Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با بیان اینکه تا پایان سال تمام چاه‌های کشاورزی یزد به کنتور هوشمند مجهز می‌شوند، گفت: تا سال ۱۴۰۰ باید ۴۲۶ میلیون متر مکعب برداشت از سفره‌های آب زیر زمینی یزد کاهش یابد. ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محسن صادقیان ظهر امروز در جلسه آمایش استان یزد که در سالن موحدین استانداری یزد برگزار شد یکی از اهداف معاونت عمرانی استانداری یزد را صاحب برنامه بودن در بخش‌های مختلف عنوان کرد و اظهار داشت: بدون برنامه کار کردن در بخش‌های مختلف بدون شک سبب از بین رفتن بودجه‌های دولتی و غیردولتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به اینکه در بحث آب سعی داشتیم که در بخش‌های کشاورزی، شرب، صنعت، فضای سبز و غیره با برنامه عمل کنیم گفت: از ابتدای سال با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته، به صورت هفتگی کارگروه سازگاری با کم آبی با حضور مسئولان مرتبط استان برگزار می‌شود که نسبت به شرایط حاد کنونی ایده‌ها و نظرات خود را ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه در کارگروه سازگاری با کم آبی استان از ابتدا هدف خود را به با برنامه بودن پروژه‌ها در بخش‌های جهاد کشاورزی، صنعت و غیره تنظیم کردیم افزود: به این شکل که این برنامه‌ها را بتوانیم طی چهار یا پنج سال به نتیجه برسانیم و در هر سال نیز با سنجش آن، دقت نظر کاملی روی طرح‌ها و پروژه‌های آبی استان داشته باشیم.

صادقیان خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که در کارگروه سازگاری با کم آبی استان برای جهاد کشاورزی داشتیم، این سازمان موظف شده که تا سال 1400، 426 میلیون متر مکعب برداشت از سفره‌های آب زیرزمینی استان کاهش دهد که اگر به خوبی و به‌درستی انجام گیرد تا سال 1400 دیگر ان‌شاءالله شاهد افت آب زیرزمینی در استان یزد نخواهیم بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد اظهار داشت: این برنامه چهار ساله به یک پروژه تبدیل شده که هر ساله نیز کنترل می‌شوند که بتوانیم با شاخصه‌هایی که تعریف کردیم در بازه‌های زمانی خاص به اهداف مورد نظر در بخش‌های مختلف دست یابیم و طرح‌هایی که در حال اجرا است به چه شکلی درآمده و آیا با طرح و برنامه‌ای که تعریف شده هم خوانی دارد یا خیر.

وی اضافه کرد: تا پایان امسال تمام چاه‌های کشاورزی استان یزد باید به کنتور هوشمند مجهز شوند تا با این کنتور بتوان میزان برداشت چاه‌ها را ارزیابی کرد.

صادقیان گفت: همچنین اداره آب و فاضلاب استان نیز موظف شده که 10 میلیون متر مکعب صرفه جویی آب را در استان داشته باشیم که یکی از آنها استفاده از وسایل کاهنده مصرف آب در منازل است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در پایان اضافه کرد: در بخش فضای سبز باید 4.8 میلیون متر مکعب برداشت از آب‌های شرب کاهش یابد تا در سال‌های آینده بتوان سفره‌های آب زیرزمینی استان را حفظ و حراست کرد.

انتهای پیام/ش

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۶۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا هشتم اردیبهشت‌ماه معادل ۲۶.۵۷ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۲۹.۰۳ میلیارد مترمکعب بود، ۸ درصد کاهش داشته است؛ همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز با عدد ۱۶.۵۲ میلیارد متر مکعب نسبت به سال قبل یک درصد کاهش داشته است.

به‌گزارش ایسنا،حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعب بوده نیز تغییری نداشته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۴ درصد است.

وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۱۱سد درصد پرشدگی ۱۰۰درصد است، به‌طوری‌ که سد ارس آذربایجان شرقی، سد شهید قنبری استان آذربایجان غربی، سد جگین استان هرمزگان، سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد، سد رودبار استان لرستان، سد ایلام و سد قشلاق و آزاد استان کردستان و سدهای پیشین، ریزدان، خیرآباد، ماشکیدعلیا ۱۰۰ درصد پر هستند.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱میلیمتر) ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900458

دیگر خبرها

  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه