Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز خلاقیت و فناوری نوین شهری شهرداری یزد با اشاره به اینکه اصلاح سبک زندگی مردم در حوزه استفاده صحیح از منابع انرژی احساس می‌شود افزود: مؤلفه‌های پایداری با حضور رئیس بنیاد جهانی انرژی در یزد بررسی می‌شود. ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۴ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، جعفر امین مقدم مدیر مرکز خلاقیت و فناوری نوین شهری شهرداری یزد پیش از ظهر امروز در نشستی با ولفگانگ نیومن رئیس بنیاد جهانی انرژی که در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد با اشاره به ثبت جهانی شهر یزد اظهار داشت: شهر تاریخی یزد به اقلیم و الزام به تفکر دارای خصوصیات اخلاقی خاص مبتنی بر انسانیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم شهر یزد با مهربانی و حس هم زیستی به هم نوع خود کمک می‌کنند که این مسئله به عنوان یک بحث نهادینه و در تاریخ این شهر کهن نیز به ثبت رسیده است.

امین مقدم خاطرنشان کرد: نمونه‌ای از این زندگی مسالمت آمیز یزدی‌های را می‌توانید در کمتر از 60 متر به خوبی مشاهده کنید که عبادتگاه مسلمانان، عبادتگاه زرتشتیان و کنیسه در کنار هم قرار دارد و فارغ از هر گونه مسئله‌ای در حال زندگی کردن هستند.

مدیر مرکز خلاقیت و فناوری نوین شهری شهرداری یزد با بیان اینکه امروزه مشکلات مختلفی در جهان وجود دارد افزود: مسائلی مانند خشکسالی، آلودگی هوا و غیره مشکلات زیادی را برای مردم جهان ایجاد کرده که در تلاش هستیم با مشارکت بنیاد جهانی انرژی بتوانیم به یک نتیجه واحد و خوب در راستای حل و فصل مسائل و ایجاد یک شهر نمونه پایدار برسیم.

وی تغییر در جهت اصلاح سبک زندگی در حوزه استفاده صحیح از منابع انرژی ضروری است گفت: متأسفانه امروزه مردم فرهنگ استفاده صحیح از منابع انرژی را رعایت نمی‌کنند که نیاز مبرم به اصلاح سبک زندگی را احساس می‌شود.

امین مقدم در پایان تصریح کرد: سفر رئیس بنیاد جهانی انرژی به یزد نیز در جهت بررسی مؤلفه‌های جدی پایداری استان صورت گرفته است.

انتهای پیام/م

R41376/P1486/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!