Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون حقوقی و روابط بین الملل تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: سفرای دیپلماسی ایثار می‌توانند با مهندسی معکوس با سیاست‌های ایران هراسی در جهان مقابله کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، علیرضا رجایی در نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با نخبگان و اعضای دبیرخانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر درباره موضوع دیپلماسی عمومی و تاثیرات آن بر تقویت پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در بحث دیپلماسی دفاعی بسیار موفق ظاهر شده و همانطور که شاهد هستیم پیروزی‌هایی را در سوریه و عراق داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دیپلماسی رسمی عمومی کشور با توجه به محدودیت‌هایی که برای آن تعریف کرده‌اند، پاسخگو نیست، به عنوان مثال سخنگوی دستگاه دیپلماسی که متولی دیپلماسی عمومی بوده با توجه به محدودیت‌ها نمی‌تواند در این زمینه به بهرهبرداری بپردازند، لذا ما در اربعین سال گذشته با حمایت‌های محمدجواد ظریف توانستیم دیپلماسی ایثار را کلید بزنیم.

مدیرعامل مرکز توسعه خواهر شهرهای ایران با تشریح فعالیت‌های انجام شده در اربعین سال 96 پیرمون شکل گیری دیپلماسی ایثار تصریح کرد: در آن ایام با دیوان عالی شیعه و آیت الله کاشف‌الغطا ملاقات‌هایی را پیرامون شکل‌گیری این امر داشتیم که مورد استقبال قرار گرفت.

رجایی با تاکید بر اینکه قرار نیست ما دیپلماسی ایثار را در همینجا مسکوت نگاه داریم عنوان داشت: برای عملیاتی شدن موضوع باید شهروندان خود مقیم همان کشورها به عنوان سفرای ایثار انتخاب شوند تا بتوانیم حس قرابت و همدلی را به دیگر کشورها صادر کنیم.

وی در ادامه گریزی به عملکرد منافقین در موجه نگاه داشتن چهره خود نزد افکار عمومی جهانیان داشت و افزود: با گزینش افراد معتقد و زدن حکم سفیری دیپلماسی ایثار در کشورهای مختلف ما نیز میتوانیم مهندسی معکوس انجام داده و چهره منفی که از جمهوری اسلامی ایران در نزد جهانیان ساخته‌اند را خنثی کنیم.

رئیس کمیسیون حقوقی و روابط بین الملل تشکل‌های شاهد و ایثارگر با بیان اینکه با مدیریت ماموریت‌پذیری مردم در ابعاد مختلف می‌توان بر مشکلات فائق آمد خاطرنشان کرد: در بحث خواهر شهرها که سالیان زیادی است آن را پیگیری می‌کنیم از طریق شبکه‌سازی شهرهای اسلامی و آسیایی و کلانشهرها و... می‌توان بسیاری از تحریم‌های جدید را بی‌اثر کرد و این نشان از ظرفیت بالای برون سپاری وظایف حاکمیتی به مردم است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۵۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • عملیات وعده صادق نشات گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • جلائی‌پور، استاد دانشگاه: برای عملیات «وعدهٔ صادق» به قدر کافی پیوست‌های دیپلماتیک و مربوط به سیاست داخلی و اقتصاد تمهید و عملیاتی نشده/ به جای انسجام داخلی و افزایش همبستگی ملی و رضایت عمومی شهروندان، شاهد تجدید طرح گشت ارشاد بوده‌ایم
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود