Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دلاور بزرگ نیا پیش از ظهر چهارشنبه در نشست « گردشگری در آینه ری» طی سخنانی گفت: صنعت گردشگری یک صنعت فرابخشی است، برای یک صنعت باید محصول تعریف شود و با نگاه درست و علمی به آن پرداخته شود.

وی رسیدن به فهم مشترک در خصوص صنعت گردشگری بین فعالان گردشگری را اتفاقی مهم دانست و افزود: صنعت گردشگری برای تحقق اقتصاد مقاومتی بهترین راهکار است، که علاوه بر رسیدن به وفاق ملی در سطح داخل سبب صلح جهانی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران نقش مدیریت شهری در پیشبرد گردشگری این شهر را قابل توجه توصیف کرد و گفت: تلاش زیادی برای مهندسی گردشگری در شهرهای تهران، ری و تجریش شده است.

وی به طرح گردشگری شهرداری منطقه ۲۰ تهران برای ری اشاره کرد و افزود: مشاور سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران، استاندار تهران، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و دیگر نهادها نگاه خوبی به گردشگری تهران دارند و همه اصرار بر عملیاتی شدن و به نتیجه رسیدن مطالعات گردشگری دارند.

بزرگ نیا گردشگری مذهبی ری را قابل توجه دانست و ادامه داد: حرم حضرت عبدالعظیم حسنی( ع) ۸ میلیون زائر دارد، که عدد کمی نیست و اگر با نگاه درآمدزایی به گردشگری نگاه کنیم، می بینیم که می توانیم از یک بازدید ساده به یک پکیج مناسب اقتصادی رسیدیم و بهره برداری های معنوی نیز برای زائر در برداشته است.

وی با بیان این که در سال ۲۰۱۸ تبریز و همدان به عنوان پایتخت فرهنگی ایران شناخته شدند، گفت: قصد داریم، ری را برای سال های آینده به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی کنیم و انتخاب ری به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در دستور کار سازمان میراث فرهنگی قرار دارد، که این امر می تواند همه دستگاه ها را برای پیشرفت در حوزه های گوناگون مجاب خواهد کرد.

کد خبر 4338368

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی استان تهران شهرری گردشگری بوشهر گرگان خبرگزاری مهر کرمانشاه شیراز شهرکرد خرم آباد مواد مخدر مشهد بیرجند یاسوج آتش سوزی هفته قوه قضاییه خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود