Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان- ايرنا- معاون هماهنگي امور عمراني استانداري اصفهان گفت: با تامين منابع مالي مورد نياز، عمليات اجرايي سد تونل سوم کوهرنگ پس از پنج سال از سر گرفته شد.

عمليات اجرايي تونل سوم کوهرنگ در سال 1377 و با هدف تامين آب به ميزان حدود 255 ميليون متر مکعب در سال براي تامين بخشي از کمبود آب منطقه مرکزي ايران آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قرارداد ساخت سد تونل سوم کوهرنگ نيز در سال 1389 بسته شد و قرار بود سال 93 به بهره برداري برسد اما پيشرفت فيزيکي کنوني طرح کمتر از 20 درصد است.
عمليات ساخت تونل سوم کوهرنگ مراحل پاياني خود را طي مي کند اما عمليات اجرايي سد مخزني اين تونل در چند سال اخير بدليل مشکلاتي از جمله منابع مالي متوقف مانده بود.
به گزارش ايرنا، ` علي مقدس زاده ` روز سه شنبه در جلسه شوراي اداري استان اصفهان افزود: سد تونل سوم کوهرنگ يکي از طرح هاي ديرينه اي است که مقرر بود سال 93 به پايان برسد اما تاکنون فقط حدود 20 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
وي يکي از مشکلات اين طرح را مسائل مالي بيان کرد و گفت: با هماهنگي بين مدير کل آب منطقه اي اصفهان و مدير عامل فولاد مبارکه در مجموع حدود 700 ميليارد تومان براي اين طرح تامين شد در حاليکه نياز اين طرح در زمان حاضر 450 ميليارد تومان است.
وي اين منابع تامين شده را شامل 500 ميليارد تومان از منابع داخلي، 70 ميليارد تومان از منابع سال 96 و 150 ميليارد تومان از محل منابع سال 97 اعلام کرد.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري اصفهان با اشاره به راه اندازي طرح سامانه آبرساني اصفهان، گفت: تا کنون 150 ميليارد تومان از طريق منابع بخش خصوصي براي اين طرح تامين شده و در حال اجراست.
وي کل اعتبار مورد نياز براي اين طرح را حدود يکهزار و 500 ميليارد تومان اعلام کرد.
مقدس زاده همچنين بودجه مصوب براي سال 97 در استان اصفهان را 651 ميليارد تومان اعلام کرد و افزود: بودجه مصوب سال 96 حدود يکهزار و 306 ميليارد تومان بود که تاکنون 516 ميليارد آن تخصيص يافته است.
وي با اشاره به تبصره 19 قانون بودجه سال 97، خاطرنشان کرد: اين تبصره ظرفيت زيادي را براي اجراي طرح عمراني در استان اصفهان ايجاد کرده است.
تبصره 19 قانون بودجه سال 97 با هدف ايجاد مشوق‌هاي لازم براي جلب مشارکت بخش خصوصي و تعاوني براي تکميل طرح هاي عمراني ناتمام تنظيم شده است.
مقدس زاده ادامه داد: بر اساس اين تبصره، 19 پروژه در استان اصفهان با اعتبار يکهزار و 900 ميليارد تومان مصوب و ابلاغ شده که 70 درصد منابع مالي آن توسط بخش خصوصي و 30 درصد از بخش دولتي و عمومي تامين مي شود.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري اصفهان همچنين از دستگاه هاي اجرايي خواست تا در سالجاري بدون کار کارشناسي و تامين منابع مالي، طرح هاي جديدي را تعريف نکنند.
وي با بيان اينکه بوروکراسي سنگين در اجراي طرح هاي عمراني بسيار دست و پاگير است، افزود: در چند ماه گذشته با تلاش هاي صورت گرفته بر کاهش بوروکراسي اثر گذاشتيم.
مقدس زاده همچنين از واگذاري مسئوليت چند طرح مهم استان از جمله سد تونل سوم کوهرنگ، قطار سريع السير اصفهان - تهران، خط دوم قطار شهري اصفهان، توسعه فرودگاه بين المللي اصفهان، سالن اجلاس سران و قطارهاي حومه شهري به ` عبدالحسين سيف الهي ` يکي از چهره هاي ملي مسائل اجرايي و عمراني خبر داد.
« شهردار اصفهان در سال 1359، معاون اسبق امور عمراني استانداري اصفهان، مدير عامل اسبق قطار شهري اصفهان و مدير سابق پروژه مصلاي بزرگ اصفهان از جمله سوابق اجرايي عبدالحسين سيف الهي است ».
شوراي اداري استان اصفهان روز سه شنبه با محوريت مسائل اقتصادي و به رياست محسن مهرعليزاده استاندار اصفهان و با حضور نماينده ولي فقيه در استان، مديران دستگاه هاي اجرايي و مسئولان نهادهاي خدماتي و فرماندهان ارگان هاي نظامي و انتظامي مستقر در استان در مجموعه فرهنگي شهروند اصفهان برگزار شد.
ت/3011 / 2093
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به معارضان پروژه کمربندی قلعه‌نو و موافقت نکردن مالکان گفت: تملک اراضی از طریق مراحل قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر حسین آزاددوار در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه‌نو اظهار کرد: از حدود دو سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه‌نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها وظیفه ما نبود.

وی افزود: به ما اعلام شد که مشکلی بابت تملک وجود ندارد و بر همین اساس، فروردین ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما متوجه شدیم مالکان زمین‌ها موافق نیستند و اگر می‌دانستیم معارضین رفع نشده است، کلنگ زنی نمی‌کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران ادامه داد: در آئین کلنگ‌زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی گفته بود؛ اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله انجام می‌دهیم. اما مالکان مخالف بودند و به همین دلیل پروژه اجرا نشد.

آزاددوار تاکید کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت قرار شد که بحث تملک را هم اداره کل راه و شهرسازی انجام دهد لذا از طریق حوزه حقوقی ورود کردیم.

وی با بیان اینکه مالکان را شناسایی کردیم، تصریح کرد: مالکان توافق نمی‌کردند و ناچار شدیم مسیر قضائی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضائی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکان هستیم که تاکنون دو قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه‌های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران عنوان کرد: مسیرهای قضائی چون طولانی است احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و کار به طور مرحله به مرحله در حال انجام است. اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح یک ساله انجام می‌شد اما با توجه به طی مسیر قضائی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.

آزاددوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، اضافه کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما هزینه‌ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت‌های ملی و استانی تأمین شود.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک در قلعه‌نو، اضافه کرد: برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می‌شد ولی به هر حال اجرای طرح شروع شد و با تکمیل آن، ترافیک در این منطقه رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: طول مسیر در حدود ۲ کیلومتر است که یک سری رمپ‌ها و برگشتی‌ها نیز به آن اضافه می‌شود و یک تقاطع در عشق آباد چالطرخان احداث خواهد شد که با احتساب این موارد طول اجرایی پروژه در حدود ۴ کیلومتر است.

به گزارش ایمنا، تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری – ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک در شهر قلعه‌نو می‌شود. بیست‌ونهم فروردین ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه‌نو کلنگ‌زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح آغاز شده است.

شهر قلعه‌نو در شهرستان ری و در محور ری – ورامین قرار دارد.

کد خبر 751066

دیگر خبرها

  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • یک تونل و ۲ نقطه جاده ای هرمزگان برای عملیات عمرانی مسدود اعلام شد
  • محوطه سازی و سنگ فرش کوچه‌ها و معابر روستای مرزانک
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟