Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در جلسه امروز هیأت دولت یکی از مباحثی که مطرح شد، موضوع اصلاح آیین نامه اجرایی صدور کارت بازرگانی در اتاق‌های بازرگانی صنایع و معادن سراسر کشور بود. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز یکی از مباحثی که مطرح شد، موضوع اصلاح آیین نامه اجرایی صدور کارت بازرگانی در اتاق‌های بازرگانی صنایع و معادن سراسر کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بر اساس این آیین نامه روش‌های صدور کارت به سه دسته؛ کسانی که برای سال اول کارت بازرگانی دریافت کردند، کسانی که برای سال دوم کارت گرفته اند و کسانی که برای سومین سال برایشان کارت صادر شده است تقسیم شده اند. برای این سه گروه آیین نامه اجرایی سقفی مشخص و معین کرده است که دارندگان کارت بازرگانی سال اول تا سقف ۵۰۰ میلیون دلار و دارندگان کارت تجاری در سال دوم تا سقف ۲میلیون دلار و بعد از آن بدون محدوده استفاده از کارت بازرگانی را خواهند داشت.

شریعتمداری گفت: رسیدگی به جرایم تخلفات صورت گرفته در امور تجاری بر اساس آیین نامه اجرایی مصوب امروز دولت بر عهده کار گروهی قرار گرفت که با تصویب آن کارگروه تعلیق یا ابطال کارت بازرگانی صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد:امکان واگذاری کارت بازرگانی و استفاده از آن بر اساس آیین نامه اجرایی توسط دارندگان غیر از کارت ممنوع شد.

شریعتمداری گفت: سپردن کارت بازرگانی به صورت وکالتی برای عملیات اداری همچنان مقدور است، آن‌هایی که به وکالت از صاحب کارت بازرگانی فعالیت می‌کنند آیین‌نامه اجرایی متضامنا مشارکت داده است و آن‌ها در قبال فعالیت‌هایی که می‌کنند مسئول هستند.

وی ادامه داد: به این ترتیب هم در صدور کارت‌های بازرگانی و هم در تمدید کارت‌های بازرگانی ضوابط و مقررات جدیدی توسط اتاق‌های بازرگانی سراسر ایران به کار گرفته می‌شود که نظم کامل‌تر و جامع‌تری برای واردات کالا در کشور داشته باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این پرسسش که آن‌هایی که جنس را ارزان خریدند و گران فروختند، چطور پیگیری می‌شود، گفت: بر اساس دستور رییس‌جمهور محترم ما فقط لیست کالا‌هایی که در زندگی مردم نقش و اثر بیشتری دارند به ویژه کالا و ملزوماتی که در تولیدات کالا‌های اساسی نقش دارد را تقدیم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران کردیم. بانک مرکزی که مسئول و دارنده اطلاعات تخصیص ارز‌های ۴۲۰۰ تومانی است و همچنین مسئول و دارنده لیست واردکنندگان یا تامین شدگان ارز ۴۲۰۰ تومانی است نسبت به انتشار اسامی اشخاص حقیقی و حقوقی دریافت کننده اقدام کرده است. بعدا با تقاضای بانک مرکزی کد‌های HS نظام هماهنگ شده گمرکی مجددا طی لیستی خدمت دکتر سیف اعلام شد.

وی ادامه داد: لیست ارز‌های ۴۲۰۰ تومانی در واردات خودرو به استحضار مردم شریف‌مان رسید. وقتی ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیار واردکنندگان قرار می‌گیرد در ترابندی‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود. آن‌ها مکلفند بر مبنای ضوابط و اصول سازمان حمایت از مصرف‌کننده که بر اساس تصمیم اخیر رییس‌جمهور محترم تنها مرکز تعیین قیمت در کشور است، قیمت‌گذاری کنند. سازمان حمایت مکلف است هم شکایت‌های واصله و هم تخطی از رعایت ضوابط و مقررات قیمت‌گذاری را رسیدگی فوری کند و به تعزیرات معرفی نماید.

شریعتمداری همچنین گفت: این سازمان اگر به تخلفی رسید باید به سازمان تعزیرات حکومتی گزارش کند و تعزیرات حکومتی هم مرجعی است برای رسیدگی به مواردی که عرض شد.

وی خاطرنشان کرد: در رابطه با ارز ۴۲۰۰ تومانی که در اختیار واردکنندگان کالا‌های اساسی قرار می‌گیرد که با یارانه‌ای که دولت در اختیارشان قرار می‌دهد عملا با ارز ۳۸۰۰ تومان کالا وارد می‌کنند ناظران مقیم و مستقری از سازمان حمایت از مصرف‌کننده و هم سازمان تعزیرات حکومتی دارند که نظارت‌های لازم را انجام می‌دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارت بازرگانی آیین نامه هیات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۲۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه