Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام حسین دلاوری، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، صبح امروز در حاشیه بازدید از مرکز فوق‌تخصصی ناباروری جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: پیش از انقلاب در دانشگاه‌‌ها رویکردها و ویرانه‌‌های فکری حاکم بود، با وجود اینکه فعالیت علمی در کشور وجود داشت اما روح نا‌امیدی و یاس و کوچک‌بینی در فضای دانشگاه‌ها حاکم شده بود و با تشکیل جهاد دانشگاهی توسط انقلاب فرهنگی بسیاری از خلا‌های گذشته از بین رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امروز با توجه به مشاهده حرکت رو‌به پیشرفت کشور، چند سالی است عوامل بازدارنده‌ای از جهت سیاسی و... به کند‌پیش‌رفتن این روند منجر شده و آسیب‌هایی را هم به دنبال داشته است، اما مجموعه‌هایی مانند جهاددانشگاهی فارغ از جناح‌ها و گروه‌های سیاسی امیدی را در مجموعه نخبگان و بزرگان کشور بوجود آورده است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی افزود: تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از توان داخلی است و سخن درست و سنجیده‌ای است، پس از گذشت چهل سال از انقلاب هنوز نگاه، فکر و ذهنمان به سمت دیگری است. متاسفانه در ذهن بعضی از نخبگان سیاسی هم این فکر وجود دارد و در واقع این تفکر مانند باتلاق دست و پاگیر نظام جمهوری اسلامی است.
دلاوری در ادامه گفت: اگر این تفکر در کشور به طور کامل از میان می‌رفت، ایران به لحاظ قدرت علمی در تمامی زمینه‌ها به جایگاهی فراتر از این چیزی که در افق 1400 است، دست پیدا می‌کرد . متاسفانه این تفکر وجود دارد.
وی بیان کرد: رهبر انقلاب به مجموعه‌های علمی، جوانان، نخبگان اهمیت می‌دهند. خوشبختانه رویکردی در سازمان اوقاف بوجود آمده است به طوری که طی سه ماه گذشته دیدارنماینده مقام معظم رهبری با ریاست سازمان در ارتباط با رویکرد سازمان در ارتباط با ریسک و سرمایه‌گذاری در علوم جدید و فناوری‌های زیستی و... بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: کسی حاضر نیست در این زمینه‌ها سرمایه‌گذاری کند، در سازمان اوقاف و امور خیریه این رویکرد بوجود آمده و هفته گذشته با حضور دکتر رحیمی مدیر کل اقتصاد و بهره‌وری این سازمان یک بحثی در قالب این موضوعات مطرح شد بطور مثال در بعضی از کشور‌ها مثل ایتالیا و بسیاری از واحدهای دامپروری که بحث بیوگاز را دنبال می‌کنند، در بحث بیو گاز از مجموعه‌های دامپروری صنعتی بزرگ اوقاف در استان هستیم.
دلاوری اظهار کرد: ابتکاری در خراسان رضوی با همکاری رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و مدیر کل سازمان اوقاف در ارتباط با همفکری و تلاش، خودباوری و جذب نخبگان و بکارگیری استعدادها و پژوهش‌‌های آنان در صنعتی‌سازی و تجاری‌سازی ایده‌ها به انجمن وقف‌یاوران علم و فناوری منجر شد و کار بزرگی با انتشار اوراق وقف مشارکت در حوزه علم و فناوری در حمایت از نخبگان انجام گرفت. در مجموع می‌توان گفت طی یکسال گذشته سه چهار ایده همین نخبگان و پژو‌هش‌گران جوان به مرحله تجاری‌سازی رسیده است.
وی افزود: راه برون‌رفت کشور از مشکلات، تکیه بر نخبگان جوان و بکارگیری ایده‌های آن‌ها است به طوری که باید به آن بها داد و امروز با توجه به فضای مسموم سیاسی یک مجموعه مانند جهاددانشگاهی این تفکر و قدرت را می‌تواند در قشر دانشجویان ایجاد کند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی بیان کرد: هنگامی که انسان عدم حمایت از نخبگان و جوانان را مشاهده می‌کند واقعا قلب انسان آزرده می‌شود ،متاسفانه در جشنواره‌ها نخبگان را گلچین می‌کنند و به این کار افتخار می‌شود که چنین مغز‌های متفکری شناسایی شده است و زمینه مهاجرت آن‌ها به اروپا فراهم می‌شود.
دلاوری گفت: در عین‌حال که رفتار خصمانه دشمن را مشاهده می‌کنیم که چگونه با لبخند و وعده‌های بسیار نخبگان را از کشور خارج می‌کنند، قدر نخبگان را باید بدانیم. دشمن بیشتر از ما قدر نخبگان را می‌داند به طوری که در قالب‌های مختلف آن‌ها را جذب می‌کند.
وی افزود: مجموعه‌هایی که فراجناحی‌اند و سیاسی‌کار نبوده و فارغ از مسائل سیاسی کشور دلسوز نظام و دستاورد‌های انقلاب هستند، باید کارهای بزرگ را انجام دهند و به طور جهادی حمایت‌های بی دریغ خود را در عرصه‌های فرهنگی، فناوری و علمی انجام دهند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی بیان کرد: در طی سال‌های اخیر جهاددانشگاهی تلاش‌های بسیاری را انجام داده است، امید و پشتوانه‌ای که این نهاد در کشور داراست، دیدگاه و جهت‌گیری درست مقام معظم رهبری است.
دلاوری تاکید کرد: مجموعه‌های علمی مانند جهاددانشگاهی نباید خستگی به خود راه بدهند. مجموعه‌هایی انقلابی مانند اوقاف، نیروی مقاومت بسیج و حتی بنیاد مستضعفان مجموعه‌هایی که سرمایه‌های بسیاری در اختیار دارند باید امروز با امیدواری و دور کردن یاس و ناامیدی بخشی از لطماتی که در سال‌های گذشته وارد شده را با همیاری بیشتر انجام دهند.
وی افزود:با توجه به اینکه جهاددانشگاهی یک مجموعه مردمی، علمی و فرهنگی در رشته‌های مختلف است؛ نظر بنده این است که مردم را فرا بخوانیم. زیرا در کشور شخصیت‌های دلسوزی به لحاظ اقتصادی از توانمندی‌های بسیاری به ویژه در استان برخوردار هستند و در تمامی عرصه‌ها کمک نمودند بطور مثال ساخت فاز دوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری قرار بود از طریق اوراق مشارکت وقف انجام بگیرد اما خیرین و مردم، گوی سبقت را ربودند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی افزود: آمادگی داریم به صورت جدی این جلسه آغازی برای ایجاد انجمن یاوران‌وقف‌فناوری یا هر عنوان دیگری باشد و بتوان با مشارکت افرادی مانند نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و دیگر دستگاه‌های اجرایی، اساتید دانشگاه و... این انجمن را هدایت کرد.
وی گفت: مجموعه ناباروری جهاددانشگاهی چیزی ازمجموعه‌های علمی که در تهران وجود دارد، کم ندارد و خدمات شایسته‌ای را انجام می‌دهد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی بیان کرد: مجموعه سازمان اوقاف یکی از پرکارترین سازمان‌ها است که در تمامی عرصه‌ها مشارکت دارد زیرا تمامی زمینه‌ها هزینه‌بر و به سرمایه گذاری خیرین نیاز دارد.
دلاوری افزود:400 بیمارستان در کشور، بیمارستان موقوفه است و بزرگترین آن بیمارستان نمازی شیراز یکی از مجموعه‌های پژوهشی و موقوفه است که در زمینه درمانی و علمی فعال است.
وی بیان کرد: در تمامی زمینه‌ها حوزه و تخصص ما نیست، در بسترسازی سازمان اوقاف و امور خیریه دست خود را باز می‌بیند. ریاست سازمان هم تشویق کردند و دغدغه مدیران نسبت به بازگشت سرمایه پروژه‌های پژوهشی است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در صورتی که مجموعه جهاددانشگاهی طرح توجیه اقتصادی را برای طرح‌های خود بطور مثال ژنتیک ارائه کند؛ آمادگی دارد در هنگام ارائه این طرح با سازمان‌های مربوطه مکاتبه نماید.


به گزارش ایکنا، سید جعفر نظام‌دوست، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در حاشیه بازید از این مرکز اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد فرهنگی است و فعالیت‌های بسیاری در زمینه فرهنگی و علمی انجام می‌دهد.
وی افزود: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به توجه بیشتر 5 آسیب اجتماعی، این مرکز همواره فعالیت‌هایی را در زمینه آسیب‌های اجتماعی انجام داده است به طوری که با هماهنگی استانداری و تعامل با نهاد‌های فرهنگی و مسئولین استانی این مهم را دنبال می‌کنیم.
نظام‌دوست گفت: باید برای فعالیت هرچه بیشتر نخبگان را بسترسازی کنیم به طوری که از ایده‌های آن‌ها پشتیبانی و حمایت‌های لازم صورت پذیرد.
رئیس جهاددانشگاهی به نبود آزمایشگاه ژنتیک در این مرکز اشاره و افزود: با تاسیس این آزمایشگاه می‌توان از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کرد و خدمات موثر‌تری را برای مردم انجام داد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا مرکزی بازدید از جهاددانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم