Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@13:06:41 GMT

روش هایی برای طولانی کردن بوی عطر

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۰۲۱۳۴

روش هایی برای طولانی کردن بوی عطر

یکی از مشکلاتی که خیلی ها بعد از خریدن عطر با آن مواجه می شوند این است که متوجه می شوند بوی عطر آن قدری که انتظارش را داشتند ماندگاری ندارد. سوال این جاست که با چنین مشکلی چگونه برخورد می کنید؟ از آن جا که دوست ندارید زیاد از عطر گران قیمتی که دارید استفاده کنید عطر مناسب تری می خرید اما بهترین کار این است برای طولانی کردن بوی عطر اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش های طولانی کردن بوی عطر را در ادامه بخوانید.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، هنگام انتخاب عطر ابتدا باید به نت پایه عطر توجه کنید. همه رایحه ها به یک اندازه ماندگاری ندارند و ذرات ملکولی عطر خیلی زود از روی پوست محو می شوند. ماندگارترین رایحه برای عطر رایحه میوه ای است.

نت های پایه قوی مثل چوب و مشک سنگین تر هستند و به همین دلیل ماندگاری بیشتری دارند. علاوه بر این عطری که کمی تندی داشته باشد یا رایحه گلی داشته باشد زمان ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

استفاده از عطر روی موها

موها بیشتر از پوست به ماندگاری بوی عطر کمک می کنند. اگر باز هم دوست دارید عطر مورد علاقه تان را به پوست بزنید در آخر کمی هم به انتهای ساقه موها بزنید. اگر دوست ندارید عطر را مستقیم به موها بزنید بعد از شانه کردن موها کمی عطر به شانه بزنید و موها را یک بار دیگر شانه کنید.

پوست مرطوب

استفاده از عطر بعد از حمام بسیار موثر است. پوست مرطوب بیشتر از پوست خشک عطر را جذب می کند. لباس پوشیدن بلافاصله بعد از حمام باعث می شود بوی عطر زیر لباس ها خفه شود. پس بعد از استفاده از عطر کمی صبر کنید تا کاملا خشک شود سپس لباس ها را تن کنید. هر چه لباس به قسمتی که عطر زده اید مالیده نشود ماندگاری عطر بیشتر خواهد بود.

هنگامی که می دانید در طول روز بوی عطر از بین خواهد رفت یک عدد گوش پاک کن را آغشته به عطر کنید و همراه خود ببرید. با این روش دیگر نیاز نیست شیشه عطر را با خود حمل کنید. گوش پاک کن را داخل یک عدد پلاستیک در بسته قرار دهید تا زود خشک نشود.

آخرین نکته این است که اگر عطر را به مچ دست می زنید نیاز نیست مچ هر دو دست را به هم بمالید زیرا با این کار لایه عطر از هر دو دست برداشته می شود و بوی عطر زودتر از بین می رود. با رعایت این نکات عطر گران قیمتی که خریده اید را زمان بیشتری می توانید استفاده کنید و دیگر مجبور نیستید زود به زود برای خریدن عطر هزینه کنید.

منبع: بدونیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۲۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی، چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»، جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آنها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست، اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند؛ که در این زمینه گام‌های خوبی نیز برداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • راز ماندگاری پیکه در فوتبال؛ عشق به بارسا!
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • خاطرات ماندگاری که مسعود اسکویی در اذهان شنوندگان به یادگار گذاشت
  • برگزاری گرامیداشت روز معلم در بخش شمیل بندرعباس
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • قطع همکاری نواک جوکوویچ با یک مربی دیگر
  • تقویت کننده موی مردانه