Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی جنوب شرق کشور با بیان این مطلب که در کنکور کارشناسی ارشد بالاترین میزان قبولی را دانشجویان موسسات آموزش عالی داشته‌اند، تصریح کرد: به دنبال حذف کلمه غیرانتفاعی از عنوان موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی هستیم و اگر این مهم محقق شود، گشایش خوبی در کار این موسسات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر "محمد داستان‌پور" ظهر امروز 12 تیرماه در گردهمایی روسای موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی منطقه هشت کشور (سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان) گفت: اگر همه موسسات آموزش عالی غیردولتی عضو اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی شوند، بهتر می‌توانیم صدای خود را به گوش مسئولین کشوری برسانیم.

وی به جایگاه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی اشاره کرد و افزود: اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی جایگاه نسبتا خوبی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارد و در حال حاضر 350 موسسه آموزش عالی غیردولتی در سطح کشور عضو این اتحادیه می‌باشند.

رییس اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی غیردولتی جنوب شرق کشور با بیان این مطلب که در کنکور کارشناسی ارشد بالاترین قبولی را دانشجویان موسسات آموزش عالی داشته‌اند، تصریح کرد: به دنبال حذف کلمه غیرانتفاعی از عنوان موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی هستیم و اگر این مهم محقق شود، گشایش خوبی در این موسسات خواهد بود.

وی بر لزوم اصلاح اساسنامه این موسسات تاکید کرد و ادامه داد: وزارت علوم باید کیفیت و امکانات را برای دادن رشته‌های تحصیلی به موسسات آموزش عالی در نظر بگیرد، لذا درخواست داریم که در تسهیل صدور مجوز ایجاد رشته‌های تحصیلی جدید کمک کند.

داستان‌پور عنوان کرد: در موسسات آموزش عالی غیردولتی منطقه هشت کشور،  150 نفر هیات موسس دارد که برای یک هزار نفر اشتغال ایجاد کرده‌اند.

وی بیان کرد: در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان، 25 موسسه آموزش عالی غیردولتی وجود دارد که حدود 10 هزار دانشجو در آنها مشغول به تحصیل می‌باشند؛ گفتنی است که درصد فعالیت‌های پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و عمرانی در حدود دانشگاه‌های دولتی و در بعضی موارد بیشتر می‌باشد.

براساس این گزارش، دکتر"محمد طاهر" رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این جلسه گفت: ظرفیت پذیرش دانشجوپذیر در دانشگاه‌های سراسر کشور کاهش یافته است به‌گونه‌ای‌که امروز شاهد هستیم ظرفیت دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد پر نیست.

وی با یادآوری اینکه طرح آمایش آموزش عالی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، بیان کرد: آموزش بعضی از دروس عمومی به دانشگاه پیام نور داده خواهد شد که این موضوع در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی تاکید کرد و افزود: برخی از موسسات سود ده نمی‌باشند و ضررده شده‌اند لذا برخی از موسسات می‌توانند برخی از کارهای خود را مشترک انجام دهند.

وی با بیان اینکه امکانات دانشگاه‌های دولتی با غیرانتفاعی قابل مقایسه نمی‌باشد، تصریح کرد: 650 عضو هیات علمی در دانشگاه شهید باهنر کرمان به صورت ثابت مشغول به‌کار هستند.

دکتر طاهر بیان کرد: باید دانشگاه‌ها به دانشجویان خود تخصص‌های مورد نیاز یک دانشجو برای اشتغال را آموزش دهد و اکنون صنایع گله‌مند هستند که فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها باید خودمان حدود 2 سال به او آموزش دهیم.

"محمدجواد خانجانی" معاون آموزشی موسسه آموزش عالی غیر دولتی غیرانتفاعی کرمان - کرمان نیز در این جلسه بالا بردن کیفیت را از مهمترین رویکردهای موسسات غیرانتفاعی دانست و بیان کرد: اگر کیفیت ارتقا پیدا کند، دانشجو نیز خود به خود جذب این موسسات خواهند شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۷۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا