Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رییس واحد بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس گفت: بر اساس برنامه راهبردی دانشگاه، ما باید در سال ۱۴۰۴، ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی داشته باشیم. این در حالیست که دانشجوی خارجی نقش مهمی در ارتقای رنکینگ دانشگاه دارد و باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.سیدعباس شجاع الساداتی رییس واحد بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس، در نشست شورای دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از روند جذب دانشجوی خارجی و راهکارهای بین‌المللی‌سازی دانشگاه، اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاه تربیت مدرس در زمینه بین‌المللی‌سازی در حال آغاز است و سال ۹۷ نقطه عطف کار بین المللی دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سیاست‌های کلان کشور و نیز تاکید سیاست‌های علم و فناوری بر گسترش همکاری‌های بین المللی اشاره کرد و گفت: برنامه طرح تحول راهبردی دانشگاه نیز دارای ۴ اولویت است که یکی از آنها برون‌گرایی و حضور فعال بین‌المللی است و سه اولویت و هدف دیگر نیز در گروی کار بین المللی می‌توانند محقق شوند.

 رییس واحد بین الملل دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: بر اساس برنامه راهبردی دانشگاه، ما باید در سال ۱۴۰۴، ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی داشته باشیم. این در حالیست که دانشجوی خارجی نقش مهمی در ارتقای رنکینگ دانشگاه‌ها دارد و باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه به سه روش صورت می‌گیرد؛ یکی از طریق بورسیه از وزرات علوم، دیگری از طریق اعلام فراخوان معاونت آموزشی و روش سوم که ما از سال ۹۶ آن را آغاز کرده‌ایم و از طریق پورتال طراحی شده در سایت دانشگاه بوده و دانشجویان می‌توانند درخواست خود را ثبت و پذیرفته شوند و با این برنامه جدید ما موفقیت‌های خوبی را طی یک سال اخیر داشتیم.

شجاع الساداتی یادآور شد: ما در حال حاضر ۱۲۵ دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه داریم که از نظر توزیع در دانشکده‌ها، بیشترین آمار مربوط به دانشکده علوم انسانی است.

رییس واحد بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: در خصوص جذب دانشجوی خارجی باید روی بازار هدف کار کنیم و در حال حاضر بیشترین جذب ما از کشورهای افغانستان و کشورهای عربی نظیر سوریه، لبنان و عراق است که هدف ما این است که افراد نخبه را که در کشورهای خود شناسایی نشده‌اند، شناسایی کنیم و آن‌ها را با اهداف اقتصادی، سیاسی، علمی و اسلامی جذب کنیم.

وی خاطر نشان کرد: از مهرماه امسال یک کلاس در دانشکده علوم انسانی برای دانشجویان چینی که در رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند، برگزار می‌کنیم که این امر برای اولین بار در دانشگاه صورت خواهد گرفت.

شجاع الساداتی افزود: ما در دانشگاه از وب‌سایت فعال و پویا برخوردار نیستیم. همچنین نداشتن سازمانی هماهنگ، چابک و پاسخگو برای امور بین‌الملل و نیز نبود نیروی انسانی کافی و کارآمد از مشکلاتی است که ما در مسیر بین‌المللی شدن با آنها روبرو هستیم.

رییس واحد بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: فعالیت‌های بین‌المللی در اولویت برنامه‌های دانشکده‌ها نیست و از جمله اقدامات مهمی که برای دانشکده‌ها در سال ۹۷ تعریف شده است، راه‌اندازی پورتال دانشکده‌ها به زبان انگلیسی و عربی است. دانشکده‌ها همچنین باید رشته‌های اولویت دار خود برای جذب دانشجوی خارجی را مشخص کنند و در پذیرش دانشجوی خارجی انعطاف بیشتری داشته باشند.

در ادامه احمدی رییس دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: بسیاری از دانشجویان خارجی با استعداد هستند و فقط برخی از آنها ممکن است پایه آموزشی قوی نداشته باشند که با برگزاری کلاس‌های دروس جبرانی این مساله قابل حل است. این دانشجویان هم سرمایه‌ای برای توسعه علمی و فناوری کشور ما هستند و هم سفیر علم و فرهنگ در سایر کشورها خواهند بود.

 وی یادآور شد: تا پایان شهریورماه دانشکده‌ها و واحدهای دانشگاهی باید صفحات وب انگلیسی با جزییات کامل داشته باشند. همچنین برای هر دانشکده یا مرکز تحقیقاتی، یک رابط بین‌الملل تعیین شده که باید در این خصوص پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 دانشگاه تربیت مدرس اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۶۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قتل دانشجوی دانشگاه دندانپزشکی رفسنجان

به گزارش صدای ایران،روزنامه همشهری نوشت: با گزارش ماجرای ناپدیدشدن دانشجوی جوان به پلیس که به‌گفته دوستانش فردی باهوش و نخبه بود، تحقیقات برای یافتن ردی از وی آغاز شد تا اینکه صبح دوشنبه یکی از دشت‌بانان در پای کوه‌های سرچشمه، چشمش به خودرویی افتاد که در دامنه کوه رها شده بود. هیچ‌کس در اطراف خودرو نبود و در‌های آن باز بود و همین باعث شد که مرد دشت‌بان با کلانتری ۱۴سرچشمه تماس بگیرد و ماجرا را اطلاع دهد.

علیرضا محمدی، دادستان رفسنجان گفت: با حضور مأموران پلیس در محل معلوم شد که خودروی مورد نظر متعلق به دانشجوی گمشده است. به این ترتیب تیمی از مأموران پلیس آگاهی، گروه امدادی جمعیت هلال احمر و عوامل گشت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان راهی آنجا شدند و به جست‌وجو برای پیدا کردن جوان گمشده پرداختند. آنها در جریان جست‌وجوهایشان در این منطقه از هلی‌شات استفاده کردند و در نهایت متوجه جسدی شدند که در ارتفاعات سرچشمه رها شده بود.

وی ادامه داد: وقتی مأموران به محل رهاشدن جسد رفتند، معلوم شد که قربانی همان دانشجوی جوان است و با حضور بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان جنایی در محل حادثه، تحقیقات ادامه یافت و در حال حاضر ۲ مظنون تحت پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند و به محض روشن شدن نتیجه پرونده، موارد به شهروندان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • ماجرای مرگ دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه رفسنجان چه بود؟
  • ماجرای قتل دانشجوی دانشگاه دندانپزشکی رفسنجان
  • مدرس دانشگاه حکیم سبزواری مربی تیم ملی دارت شد
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان
  • تحصیل ۴۱۸ دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کهگیلویه و بویراحمد
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • ۲ استان فارسی در جمع دانشجویان نمونه کشوری