Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ زوج تلاشگر وموفق اراکی که در سال ۱۳۶۴ با فروختن منزل شخصی کارگاه ساخت و تعمیر ادوات کشاورزی احداث کردند حالا پس از سه دهه تلاش چرخ بزرگترین شرکت ساخت بالابر و جرثقیل کشور را در شهر اراک به حرکت در آورده اند.

کارخانه لجور هم اکنون یکی از بزرگترین کارخانه‌های تولید بالابر و جرثقیل‌های صنعتی در آسیا محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی نیا مدیر عامل این شرکت ساخت بالابر لجور اراک درگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛گفت: تا کنون بیش از ۳ هزار ۲۰۰ بالابر با ۵۰ نوع کاربری مختلف در این شرکت ساخته شده است.

مهدی نیا افزود: شرکتش اکنون با دارا بودن ۲۵۰ نیروی متخصص بومی ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ دستگاه انواع بالابر و جرثقیل را دارد و می‌تواند از خروج ۶ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری کند.

وی اضافه کرد: تولیدات کارخانه لجور تنها بازار داخلی کشور را تامین می‌کند وکالا‌های تولیدی این شرکت دارای کیفیت بالا و بر اساس استاندارد‌های جهانی است، اما نیاز بازار داخلی از یکسو و محدودیت فضا و نیروی انسانی از سوی دیگر اجازه تولیدات بیشتر برای توسعه صادارت را به این شرکت نمی‌دهد.

اولین بالابر ۳۳ متری با کاربری اطفا حریق و مقره شویی در کشور که در خرداد ماه از آن رونمایی شد وساخت اولین جرثقیل ۶۰ تنی ایرانی در سال ۹۵ محصول این شرکت ساخت بالابر و جرثقیل و از افتخارات این تولید کنندگان ایرانی است که حالا در این صنعت حرفی برای گفتن دارند و شعار ما می‌توانیم را به عمل تبدیل کرده اند.


طراحی و ساخت بالابر ۳۳ متری دارای تکنولوژی روز دنیا در شرکت تولیر بالابر اراک

مدیر عامل این شرکت ساخت بالابر افزود: طراحی و ساخت این بالابر ۳۳ متری دارای تکنولوژی روز دنیا و استاندارد‌های جهانی یکسال زمان برده و یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه داشته که یک سوم قیمت وارداتی آن است.

مهدی نیا افزود: این بالابر ۳۳ متری قابلیت اطفاء حریق با ظرفیت پاشش ۳ هزارو ۸۰۰ لیتر و قابلیت مقره شویی با ظرفیت پاشش ۲۵۰ لیتر در دقیقه را دارد

وی انگیزه ساخت این بالابر را نیاز کشور به این دستگاه در حادثه تلخ ساختمان پلاسکو و آلودگی شهر‌های جنوبی کشور و شستوشوی مقره‌های دکل انتقال برق به جای تعویض آن اعلام کر.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۶۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی