Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@21:13:38 GMT

چه کسی مانع واگذاری «ایران‎ایر» شد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۰۵۲۶۴

چه کسی مانع واگذاری «ایران‎ایر» شد؟

رکنا: رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: برای واگذاری شرکت هایی مانند هواپیمایی جمهوری اسلامی مذاکرات آن با خریدار صورت گرفته بود و تا مرحله مزایده پیش رفته بودیم ولی جلوی آن گرفته شد.

به گزارش رکنا، عبدالله‌ پوری حسینی درباره چالش‌های سازمان خصوصی‌سازی گفت: در بعضی از کشور ها سازمان خصوصی از دولت مستقل است و باید دولت را کوچک‌تر و بخش خصوصی را بزرگ‌تر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در حال حاضر ما بخشی از دولت هستیم و اگر واحدای را بخواهیم واگذار کنیم باید به تصمیم هیات وزیران صورت گیرد و در برخی موارد شاهد مخالفت وزیران با واگذاری شرکت های تابع هستیم.

پوری حسینی با تأکید بر اینکه بخش خصوصی واقعی در کشور مظلوم است افزود: دولت نباید در فعالیت‌های اقتصادی تصدی‌گری کند و باید اجازه داد بخش خصوصی در کشور فعال شود.

او با اشاره به اینکه در اجرای واگذاری ها سلیقه ای عمل می شود، گفت: شرکت های مانند هواپیمایی جمهوری اسلامی که مذاکرات آن با خریدار صورت گرفته بود و تا مرحله مزایده پیش رفته بودیم ولی جلوی آن گرفته شد.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی درباره شرایط واگذاری گفت: کاهش سه درصدی نرخ فروش اقساطی تا 11 درصد و افزایش مدت بازپرداخت از جمله مشوق های دولت برای واگذاری بنگاه های دولتی است.

او گفت: ما بعنوان یک سازمان دولتی تحت نظارت دستگاهای نظارتی هستیم و گاهی این نظارت ها ما را از اهداف خود دور می کنند.

پوری حسینی گفت: تا کنون سازمان خصوصی سازی از سوی هیچ نهاد نظارتی محکوم نشده است و ما از سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات گلایه ای نداریم.

او درباره آخرین آمار از وضعیت خصوصی سازی افزود: در طول 12 سال فعالیت سازمان خصوصی سازی 1992 بنگاه در لیست واگذاری قرار گرفت که از این تعداد بخشی ورشکست، ادغام و یا از لیست خارج شدند.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: ازبین 1516 بنگاه فقط 196 بنگاه به صورت رقابتی و رد دیون واگذار شده است.

او گفت: از سال 1380 تا 1392 فقط 13 درصد از شرکت های کنترلی فرخته شده بود که در 5 سال گذشته این آمار 2 برابر و نزدیک به 27 درصد رسیده است.

پوری حسینی گفت: حدود 627 بنگاه برای واگذاری باقی مانده است و سازمان خصوصی سازی مکلف به قیمت گذاری و واگذاری آنها است.

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

اولین عکس از جسد وحید مرادی قبل از خاکسپاری + عکس

گفت عقاب ایرانم و گنده لاتی کرد ما هم او را زدیم! / آخرین خبر از پرونده + عکس

وقتی وارد خانه باغ شدم دوست صمیمی ام با زنم خلوت کرده بود + عکس

اعتراف هولناک این دختر شرور کرجی + عکس

وحید مرادی در برابر دوربین مداربسته زندان کرج کشته شد + جزئیات

رفیق بازی که گانگستر شد! / شهاب را در دختربازی همراهی می کردم!

فاطمه 17 ساله را از مادرش خرید و همان شب اول حامله اش کرد!

پیام تصویر خودکشی مرد مشهدی برای زنش+ عکس

قاتل ملیکای 8 ساله خوزستانی آزاد شد! + عکس

دستگیری 3 شرور به خاطر قتل وحید مرادی در زندان کرج / جزئیات اولین بازجویی + عکس

وقتی رییس پیر شرکت پیشنهاد شرم آور داد برای انتقام از رضا قبول کرد!

محاکمه شیطان پراید سوار با 11 شاکی در تهران + فیلم و عکس

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت اقتصادی ایران جمهوری اسلامی سازمان خصوصی سازی مزایده خریدار عکس قتل رکنا وحید مرادی کشته شد وحید مرادی ایران قتل وحید مرادی گردن وحید در زندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است