Web Analytics Made Easy - Statcounter

راننده وانت بار ارومیه‌ای گفت: پول خرید نان خالی ندارم، بی پولی امانم را بریده است شهریه دانشگاه دختر دانشجویم را ندارم و باید ترک تحصیل کند بخدا بچه‌هایم در حسرت خوردن یک بستنی هستند. ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۰ استانها آذربایجان غربی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، وضعیت بد اقتصادی کشور برخی اقشار جامعه در استان آذربایجان غربی را به سمتی می‌برد که می‌تواند هر گونه اتفاقی برایشان رقم زده شود در منطقه‌ای که در آن سرمایه‌های طبیعی به طور فراوان یافت می‌شود نباید مردمان آن بیکار و گرسنه باشند و در حسرت خرید نان خشک یا یک کیلو میوه برای خانواده خود باشند اما گویا سرنوشت برای برخی اقشار کم درامد طور دیگری رقم زده تا در بدترین شرایط ممکن قرار گیرند، هر روز آن‌ها از دیروز بدتر است و تعدادی از پدرهای نان آور بعضاً آرزو دارند که شب آن‌ها به روز نرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آدمی تعجب می‌کند که در دولت مسئولی وجود دارد که همه مشکلات و مردم را حبابی می‌بیند که روزی می‌ترکد در حالیکه دولتمردان وظیفه دارند راه حلی برای حل مشکل معیشتی مردم پیدا کنند.

حال مسئولانی که چه کلیددار باشند یا بدون کلید باید به مشکلات اقتصادی کشور رسیدگی کنند، وقتی زمان انتخابات شعار سر می‌داند که ما مشکلات شما را حل خواهیم کرد و به جوانان می‌گفتند بعد از اتمام تحصیلات صاحب شغل می‌شوید در مقابل دختر دانشجویی که به خاطر بی پولی پدرش مجبور به ترک تحصیل است چه جوابی دارند؟

خبرنگار تسنیم در خیابان کوهنورد ارومیه با تعدادی از رانندگان خودروهای باری که با همه دار و ندارشان در تابستان و از صبح تا شب برای لقمه نانی به انتظار نشسته‌اند هم کلام شد تا دریابد این قشر از افراد جامعه چگونه گذران زندگی می‌کنند.

از آنان اوضاع زندگی‌شان را جویا شدم و پای درد دلشان نشستیم تا از درد بی‌پولی و نداری این روزهای خود بگویند، مشروح گفتگوی خبرنگار تسنیم با تعدادی از این قشر زحمتکش از نظر می‌گذرد.

رضا زلفی پیرمردی که دل پری از دولت مردان و روزگار داشت گفت: یک هفته است که کار نکرده‌ام.

وی افزود: هر روز از صبح تا شب اینجا منتظر می‌مانیم شاید یکی پیدا شود تا اندکی درآمد کسب کنیم و صبح‌ها نیز به میدان کارگر می‌رویم تا شاید کار باشد اما دوباره با ناامیدی به این مکان باز می‌گردیم.

زلفی افزود: شرایط زندگی روزبه‌روز سخت‌تر می‌شود و کسی به فکر ما انسان‌های بدبخت نیست و اعلب مسئولان به فکر پر کردن جیب‌های خود  و فرزندانشان هستند، گویا برای مسئولان فرقی ندارد که ماها چگونه زندگی می‌کنیم چرا که آن‌ها یک بار جلوی خانواده خود شرمنده نشده اند تا ببینند تحقیر شدن یک مرد چقدر سخت است.

زلفی تأکید کرد: امروز دیگر پول بنزین ماشین را هم ندارم و این مشکل من نیست بلکه مشکل تمامی رانندگانی است که در این مکان هستند و در دام بد بی پولی روزگار افتاده‌اند.

مجید اسماعیلی گفت: امسال دخترم باید به خاطر بی پولی پدرش قید درس و دانشگاه را بزند چرا که نمی‌توانم هزینه تحصیل آن را پرداخت کنم و از او خواسته‌ام که دیگر ادامه ندهد و هر روز با اشک‌های دخترم مواجه می‌شوم که از من می‌خواهد کمکش کنم تا درس خود را در دانشگاه تمام کند اما دیگر این توان را ندارم.

وی افزود: 4 فرزند در خانه دارم که دیگر نمی‌توانم برای آن‌ها عروسی بگیرم و راهی زندگی جدید کنم و اگر این مشکل فرزندان من و سایر جوانان حل نشود عمر آن‌ها در زیر بی پولی و بدبختی خواهد سوخت.

اسماعیلی بیان کرد: در جامعه برای کسی کار پیدا نمی‌شود و با وجود این شرایط نباید انتظار زندگی خوب داشته باشیم و هر روز گرانی افزایش می‌یابد و کسی پاسخ‌گو نیست.

یونس جلیلی گفت: دیگر پولی برای ما باقی نمانده که بتوانیم حتی نان خالی بخریم چراکه درآمد افرادی که در این مکان هستند به 300 یا 400 هزار تومان در ماه هم نمی‌رسد، آیا می‌توان با این شرایط زندگی کرد و یا به فکر پس انداز بود.

وی افزود: یک هفته است که کار و باری پیدا نکرده ام و هیچ درآمدی نداشته ام و دیگر نمی‌دانم جواب همسر و بچه‌های خودم را چگونه بدهم و هر روز شرمنده و سرافکنده به منزل می‌روم.

جلیلی تصریح کرد: حق ما از کشوری که دارای ثروت‌های زیادی است این نیست، ما نباید برای یک تکه نان محتاج هر کسی باشیم و بچه من و امثال من در حسرت خوردن یک بستنی باشند.

فیلم و گزارش: محمد آقایی پر، یوسف عباسی

انتهای پیام/ع/ش

R41361/P1361/S6,48/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید

امتداد - با اجرا و پیگیری دقیق سیاست‌های پولی در بانک مرکزی، نرخ رشد پایه پولی در سال 1402 روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد بطوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال 1402 که 45 درصد بود با 16.9 واحد درصد کاهش، در پايان اسفندماه 1402 به 28.1 درصد رسید. رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از 65.2 درصد در پایان سال 1401 به 17.5 درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخص های پولی اثرگذار بر تورم  انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ همراه با کاهش رشد نقدینگی در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کل‌های پولی و ایجاد شرایط لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی می‌باشد. بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۰۷۷٫۰ هزار میلیارد ریال رسید.

 
تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی و دستیابی به اهداف پیش بینی شده
بر اساس این گزارش، نرخ رشد نقدینگی نیز طی یک روند نزولی از ۴۰٫۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲٫۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱٫۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ۲۴٫۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که این امر، بیانگر توفیق کامل بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و حصول اهداف تعیین شده می‌باشد.

بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۷۸۸۰۸٫۹ هزار میلیارد ریال رسید. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴٫۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳٫۱ درصد) محقق شده بود.

بدیهی است که کاهش رشد نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل‌دهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی ایفا خواهد نمود. 
 


کاهش قابل توجه شاخص های پول و شبه پول و انتظار کاهش تورم در ماه‎های آتی
مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول (بخش سیال نقدینگی) در سال ۱۴۰۲ نیز بطور قابل توجهی کاهش یافته و از ۶۵٫۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷٫۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسیده است.
در مجموع، روند نزولی قابل توجه رشد نقدینگی و رشد پول، مؤید آن است که در سایه ثبات ایجاد شده در سال ۱۴۰۲، از شدت انتظارات تورمی فعالین اقتصادی کاسته شده و در نتیجه انتظار می‌رود که نرخ تورم در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.  
 
لازم به اشاره است ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفند‌ماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان اسفندماه ۱۴۰۱، معادل ۲٫۹ درصد کاهش یافته و به رقم ۷٫۱۱۲ رسیده است.

در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تاثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره های زمانی آتی داشته باشد.  

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پاوربانک‌های جدید سامسونگ معرفی شد
  • کامیابی‌نیا: چشمی حداقل باید سه بار اخراج می‌شد!
  • روزبه چشمی بازی با فولاد را از دست داد
  • نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید
  • نرخ رشد پایه پولی ۱۶.۹ درصد کاهش یافت
  • نرخ رشد پایه پولی به ۱۶.۹ درصد رسید
  • دیدار مسئولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب تا ساعتی دیگر
  • دیدار مسوولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • دیدارمسوولان وکارگزاران حج با رهبر انقلاب
  • درگیری مسلحانه اشرار در زاهدان