و آب و گردو غبار و آتش‌سوزی پتروشیمی ماهشهر و مدیریت ضعیف این بحران‌ها، درستی نظر دلسوزان را اثبات کرد.

دکتر شریعتی استاندار خوزستان از نظر دوندگی و تلاش و تشکیل جلسات و سرکشی به تمام شهرها و روستاهای دور و نزدیک واقعا نمونه هستند و تا پاسی از شب مشغول بکار است. اما واقعیت این است که مدیریت در خوزستان با این حساسیت که همه می‌دانیم، علاوه بر نیاز به این ویژه گی‌های ارزشمند، نیازمند ویژگی‌های بنیادی‌تر است. استانداری خوزستان به معاونانی قوی احتیاج دارد که علاوه بر داشتن دانش و شناخت از توان بالای مدیریت زمان و برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت نیز برخوردار باشند و توان اولویت‌بندی مشکلات را داشته باشند.
واقعیت این است که ریشه مشکلات اخیر خرمشهر و آبادان حاصل ضعف شدید مدیریت در استان خوزستان است و عملکرد وزارت کشور در تحمیل انتصابات و سفارشی بودن برخی بخشداران و فرمانداران مسن که ضعف عملکردشان در دوره دولتهای نهم و دهم خود را نشان داده بود، این شرایط را امروز به درستی آشکار می‌کند. برخی فرمانداران و بخشدارانی که خانواده هایشان در اهواز و خودشان در محل کار خود مسافر روزانه هستند هرگز قادر به برنامه‌ریزی و درک مشکلات نیستند و انتظاری جز روزمره گی از آنان نمی‌توان داشت.
واقعیت این است که مسائل اخیر در آبادان و خرمشهر قابل پیش‌بینی و پیشگیری بود. کم آبی و شوری غیر قابل تحمل آب خرمشهر و آبادان ربطی به وضعیت بازار دلار و ارز نداشت و ربطی به خروج ترامپ از برجام نیز ندارد.
به وزیرمحترم کشور نیز بایداین واقعیت گوشزد شودکه جنابعالی بعد از دو سه بحران دراستان خوزستان هرگز سفری به خوزستان نداشتید. هر شهروند عادی اهوازی که از کنار کارون عبور می‌کرد می‌گفت اگر دبی آب کارون افزایش نیابد، آب در آبادان و خرمشهر شور خواهد شد و بحران را به دنبال دارد. مسئولان استان نتوانستند هشدارها را بشنوند و آنقدر امور پیش پا افتاده آنها را مشغول و جلسات شبانه وقت آنها را تلف کرده بود، که در روز روشن متوجه وضع بحرانی کارون نمی‌شدند. وزیر محترم کشور باید در این زمینه احساس مسئولیت کند.
 

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوط؛ حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش های شدیدی در استان های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

بیشتر بخوانید؛ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیروهای امدادی در استان های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی ها گفت: در بخش هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیروهای امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدیدهای میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی ها تا پایان بارش ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش ها را نیز سپری می کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229382 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها