Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به وزیر آموزش عالی سوریه گفت: همان طور که پیشنهاد دادید، ما در مرحله اول همکاری خود را با دانشگاه دمشق آغاز می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز در نشست مشترک با دکتر عاطف النداف وزیر آموزش عالی سوریه، با خوشامدگویی به وی و هیات همراه، به معرفی اختصاری واحدهای برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: این دانشگاه 6 واحد و مرکز در کشورهای لبنان، افغانستان، امارات و انگلستان (آکسفورد) دارد که علاوه بر اینها بالغ بر 10 هزار دانشجوی خارجی نیز در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی "داخلی و بین‌المللی" در حال تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه تلاش ما بر این است که بتوانیم خدمات آموزشی و پژوهشی خود را به کشورهای دوست و همراه ارائه دهیم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران توانسته در تولید علم رتبه 16 جهان را کسب کند که دانشگاه آزاد اسلامی در کسب این رتبه سهم به سزایی داشته و واحد علوم و تحقیقات دارای رتبه 11 در بین دانشگاه های کشور است.

شکست انحصار علمی در جهان از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از سیاست های جمهوری اسلامی ایران و به دنبال آن دانشگاه آزاد اسلامی، شکست انحصار علمی در جهان است، گفت: بر این باوریم که قدرت علمی زمانی به دست می آید که کشورهای دوست در این راه تلاش کنند و سیاست جمهوری اسلامی ایران ارائه خدمات و دانش روز در زمینه های نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، هوافضا، پزشکی، پیراپزشکی و... به این کشورهاست.

وی ادامه داد: با توجه به این موضوع، دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای این سیاست ها از سوی بزرگان نظام ماموریت ویژه‌ای دارد و ما این آمادگی را داریم که با روش های مختلف ازجمله تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش های مشترک، اجرای طرح های مشترک علمی و... روابط خود را با کشورهای دوست و برادر گسترش دهیم.

بورس دانشجویان سوری در دانشگاه آزاد

دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد افرادی که از سوی وزارت آموزش عالی سوریه معرفی می شوند را به عنوان بورسیه بپذیرد، گفت: ما نیازهای سوریه را ارزیابی کرده‌ و می دانیم که پس از پایان جنگ، این کشور برای بازسازی و توسعه به متخصص، تکنیسین، پزشک و نیروهای توانمند نیاز دارد، بنابراین می توانیم با همکاری بخش خصوصی آموزش عالی سوریه، شعبه دانشگاه آزاد اسلامی در این کشور را تاسیس کنیم و به صورت گسترده همه توان خود را در اختیار آنها قرار دهیم.

وی افزود: این موضوع در جلسه دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با آقای بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه مطرح شد و مورد موافقت اصولی ایشان قرار گرفت که می توانیم این موافقت اصولی را به برنامه عملیاتی تبدیل کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: بنده با قوانین و مقررات سوریه آشنا هستم و امیدوارم با درایت شما که ارتباط نزدیکی با رئیس‌جمهور سوریه دارید، بتوانیم از این تعامل استفاده موثر داشته و به اهداف مشترک دو طرف دست یابیم.

دکتر فرهاد رهبر در بخش دیگری از سخنان خود پس از استماع نظرات وزیر آموزش عالی سوریه، با اشاره به طرح موضوع همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه دمشق از سوی دکتر عاطف النداف، گفت: ما می توانیم با امضای توافق‌نامه مبسوط با دانشگاه دمشق، همکاری خود را در زمینه های مختلف از جمله پذیرش مشترک دانشجو آغاز کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به وزیر آموزش عالی سوریه، گفت: بنده یقین دارم با دستور شما تفاهم‌نامه‌ای که میان دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت آموزش عالی سوریه به امضا می رسد، عملیاتی و اجرایی خواهد شد و توافق‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه دمشق که مطرح شد، می تواند گام اولی باشد تا دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مستقل به کشور دوست و برادر سوریه ارائه خدمات کند.

سرمایه‌گذاری مشترک دانشگاه آزاد با بخش خصوصی آموزش عالی سوریه

وی افزود: پیشنهاد ما این است که دانشگاه آزاد اسلامی به صورت سرمایه‌گذاری مشترک با بخش خصوصی آموزش عالی سوریه توافق‌نامه اجرایی امضا کند و وزارت آموزش عالی این کشور شریک خصوصی را برای انعقاد قرارداد به ما معرفی کند.

دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه ما برای آغاز همکاری علمی و پژوهشی با وزارت آموزش عالی سوریه باید نیازمندی های شما را بدانیم و براساس آن توانمندی خود را اعلام کنیم، گفت: درخواست دکتر ولایتی از رئیس‌جمهور سوریه برای همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در این کشور یک دستور ویژه از سوی ایشان بود که همانطور که جمهوری اسلامی ایران برای نابودی دشمنان در کنار سوریه قرار گرفته، دانشگاه آزاد اسلامی نیز تلاش دارد برای توسعه و تربیت نیروی انسانی در کنار شما باشد.

وی ادامه داد: بنده نیت و قصد شما را درک می کنم و می دانم که هدف شما اجرای برنامه های رئیس‌جمهور است و همان طور که شما پیشنهاد دادید، ما در مرحله اول همکاری خود را با دانشگاه دمشق آغاز می کنیم. ما می خواهیم با استفاده از تجربیات موفق دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن سریع‌تر به هدف در سوریه استفاده کنیم.

دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با فرهنگ کشور سوریه به خوبی آشناست، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نیز با نیازمندی و توانمندی های کشور دوست و برادر سوریه آشنایی دارد و ما فکر می کنیم که تجربه 37 ساله دانشگاه آزاد اسلامی می تواند به توسعه آموزش و پژوهش سوریه کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران 8 سال با کشورهای ابرقدرت در جنگ بود و در دوران پس از جنگ و بازسازی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی نقش اساسی ایفا کرد که اکنون نشانه های آن را می بینیم.

دکتر فرهاد رهبر ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در هر نقطه ای از کشور که حضور یافت، با خود توسعه، امید و رونق به همراه داشته و با اتکا به این تجربه می گویم که ما علاقمند هستیم که امید و توسعه را به سوریه بازگردانیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جنگ چند ساله سوریه با گروهک های تکفیری گفت: در دوران درگیری سوریه هیچ‌ یک از کشورهای جهان در کنار شما قرار نگرفتند و تنها جمهوری اسلامی ایران به کمک شما آمد. اکنون هم جمهوری اسلامی ایران با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، سوریه را کشوری جدا از خود نمی‌داند و ما هم از شما انتظار داریم که دانشگاه آزاد اسلامی را جدا از خود ندانید و فکر نکنید که ما کشور و دانشگاهی جدا از سوریه هستیم، بلکه هدف ما کمک به این کشور دوست و برادر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی در پایان خاطرنشان کرد: علم مولفه قدرت است و جمهوری اسلامی ایران و جمهوری سوریه در یک جبهه هستند و ما می خواهیم هر دو کشور در یک خط علمی برای مقابله با اهداف دشمنان قرار گیرند و در این مسیر ما از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه آزاد اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان

 منصور نیک پناه رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: مجتمع آموزش عالی سراوان تقریباً از سال ۱۳۸۴ به‌عنوان دانشکده زیر مجموعه دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کارکرد و از سال ۱۳۹۱ به‌عنوان مجتمع آموزش عالی سراوان استقرار پیدا کرد و از حوزه دانشگاه سیستان و بلوچستان منفک شد.
 
 وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اولین گام تبدیل مجتمع به دانشگاه را برداشته‌ایم، افزود: این مجموعه شامل دو حوزه اداری می‌شود که مکان فعلی که بیشترین امورات اداری در آن صورت می‌پذیرد از سالیان گذشته به‌صورت امانی در اختیار داشتیم و سایت جدید در حومه شهر به مساحت ۱۰۰ هکتار است که در تلاشیم بتوانیم این حوزه را به‌عنوان یک مرکز فرهنگی در ورودی شهر خوشامدگویی مهمانان باشد.
 
رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان ادامه: پس از تکمیل‌شدن سایت جدید به دنبال بین‌المللی شدن دانشگاه هستیم و باتوجه‌به ۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان بتوانیم امکان تبادل دانشجو، استاد و تبادلات علمی را فراهم سازیم.
 
نیک پناه ادامه داد: از دیگر برنامه راه‌اندازی و توسعه مرکز رشد دانشگاه، ترمیم جذب هیئت‌علمی در رشته‌های موردنیاز با رویکرد نگاه ویژه به صاحب‌نظران و فارغ‌التحصیلان منطقه، توسعه رشته‌ها در حوزه‌های غیرکشاورزی است و رشته‌های فنی و مهندسی نیز با شتاب بیشتری پیگیری شود و این نوید به داوطلبین می‌دهیم که علاوه بر رشته‌های موجود به‌زودی رشته‌های دیگر را به برنامه‌ها ملحق می‌کنیم.


   برگزاری دوره‌های مهارتی برای دانشجویان

فرهاد ذوالفقاری مسئول معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مجتمع آموزش عالی سراوان نیز در این نشست بیان کرد: در مجتمع آموزش عالی سه دانشکده مصوب دانشکده کشاورزی، فنی مهندسی و علوم محیطی برنامه‌ریزی توسعه پایدار است و در حال حاضر ۶۰ عضو هیئت‌علمی داریم که چهار نفر به درجه دانشیاری نائل شدند، هشت نفر در حال ادامه تحصیل هستند و بقیه استادیار هستند و تا پایان ۱۴۰۴، صددرصد اعضای هیئت‌علمی مجتمع آموزش عالی سراوان استادیار و دانشیار خواهند شد.

وی افزود: باتوجه‌به بررسی‌های انجام شده و آمار داوطلبین سطح شهرستان؛ در مرحله اول آزمون سراسری کل داوطلبان ۳ هزار ۸۷۴ نفر بود که دو هزار ۱۵۲ در گروه علوم‌انسانی، ۱۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی، هزار و ۴۱ نفر در شاخه علوم‌تجربی، ۳۰۷ در گروه هنر و ۳۰۱ نفر زبان خارجه بوده‌اند و باتوجه‌به اخذ مجوز از هیئت‌امنا در رشته‌های علوم تربیتی، مدیریت دولتی، مدیریت بازرگانی و آموزش ابتدای در مقطع کارشناسی فراخوان اعلام نیاز و جذب هیئت‌علمی صورت‌گرفته است.

مسئول معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مجتمع آموزش عالی سراوان با اشاره به کادر مجرب و اعضای هیئت‌علمی این مجموعه اعلام کرد در سطح شهرستان و در هر زمینه نیاز به همکاری باشد همکاری لازم را خواهند داشت.

ذوالفقاری تصریح کرد: برای دانشجویان در رشته‌های مختلف برنامه‌های مختلفی داریم تا از طریق مرکز رشد و پارک علم و فناوری شهرستان دوره‌های متفاوت مهارتی صورت گیرد تا علاوه بر اینکه نیاز جامعه رفع شود برای دانشجویان نیز به‌عنوان کمک برای یادگیری مهارت متناسب با نیاز جامعه باشد.


   بهره‌برداری از فاز اول سایت ۱۰۰ هکتاری در مهرماه

محمد ادیبیان مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان گفت: مجموعه سایت دانشگاهی به مساحت ۹۴ و نیم هکتار در سال ۱۳۸۳ عملیات اجرایی آن شروع و تحویل دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشگاه مادر شد تا سال ۱۳۹۲ زیرمجموعه دانشگاه سیستان و بلوچستان بود که دو پروژه خوابگاه و ساختمان مرکزی عملیات اجرایی آن توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد. ه بود.

وی افزود: از سال ۱۳۹۲ که این مجموعه مستقل و تبدیل به مجتمع شد عملیات اجرایی چند پروژه دیگر آغاز شد و در حال حاضر جمعاً ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده و یا فعال است .

مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در مجموع هزینه شده و یا در حال هزینه است، ادامه داد: خوابگاه دختران به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع اولین مجموعه‌ای بود که عملیات اجرایی آن به اتمام و مورد بهره‌برداری رسیده است و همچنین ساختمان خوابگاه پسران به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع که عملیات اجرایی و احداث آن از سال ۹۵ آغاز شده اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
 
ادیبیان ادامه اضافه کرد: باتوجه‌به اینکه مساحت سایت، جامع است، مقرر شد در راستای تسریع در روند بهره‌برداری؛ راه‌اندازی سایت به‌صورت فازبندی صورت گیرد که فاز اول در بیست هکتار برنامه‌ریزی‌شده و آذر ۱۴۰۲ عملیات اجرایی آن آغاز و برنامه‌ریزی‌شده راه‌اندازی کامل فاز اول پروژه تا مهرماه سال ۱۴۰۳ انجام شود که شامل خوابگاه دختران، خوابگاه پسران، سلف‌سرویس، ساختمان مرکزی، ساختمان اداری چندمنظوره، ساختمان کلاس‌ها و آسفالت خیابان‌های مرتبط زیرساخت‌ها و تأسیسات است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ساختمان دبیرستان دانش‌آموزی تقریباً با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد به اتمام رسیده و آزمایشگاه مرکزی به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع، سوله ورزشی به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع، زیرساخت‌ها و تأسیسات شامل آب برق و فاضلاب کل مجموعه نیمه‌تمام است.

مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان با اشاره به اتمام پروژه مخزن زیرزمینی ۴۰۰ مترمکعبی آب شرب برای آبرسانی به سایت ۱۰۰ هکتاری، اذعان کرد: از ابتدای مهرماه عملیات اجرایی فاز دوم با مساحت ۲۰ هکتار نیز آغاز خواهد شد.

اعزام ۱۰ درصد دانشجویان به اردوی راهیان نور

حسین مرادی بیدختی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی مجتمع آموزش عالی سراوان نیز در این نشست با اشاره به نگاه امامین انقلاب در باب فرهنگ، بیان کرد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی دانشجویان با رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس بیش از ۱۰ درصد دانشجویان مجتمع آموزش عالی سراوان به اردوهای راهیان نور اعزام شده‌اند.

وی باتوجه‌به برگزاری اردوهای سیاحتی دانشجویان ادامه داد: دانشجویان مجتمع آموزش عالی شهرستان در چندین مرحله عازم حرم مطهر امام رضا (ع) اعزام شدند.

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی سراوان به اهدای جهیزیه به نوعروسانی شهرستانی با مشارکت این مرکز اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای دانشجویی به مناسب روز دانشجو، برگزاری شب‌شعر و همچنین برنامه‌های مختلف فرهنگی باتوجه‌به مناسبت‌های ملی و مذهبی از دیگر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مجتمع آموزش عالی سراوان بوده است.

مرادی باتوجه‌به نمود فعالیت‌های دانشگاه در رسانه‌ها از اختصاص بودجه جداگانه فرهنگی برای مجتمع آموزش عالی سراوان برای اولین‌بار در دو سال پیاپی در قالب برنامه‌های فرهنگی خبر داد که این بودجه فقط به ۱۹ دانشگاه در کشور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • استخوان‌های لیبرال دموکراسی غرب و صهیونیسم در حال شکسته‌شدن است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان