Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@08:35:50 GMT

بی توجهی به طبیعت ازعوامل خشکسالی است

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۱۲۷۶۷

بی توجهی به طبیعت ازعوامل خشکسالی است

بروجرد - ایرنا - رئیس کل دادگستری لرستان گفت: بی توجهی به طبیعت و از بین بردن درختان، تغییر و تصرف در حریم رودخانه ها و آلودگی محیط زیست از دلایل مهم خشکسالی در کشور است.

به گزارش ایرنا جعفربدری روزچهارشنبه در شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی بروجرد که درمحل فرمانداری ویژه این شهرستان برگزارشد، افزود: باید قبل از تصرف، اراضی ملی و منابع طبیعی اقدام کرد و در این راستا باید همکاری وهمدلی بیشتری بین دستگاه ها متولی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: باید قبل از تخلف و تصرف منابع طبیعی اقدامات لازم را انجام دهیم، نباید اجازه داد تصرفات ادامه پیدا کنند.
رئیس کل دادگستری لرستان بیان کرد: دستگاه قضایی بناهای نیمه کاره در اراضی ملی و منابع طبیعی را تخریب خواهد کرد و از اقدامات دستگاه های اجرایی درجهت رفع تصرف اراضی ملی دفاع می کند.
بدری اضافه کرد: در برخی از مناطق شهرستان مدیرانی که کار قانونی خود را انجام می دهند مورد هجمه هستند که در این راستا دستگاه قضایی از مدیریت قانونمند پشتیبانی خواهد کرد.
وی تاکید کرد: عملکرد دستگاه های استان درحفاظت از اراضی ملی مطلوب و جدی نیست که باید در این راستا تجدید نظر شود.
رئیس کل دادگستری لرستان ادامه داد: ایران کشوری با منابع آبی و انرژی بسیاراست که باید بهره برداری درست از آنها صورت بگیرد.
بدری افزود: آثار تخریب طبیعت در کشور ظاهر شده است و باید با مدیریت صحیح وقانونی از تخریب طبیعت جلوگیری کنیم.
وی گفت: یکی ازدلایل تخریب منابع طبیعی و اراضی ملی بیکاری است و بسیاری از مردم برای امرار معاش اقدام به تخریب طبیعت می کنند.
رئیس کل دادگستری لرستان اظهار داشت: آمار جرم در کشور سالانه حداقل 10 درصد افزایش دارد و این هزینه هایی را به همراه خواهد داشت.
بدری بیان کرد: بسیاری از سرقت ها و جرائم ازعوامل بیکاری در لرستان است که امیدواریم با همدلی این آسیب ها ومعضلات برطرف شوند.
وی اضافه کرد: باید ازسرمایه گذار حمایت کرد ولی نیاید در مقابل سو استفاده برخی از سرمایه گذاران کوتاهی کنیم باید از فرصت سوزی جلوگیری کرد.
رئیس کل دادگستری لرستان یادآورشد: علت نیمه کاره ماندن بسیاری از طرح های لرستان ضعف مدیریتی است که دولتمردان باید در این راستا اقدامات لازم را انجام دهند.
معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: تعیین تکلیف اراضی 112 هکتاری گیجالی بروجرد ضروری است.
رضا آریایی افزود: از دیگر اولویت های شهرستان در بحث منابع طبیعی ساماندهی سفره خانه های سنتی در مسیر روستای ونایی است که باید با مدیریت دستگاه متولی اقدامات لازم را انجام شود.
وی اظهارداشت: رفع تصرف غیراصولی از زمین های اطراف بیشه دالان یکی دیگر از اقداماتی است که در منابع طبیعی و محیط زیست بروجرد ضروری است.
دادستان کل لرستان گفت: شورای حفاظت از اراضی ملی زمانی می تواند موثر واقع شود که جلسات به صورت کارشناسی برگزار شود.
سعید رازانی افزود: از ظرفیت شورا در جهت حفظ منابع ملی، آب، خاک و محیط زیست استفاده شود.
رئیس دادگستری شهرستان بروجرد بیان کرد: شورای حفاظت از اراضی ملی در سال 96 سه جلسه با 18 مصوبه داشته است.
حمید رضا بوالحسنی افزود: در سه ماهه اول امسال یک هزار و 31 فقره از اراضی ملی در شهرستان بروجرد رفع تصرف شده اند.
وی اظهار داشت: در زمینه حفظ منابع طبیعی فرهنگ سازی لازم انجام نشده و مردم در این راستا همکاری کافی را ندارند.
رئیس دادگستری شهرستان بروجرد اضافه کرد: برای اراضی ملی شعبه خاص تشکیل شده ولی برای حفظ منابع طبیعی یک همت عمومی لازم است.
بوالحسنی بیان کرد: مشکل کم آبی و کاشت محصولات آبدوست مشکلاتی را برای شهرستان به وجود آورده است و برخی از مسائل باعث شده که برخورد جدی با متصرفان با منابع طبیعی مشکل شود.
مدیرکل منابع طبیعی لرستان گفت: در شهرستان بروجرد بیش از 74 هزار هکتار اراضی ملی وجود دارد که در سه ماهه نخست امسال 103 فقره سند به نفع دولت صادر شده است.
شیرزاد نجفی افزود: بیش از 2هزارو 500 نفر از مردم بروجرد برای گرفتن سند زمین هایی ثبت نام کرده اند که هیچ مجوزی برای این زمین ها صادر نشده و از اراضی ملی محسوب می شوند.
وی اظهارداشت: افرادی نیز اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان مجوز بهره برداری از معادن دریافت کرده اند که هیچ مجوزی ازمنابع طببعی دریافت نشده است.
7190/7273

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مدير كل دادگستري شوراي حفاظت از اراضي ملي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف نمود.
عتباتی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.
رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد