Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:20:08 GMT

روستاها چرخه هایی که اقتصاد را جان می دهد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۰۸۴۹۷

روستاها چرخه هایی که اقتصاد را جان می دهد

کرج -ایرنا- روستاها به عنوان ظرفیت های موثر در اقتصاد جز لاینفک توسعه هستند که درصورت توجه به این بخش می توان در مسیر پیشرفت گام های سازنده ای را برداشت.

به گزارش ایرنا، لازمه ماندگاری در روستاها اشتغالزایی است و فرصت هایی که دولت تدبیر و امید دراین زمینه فراهم کرده باید هرچه بیشتر ازسوی مسئولان اجرایی از جمله دهیاران در روستاها مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همایش دهیاران استان البرز با حضور مسئولان این استان نیزاختصاص به موضوع مهم اشتغالزایی روستایی برای استفاده هرچه بیشتر از این ظرفیت های تولیدی و کشاورزی داشت که درآن مشکلات آب، راه روستاها ازسوی دهیاران به عنوان موانع استفاده از این بنگاه های موثر اقتصادی مطرح شد و براستفاده از این پتانسیل ها برای توسعه گردشگری تاکید به عمل آمد.
مدیر جهاد کشاورزی استان البرز دراین همایش گفت: برغم تنگناها دولت اقدامات موثری را برای اشتغال روستایی داشته است.
سید مجید موسوی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی نیز شاهد آن هستیم دولت یارانه های خوبی را تخصیص داده که از جمله آن می توان به طرح های نوین آبیاری اشاره کرد.
وی ادامه داد:برای بحث مکانیزاسیون کردن بخش کشاورزی، مرغداری ها و دامداری ها تامین منابع درالبرز شده و همراهی هرچه بیشتر دهیاران را می طلبد.
موسوی گفت: همچنین با توجه به آغاز برداشت غلات گندم، جو، کلزا و همراهی خوبی که ازسوی دولت دراین زمینه در پرداختی ها به کشاورزان است باید هماهنگی های لازم باید صورت گیرد.
وی افزود: احداث گلخانه ها در روستاها باید از طرح های اولویت دار باشد و جهاد کشاورزی آمادگی کامل را برای تامین زیرساخت ها دراین زمینه دارد.
مدیرجهاد کشاورزی استان البرز خاطرنشان کرد: موضوع صرفه جویی و استفاده بهینه از آب شیوه نامه ای در این استان درنظر گرفته شده و بعنوان یک الگو باید اجرایی شود.
وی ادامه داد: واحدهای کوچک تولیدی در زیر چتر حمایتی دولت قرارمی گیرند و عشایر نیز از سیاست های حمایت برخوردار می شوند.
موسوی گفت: سود کمی برای تسهیلات بانکی پیش بینی شده و با توجه به تاکیدات استانی مبنی بر جایگاه ویژه برای جذب تسهیلات اشتغال روستایی اقدامات موثری دراین زمینه درحال انجام است .
مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان البرز نیز گفت: مناطق روستایی این استان از جاذبه های تاریخی و طبیعی و سنتی برخوردار هستند که زمینه ترغیب تمام کسانی که از زندگی شهری خسته شده اند را فراهم می کند.
حجت الاسلام فخرالدین صابری افزود: امروز برخی از روستاها از ورود گردشگران با هدف جلوگیری از تخریب بافت روستایی جلوگیری می کنند.
وی ادامه داد: اگرچه حق با روستاییان است اما باید بین افرادی مخرب روستا هستند و گردشگران تفاوت قائل شد.
این مسول گفت: امید می رود با مطالعات بوم گردی بتوان بهره بیشتری از حوزه گردشگری با هزینه کم برد .
وی خاطرنشان کرد: امروز می توان از خانه های روستایی بعنوان فرصتی شغلی برای ارائه غذاهای سنتی استفاده کرد و گردشگران بسیاری را به حوزه روستایی کشاند.
صابری گفت: متاسفانه بخش اعظمی از صنایع دستی به دلیل نبود زمینه انتقال آنها از افراد کهنسال به جوان دراستانه نابودی قرار گرفته که با حمایت از ظرفیت روستایی می توان گم موثری دراین زمینه برداشت .
مدیرکل امور روستایی استانداری البرز نیز در ادامه با بیان اینکه تسهیلات لازم برای اشتغالزایی روستایی بصورت ویژه مورد توجه قرار گرفته افزود: طرح های اشتغال روستایی در اولویت برنامه های کاری است.
غفور قاسم پور ادامه داد: جهش خوبی در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی ها برای البرز پیش بینی می شود که با رفع موانع آنها درصدد راه اندازی هرچه بیشتر چرخه های اقتصادی روستایی هستیم.
وی تاکید کرد: با هماهنگی دهیاران و بخشداران مشکلات رصد شد و با تامین خواسته های مردم روستا تلاش می شود تا از مهاجرت آنان به شهرها جلوگیری شود.
8029/1535

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي روستاها چرخه اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: پروژه‌های محرومیت‌زدایی در دو شهرستان مارگون و بهمئی اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، علی محمد روستا در نشست با محمد رضایی، نماینده شورای عالی جهاد سازندگی، امورعشایر و توسعه روستایی نهاد ریاست‌ جمهوری در کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: برنامه‌ریزی و هماهنگی برای فعالیت‌ها در عرصه روستایی و جامعه عشایری یکی از مهم‌ترین اهداف حوزه عمرانی استان در سال جاری است.

وی با بیان اینکه دولت اعتبارات و امکانات خوبی به روستاها تخصیص داده است که قطعا اثرگذار است، افزود: مباحث زیرساختی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با اقدامات کلیه دستگاه های فعال و مرتبط در روستاها بکار بسته خواهند شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: با توجه به سیاست دولت سیزدهم در سرعت بخشیدن جهت رسیدگی به مناطق محروم کشور و تشکیل شورای عالی جهاد سازندگی برای تحقق این هدف، هماهنگی های لازم با رضایی نماینده این شورا جهت اجرای پروژه های محرومیت زدایی در دو شهرستان مارگون و بهمئی گرفته شد که این دو شهرستان به دلیل حجم مشکلات در سفر رئیس جمهور مورد توجه ویژه قرار گرفت.

روستا خاطرنشان کرد: مشکلات این دو شهرستان در برنامه ها و تعریف پروژه های مهمی که توسط گروه های جهادی صورت گرفته با عملیاتی کردن و اجرای آنها رفع شدنی بودع و آمادگی لازم جهت هماهنگی و همراهی در این زمینه را داریم و تعیین پروژه های مورد نیاز با توجه به اولویت ها و نیازهای اساسی مردم منطقه مشخص و اجرا خواهند شد.

وی این را هم گفت که جلسه‌ای با حضور مدیران کل مربوطه برگزاری و ریز پروژه‌ها و اولویت‌ها تعیین خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد