Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم گفت: ۱۲۳ واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان فعال است که ۸۰ درصد نیروهای این واحدها از قم، ۱۵ درصد از سایر استان‌ها و پنج درصد نیز غیرایرانی هستند. ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴ استانها قم نظرات

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیدمهدی علیزاده‌طباطبایی در جلسه شورای اداری استان قم که در تالار معصومیه فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: معافیت هفت ساله برای واحدهای فعال، برخورداری از امتیاز ویژه جغرافیایی، هماهنگی مطلوب با شرکت‌های خدماتی از جمله ویژگی‌های این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال 88 اتصال منطقه اقتصادی سلفچگان به راه آهن سراسری به تصویب دولت رسید و زیرسازی این مسیر که حدود 14 کیلومتر است، 6 کیلومتر بیرون و هشت کیلومتر داخل منطقه می‌باشد که هنوز به سرانجام نرسیده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم بیان کرد: فعالیت‌های تجاری شامل صادرات، واردات و ترانزیت کالا در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان صورت می‌گیرد.

علیزاده طباطبایی عنوان کرد: نزدیکی به مراکز سیاسی، اقتصادی و تجاری کشور، استقرار منطقه در محدوده ای که حدود 60 درصد جمعیتی و صنایع در اطراف آن قرار گرفته، ارتباط با بزرگراه‌های شرق و غرب و شمال و جنوب کشور، دسترسی به راه آهن سراسری، واگذاری سند مالکیت، وجود اداره گمرک که تسهیل کننده کار صادرات و واردات است از مزایای منطقه اقتصادی سلفچگان است.

وی خاطر نشان کرد: 123 واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان فعال است که 80 درصد نیروهای این واحدها از قم، 15 درصد از سایر استان‌ها و پنج درصد نیز غیرایرانی هستند.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش (GETEX ۲۰۲۴) که با حضور بیش از ۱۵۰ دانشگاه و مؤسسه علمی معتبر از ۳۲ کشور دنیا ازجمله کشور‌های روسیه، هند، آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، امارات، اسپانیا و چین که در شهر دبی کشور امارات برگزار شد، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان تنها نماینده ایران، دستاورد‌های سرآمد خود را به بازدیدکنندگان از سراسر دنیا ارائه کرد.

در همین ارتباط، نمایندگان اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با هدف ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه با معرفی آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی به دانش‌آموزان و دانشجویان غیر ایرانی حاضر در نمایشگاه، مذاکرات سازنده‌ای با دانشگاه‌های حاضر برای عقد تفاهم‌نامه همکاری در زمینه انجام تحقیقات علمی مشترک، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی و پژوهشی و تبادل دانشجو داشتند. همچنین با چندین مؤسسه بین‌المللی اعزام دانشجو برای تحصیل متقاضیان غیر ایرانی در واحد نجف‌آباد مذاکرات مختلفی صورت پذیرفت.

در این رویداد بین‌المللی، مسئولان مختلف کشور امارات با حضور در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی از آخرین توانمندی‌های دانشگاه توسط نمایندگان حاضر در غرفه مطلع شدند. 

به گزاش آنا،‌ در این نمایشگاه، ۹ واحد دانشگاهی نجف‌آباد، امارات، مشهد، اصفهان، اهواز، علوم پزشکی، قزوین، تهران جنوب و علوم و تحقیقات به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک