Web Analytics Made Easy - Statcounter

مواد غذایی‌ای که شما روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنید تاثیر بسزایی بر وضعیت سلامت شما دارد. استفاده از برخی میوه‌ها در روز بدن شما را در مقابل حمله‌های قلبی و سکته مغزی محافظت می‌کند. مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که غذا‌هایی غنی از پتاسیم می‌توانند روند انسداد عروق قلبی را متوقف کند.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تحقیقات قبلی نشان می‌داد، فشار خون بالا و شریان‌های متراکم، احتمال حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی مطالعات اخیر، محققین دریافته‌اند که عنصر پتاسیم می‌تواند با تنظیم ژن‌های موجود در بدن به حفظ انعطاف پذیری شریان‌ها کمک زیادی بکند.

یافته‌های مطالعات دانشمندان از دانشگاه آلاباما نشان می‌دهد که مکمل‌های پتاسیم همچون موز یا آووکادو از میزان کافی این عنصر برای پیشگیری از انسداد عروق برخوردارند. این محققین بر روی موش‌هایی که به دلیل رژیم غذایی با چربی بالا در معرض خطر بیماری‌های قلبی بودند، آزمایشاتی را انجام دادند. موش‌ها در سه دسته به میزان‌های کم- متوسط و زیاد از پتاسیم دریافت کردند.

نتایج نشان داد، موش‌هایی که میزان کمی از پتاسیم را در رژیم غذایی خود دریافت کردند، به طور قابل ملاحظه‌ای به انسداد عروق قلبی دچار شدند. حیواناتی که پتاسیم بالایی دریافت کرده بودند، اساسا با انسداد عروق موجه نشدند.

همچنین در بررسی‌های به عمل آمده، در موش‌های تغذیه شده با مواد غذایی غنی از پتاسیم، کاهش شدید انسداد رگ آئورت دیده شد. رگ آئورت یکی از مهم‌ترین عروق بدن انسان است. به نظر می‌رسد انسداد عروق به دلیل کم بودن میزان پتاسیم در خون باشد که از فعالیت ژن‌هایی که انعطاف پذیری عروق را حفظ می‌کنند جلوگیری می‌کند.

یافته‌های اخیر محققین بسیار مورد توجه قرار گرفته اند؛ زیرا نشان دادند که مصرف مکمل پتاسیم در جلوگیری از کلسیفیکاسیون (جمع شدن کلسیم در یکی از بافت‌های بدن) عروق در موش‌های مبتلا به درمان تصلب شرایین (سختی سرخرگ ها) بسیار موثر است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سکته مغزی حمله قلبی اخبار سلامت سلامت بدن شریان خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

دیگر خبرها

  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا