Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل پیشین ایران‌ایر با تاکید بر این مساله که این شرکت نیاز دارد هرچه سریع‌تر پروازهای از دست رفته خود را بازیابی کند، گفت: اگر فرصتی برای خرید هواپیماهای دست دوم وجود داشته باشد نباید آن را از دست داد.

داود کشاورزیان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس هوایی تین‌نیوز در خصوص اینکه برخی از وجود 50 فروند هواپیمای دست‌دوم زیر پنج سال برای فروش به ایران خبر می‌دهند و می‌گویند، مدیران شرکت‌های هواپیمایی از این فرصت استفاده نمی‌کنند، عنوان می‌کند: بنده واقعا نمی‌توانم در این رابطه اظهارنظر خاصی داشته باشم اما واقعیت این است که افراد زیادی برای فروش هواپیمای پیشنهاد می‌دهند اما اینکه آیا واقعا توان انجام این کار را دارند یا خیر؛ جای سوال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه می گوید: افراد زیادی در این‌گونه موارد مراجعه می‌کنند و بعضا هم اشراف درست و دقیقی به تحریم‌ها ندارند اما اگر واقعا چنین فرصتی وجود داشته باشد باید به درستی از این فرصت‌ها استفاده کرد.

کشاورزیان با بیان این مطلب که مدیران ایران‌ایر هم به دنبال استفاده از فرصت‌ها هستند، می‌گوید: در سال‌های گذشته و به دلیل تحریم و کمبود هواپیما ایران ایر بخشی از مسیرهای پروازی خود را از دست داد. به اعتقاد بنده اکنون اولویت اول برای هما این است که مسیرهای پروازی خود را بازیابی کند و در کنار آن نیروی انسانی خود را آموزش بدهد.

به گفته وی، ایران‌ایر می‌تواند از محل بازیابی مسیرهای پرواز، درآمد خود را افزایش دهد و برای خرید هواپیما سرمایه‌گذاری کند.

مدیرعامل پیشین ایران‌ایر معتقد بود که نباید صرفا به روی خرید هواپیما نو صرف کرد و اگر سازندگان هواپیما آمادگی فروش هواپیمای به ایران را داشته باشند این پروژه زمان‌بر خواهد بود و چندین سال تحویل هواپیما به طول می‌انجامد.

او در ادامه می‌گوید: به همین دلیل است که بنده سال‌ها جزو طرفداران کسانی بوده‌ام که اعتقاد داشتند ایران‌ایر باید از فرصت‌های موجود استفاده کند و هواپیماهای کارکرده با سن پایین بخرد تا بتواند مسیرهای از دست رفته خود را بازیابی کند.

وی با بیان اینکه ایران‌ایر باید در زمان برجام دو استراتژی مهم یعنی خرید هواپیمای نو و دست‌دوم را با هم پیگیری می‌کرد، ادامه می‌دهد: ایران‌ایر می‌توانست بعد از امضا قرارداد خرید هواپیمای نو، بحث اجاره و یا خرید هواپیمای دست‌دوم را دنبال می‌کرد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که چرا این دو استراتژی با هم دنبال نشد؟ بیان کرد: این سوال را باید مسولان ایران‌ایر پاسخ دهند که آیا اقدامی کرده‌اند که به نتیجه نرسید است یا اینکه موانع دیگری پیش‌رو داشتند.

وی می‌افزاید؛ با توجه به اینکه در حال حاضر هواپیمای بالای 30 سال در ایران‌ایر پرواز می‌کند چه مساله‌ای برای خرید هواپیماهای 15 سال وجود دارد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا ایران‌ایر به‌مانند سایر شرکت‌های هواپیمایی خصوصی می‌تواند برای خرید هواپیما چابک‌تر عمل کند؟ می‌گوید: درست است ایران‌ایر کمی محدودیت دارد اما بنده در زمانی که در ایران‌ایر بودم یک هواپیمایی در صندوق بازنشستگی هما تحت عنوان چابهار تاسیس کردیم که این هواپیمایی به لحاظ اساسنامه یک شرکت خصوصی بود که می‌توانست از فرصت‌های بخش خصوصی برای استفاده از تسهیلات وام ارزی استفاده کند.

او به سوال که آیا بعد از شما اقدام خاصی برای شرکت چابهار انجام گرفت این‌گونه پاسخ می‌دهد: خیر اقدام خاصی انجام نشد و بعد از رفتن بنده از هما هواپیماهای متعلق به این شرکت به ایران‌ایر منتقل شد.

کشاورزیان در انتهای به خرید هواپیماهای ATR اشاره می‌کند و می‌گوید: یکی از اقداماتی که می‌توانست تاثیر مثبت‌تری داشته باشد این بود که ایران‌ایر از فرصت پیش آمده و با سرمایه‌ای که صرف خرید هواپیماهای ای‌تی‌آر شد اقدام به خرید هواپیماهای پهن‌پیکر می‌کرد.

وی می‌گوید: هواپیماهای ATR هواپیمای خوبی هستند و به آن‌ها در برخی از مسیرها نیاز داریم اما ایران‌ایر از این فرصت می‌توانست برای خرید هواپیمای 340 و یا 330 استفاده می‌کرد.

اکرم فیض آبادی

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران بازنشستگی درآمد نیروی انسانی وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!

گزارشی از وضعیت ناوگان هواپیمایی کشور را در اینجا می‌خوانید:

به گزارش اعتماد، در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروند‌ای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود.

«بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند.

به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

دیگر خبرها

  • فرود 4 هواپیمای پرشورهای نساجی در اهواز!
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ببینید | فوری؛ اولین تصاویر از لحظه حمله گذرگاه رفح در مرز مصر توسط هواپیماهای اسرائیلی
  • جزئیات اصلی توافق آتش‌بس
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • فلر یا شرارهٔ منحرف کننده در هواپیماهای جنگنده چیست؟
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • اولین تصاویر از سقوط هواپیمای فوکر ۵۰ در کومور
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر