Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از جهادگران هیئات مذهبی اقدام به کمک در عرصه آبرسانی به شهرها و روستاهای آبادان و خرمشهر کرده‌اند. ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، «آتش به اختیار» واژه‌ای زیبا بود که با شروع بحران آب در آبادان و خرمشهر، جوانان هیأتی به آن لباس عمل پوشاندند و با اعزام گروه‌های جهادی در تحقق این کلام رهبری برای رفع مشکل آب این منطقه قدم برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شناسایی مناطق کمتر بهره‌مند، جمع‌آوری وجوه نقدی جهت تهیه آب معدنی، ساماندهی و ارسال آب معدنی به مناطق، تهیه آب شیرین‌کُن و نصب آن در مناطق و روستاها خدماتی بود که این گروه‌های جهادی ارائه کردند.

جمعی از جوانان هیأتی انقلابی که در غالب #پویش هر هیأت یک روستا، یک جهش خدمتی را در جهت کمک‌رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه آغاز کرده بودند و همچنان بعد از گذشت چندین ما با حضور جهادی خود مشغول خدمات عمرانی و فرهنگی هستند، در یک حرکت تازه، برای حل مشکل آب آبادان و خرمشهر دست به کار شده و با استفاده از ظرفیت هیئات مذهبی و حضور در صحنه به تلاش در رفع این مشکل اقدام کرده‌اند.

پس از شناسایی، با سازماندهی و درگیر کردن هیأت‌های محوری آبادان و خرمشهر، این حرکت را عملیانی کرده و خدمت رسانی را آغاز کردند. در کنار حرکت عملیاتی هیئت های منطقه، مسئول #پویش هر هیأت یک روستا نیز با هماهنگی هیأت های مذهبی سراسر کشور که در حادثه کرمانشاه به میدان آمده بودند، تأمین مالی را با همکاری سایت آهو کلید زد تا در کنار هم و با استفاده از ظرفیت ها و بدنه اجتماعی هیأت های مذهبی این مشکل مردم غیور آبادان و خرمشهر برطرف شود.

مبالغ جمع‌آوری شده در سایت http://ahu.ir/ برای خرید منبع‌های پنج هزار لیتری (مجموعاً پانزده منبع برای پنج روستا) جهت شرب مردم و دام روستاهای آبادان و خرمشهر برای گذر از این بحران استفاده خواهد شد.

آخرین وضعیت آب‌رسانی به مناطق آبادان و خرمشهر که توسط گروه‌های جهادی خوزستان تا تاریخ 8 تیر انجام شده به شرح زیر است:

گروه جهادی انصارالمهدی آبادان:

1.  استقرار آب تسویه‌کن به ظرفیت تولید روزانه 5000 شل آب معدنی و توزیع آن

2. استقرار 5 تانکر 18000 لیتر به صورت روزانه و توزیع توسط جهادگران

گروه جهادی شهید حسین‌پور و شهید چمران اهواز:

1. جمع‌آوری و ارسال 1200 شل آب معدنی

قرارگاه جهادی آقای مهربانی بسیج دانش‌آموزی:

1. جمع آوری و ارسال 700 شل آب معدنی

گروه جهادی علامه ربیعی اروندکنار:

1. توزیع روزانه حداقل 2 تانکر 18000 لیتری

گروه‌های جهادی دزفول

1. گردآوری و ارسال 1050 شل آب معدنی

 گروه جهادگران راسخون

1. توزیع 8000 لیتر آب تسویه در جزیره مینو

انتهای پیام/

R1410/P1439/S4,37/CT1 واژه های کاربردی مرتبط بحران گرد و غبار در خوزستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران گرد و غبار در خوزستان بحران گرد و غبار در خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود

ایسنا/گلستان نماینده ولی فقیه در استان گلستان ضمن تقدیر از دستاوردهای علمی جهاد دانشگاهی گفت: تبیین دستاوردهای جهاد دانشگاهی باعث امیدآفرینی در جامعه خواهد شد.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی بعدازظهر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دیدار با حسن مسلمی  نائینی رییس جهاد دانشگاهی کشور و رئیس و اعضای جهاد دانشگاهی گلستان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی باید دستاوردهای ارزشمند خود در زمینه های مختلف را برای همگان بازگو کند تا در جامعه امیدآفرینی شود.

وی با بیان اینکه پیامبر بزرگ اسلام (ص) و بزرگان دین ما علی رغم نداشتن امکانات با اراده قوی در راه رسیدن به آرمان‌های خود تلاش کرده و خدمات درخشانی را به بشریت ارزانی کردند، گفت: به عنوان نمونه امام‌ صادق(ع) علی رغم محدودیت شدیدی که دشمنان ایجاد کرده بود با تاسیس حوزه علمیه و تربیت افراد در نشر اسلام حقیقی تلاش کرد.

نماینده ولی فقیه به جهادگران توصیه کرد: ترسی از محدودیت‌ها و کمبودها نداشته باشند و با الگو قراردادن بزرگان دین در ادامه راه خود مصمم باشند.

وی ادامه داد: مامون عباسی امام رضا(ع) را مجبور کرد برخلاف میل باطنی خود نماز عید فطر را برگزار کند و  این امام معصوم با بهره گیری از این فرصت پایه های حکومت مامون را به لرزه انداخت تا جایی که مأمون جلوی اقامه کامل نماز امام را گرفت.

نورمفیدی با تاکید اینکه کشور ایران نیازمند اراده تحول بنیادین است، اضافه کرد: جهاد تنها مختص جهاد دانشگاهی نیست بلکه باید حوزه علمیه و تمامی دستگاه های با عزمی جهادگونه در مسیر رفع مشکلات مردم گام بردارند.

خطیب جمعه تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با بکارگیری افراد نخبه و مستعد زمینه رشد و توسعه کشور را بیش از پیش فراهم کند.

حسن مسلمی نائینی نیز در این دیدار گفت: نهاد همواره به دنبال انجام کارهای تحقیقاتی برای رفع نیازهای کشور بوده است، گفت: در دوران دفاع مقدس این نهاد تمام توان تحقیقاتی خود را در خدمت جبهه و جنگ قرار داد که با تلاش جهادگران جوان با تولید و تعمیر هر کدام از تجهیزات دفاعی، نیاز رزمندگان اسلام را برطرف شد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در کنار فعالیت‌های فنی و مهندسی و لجستیک جنگ از امور فرهنگی نیز غافل نشد افزود: پس از جنگ نیز این نهاد تلاش کرد تا کارهای بر زمین مانده مورد نیاز مردم را دست بگیرد و با بودجه کم و اعتقاد قوی به سرانجام برساند.

دکتر مسلمی نائینی با ذکر مثالی در این زمینه به راه اندازی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: با تلاش جهادگران این پژوهشگاه که اکنون جزو ده مرکز بزرگ جهان در درمان ناباروری است از یک اتاق کوچک ۱۲ متری شروع شد و امروزه آنقدر پیشرفت کرده ایم که از نقاط مختلف دنیا برای درمان به این پژوهشگاه می‌آیند و تاکنون ۴۰ هزار نوزاد به کمک آنها به دنیا امده و در سلول درمانی و ژن درمانی اقدامات ارزشمندی در حال انجام است.

درمان سرطان های شایع بانوان، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی از دیگر دستاوردهای جهاد دانشگاهی بود که رئیس این نهاد به آن اشاره کرد و افزود: در حوزه فنی و مهندسی نیز از ساخت دکل‌های نفتی تا قطار متر ملی جهادگران فعالیت دارند که همه آنها در مسیر خودباوری و اعتماد به توان داخلی است و از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند.

مسلمی نائینی با بیان اینکه ترویج و توسعه گیاهان دارویی یکی از برنامه های این نهاد است، ادامه داد: بیش از هزار و ۵۰۰ گونه گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند که از این تعداد قریب به ۴۰۰ نوع گیاه دارویی مختص کشورمان بوده و در دیگر نقاط دنیا کشت نمی‌شود، اما به صورت خام از کشور خارج و پس از فرآوری در کشورهای دیگر دوباره به کشور ما وارد می‌شود که با افتتاح فاز اول دهکده گیاهان دارویی سعی کردیم گامی مهم برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم سامانه بارشی در اروند + فیلم
  • برگزاری آزمون حفظ قرآن در خرمشهر
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • افزایش سه درجه ای دما در آبادان و خرمشهر
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ۳۰۰ طرح عام‌المنفعه توسط بسیج سازندگی اردبیل عملیاتی شده است
  • ایامی رئیس شورای هیئات مذهبی آذربایجان غربی شد
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • پیام تبریک شورای هیئات مذهبی مازندران به مناسبت روز معلم
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان