Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با اشاره به هدر رفت ۴۰ درصدی آب استان گفت: در مجموع به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای کاهش هدررفت آب استان بوشهر نیاز است. ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کنگان، رضا عوض‌پور صبح امروز در نشست برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان کنگان با بیان اینکه اعتبارات تخصیصی به استان باید در راستای توسعه و رفع مشکلات استفاده شود اظهار داشت: اعتبارات تملک دارایی در کنگان نقش مهمی در توسعه و پیشرفت این شهرستان دارد که باید از این اعتبارات به صورت بهینه استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی به ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی کنگان اشاره کرد و افزود: این شهرستان در حوزه کشاورزی، تولید گوجه فرنگی خارج از فصل، صید و صیادی، صنعت و تجارت دریایی از ظرفیت مهمی برخوردار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر به وضعیت آب آشامیدنی کنگان در روستاها پرداخت و خاطر نشان کرد: 83 جمعیت روستایی کنگان تحت پوشش شبکه آبرسانی است و این در حالی است که متوسط استان بوشهر 59 درصد است.

عوض‌پور از فرسودگی شبکه آبرسانی در روستاهای کنگان  خبر داد و بیان کرد: فرسودگی شبکه آبرسانی در روستاهای کنگان 17 درصد و متوسط استان 40 درصد تعیین شده که نشان می‌دهد وضعیت شبکه  آبرسانی کنگان نسبت به متوسط استانی مطلوب است.

وی، با بیان اینکه 97 درصد جمعیت شهری در کنگان تحت پوشش شبکه آبرسانی است خاطر نشان کرد: فرسودگی شبکه و هدر رفت آب شهری در شهرستان کنگان 33 درصد به میزان میانگین شهرهای استان بوشهر است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر هزینه کاهش یک درصد هدر رفت آب در استان بوشهر را حدود 10 میلیارد تومان دانست و افزود: با توجه به هدررفت 40 درصدی آب استان بوشهر برای کاهش این میزان هدررفت به 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

عوض‌پور به وضعیت سرانه ورزشی در کنگان پرداخت و تصریح کرد: به ازاء هر یک‌هزار نفر در کنگان شش درصد سرانه فضای ورزشی است که این رقم در مجموع استان 8 درصد است که وضعیت کنگان بهتر است.

وی، با تاکید بر تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام گفت: سال گذشته 85 میلیارد ریال برای اجرای پروژه‌ها در کنگان تخصیص یافت که برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام به 111 میلیارد تومان نیاز است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با اشاره به اجرای بیش از 200 پروژه عمرانی در کنگان خاطر نشان کرد: بیشترین پروژه‌های شهرستان کنگان در عرصه عمران شهری و روستایی است که بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها در ایام هفته دولت و دهه فجر افتتاح می‌شود.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۰۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند

ایسنا/مرکزی استاندار استان مرکزی گفت: اعتباراتی که در دو سال گذشته صرف طرح‌های آبرسانی استان شده و در ادامه نیز هزینه خواهد شد، با بودجه عمرانی حداقل ۱۰ سال کل استان مرکزی برابری می‌کند.

فرزاد مخلص‌الائمه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ‌زنی شبکه فاضلاب شهر شازند با اشاره به اینکه بزرگترین پروژه‌های عمرانی استان مربوط به حوزه آبرسانی است، گفت: طرح‌هایی نظیر جهاد آبرسانی که ذیل طرح ملی است در استان مرکزی در دو فاز ۶۷ و ۱۳۱ روستا اجرایی شده و به تکمیل خواهد رسید که بخش قابل توجهی از آن در شهرستان شازند است.

با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از اعتبارات ملی و استانی صرف اجرای پروژه‌های آبرسانی می‌شود، افزود: انتقال طرح آبرسانی سهم ساوه از سدکوچری توسط شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی نیز از طرح‌های حساس ملی است که در حال اجراست. همچنین طرح انتقال آب به تفرش نیز در حال تکمیل بوده و بزودی با حضور مقامات عالی کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در خصوص بازچرخانی پساب صنایع نیز گفت: اجرای طرح‌های بازچرخانی پساب در شهرهای صنعتی موجب خواهد شد که مشکل کمبود آب و تنش آبی برطرف شود و بودجه‌ای که صرف اجرای طرح‌های آبرسانی می‌شود برای سایر طرح‌های عمرانی هزینه شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: اعتباراتی که در دو سال گذشته صرف طرح‌های آبرسانی استان شده و در ادامه نیز هزینه خواهد شد، با بودجه عمرانی حداقل ۱۰ سال کل استان مرکزی برابری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دولت برای تامین آب شرب مردم به عنوان مهمترین موضوع رفاهی، مصمم است، افزود: اختصاص دوهزار میلیارد تومان برای طرح آبرسانی به ساوه، ۶۰۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی تفرش، سه هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح بازچرخانی پساب، ۱۳۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی شازند بخشی از اعتبارات قابل توجه دولت برای اجرای طرح‌های آبرسانی است و این در حالی است که سالانه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در استان صرف اجرای پروژه‌های عمرانی غیر آبرسانی می‌شود.

وی از مردم خواست در مصارف آب شرب، صنعتی و کشاورزی استفاده بهینه را رعایت کنند و اظهار کرد: مردم باید بدانند که نیازمند صرفه‌جویی و مصرف بهینه اعتبارات برای جلوگیری از تنش آبی هستیم.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه این شهرستان حدود ۲۰۰ روستا دارد که تامین آب ۶۰ روستای آن در مواقعی از سال توسط تانکر انجام می‌شود، گفت: سال گذشته ۳۰ روستا و امروز نیز ۱۰ روستا از آب شرب پایدار برخوردار شدند.

احمدی بیغش با اشاره به مضراتی که برخی صنایع شهرستان برای مردم داشته است، گفت: آلودگی هوای متاثر از فعالیت برخی صنایع این منطقه موجب بروز بیماری‌هایی نظیر پوستی، ریوی، چشمی، نازایی و سرطان در بین مردم شهرستان شازند شده است. صاحبان صنایعی نظیر پالایشگاه و پتروشیمی علاوه بر اینکه باید سازوکار لازم برای کاهش آلودگی هوا اتخاذ کنند، باید تا جایی که می‌توانند برابر قانون به منطقه کمک مالی کنند.

وی با بیان اینکه پالایشگاه شازند حدود هزار میلیارد تومان برای اجرای شبکه و مدیریت فاضلاب هزینه کرده است، گفت: احداث شبکه فاضلاب شهرهای آستانه و شازند از سالیان گذشته آغاز شده بود و تا ۵ سال پیش حدود ۳۰ درصد پیشرفت داشت اما با پیگیری های صورت گرفته در طی چهار سال اخیر این میزان به ۷۰ درصد افزایش یافته و تصفیه خانه آب نیز حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

احمدی بیغش گفت: با اجرای شبکه فاضلاب و هدایت آن به تصفیه خانه، می‌توان پساب تولیدی را به مصارف صنعتی رساند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • آوای آرامبخش باران در شهرستان کنگان پیچید + فیلم
  • مسدود شدن جاده گردنه تنگ توکلی به سمت کنگان بوشهر
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • آزمون تخصصی حافظان قرآن در بوشهر و کنگان برگزار می‌شود
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • برگزاری آزمون کسب مدرک تخصصی ۱۵۴ حافظ قرآن در بوشهر
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد