Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@23:00:21 GMT

تجارت سکه و طلا در کشور آزاد است

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۱۴۰۷۲

تجارت سکه و طلا در کشور آزاد است

خبرگزاري آريا - رييس اتحاديه کشوري طلا و جواهر در خصوص دستگيري سلطان سکه گفت: تنها کسي که در اين قضيه ميتواند نظارت داشته باشد و بحث نقل و انتقالات پول را بررسي کند سازمان بازرسي کل کشور و يا وزارت اطلاعات است.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمد کشتي آراي ، رييس اتحاديه کشوري طلا و جواهر در مورد قيمت سکه و طلا در بازار اظهار داشت: قيمت جهاني طلا( اونس) کاهش يافته و همين امر باعث کاهش بهاي سکه در بازار شده است و بعيد به نظر مي‌رسد تا چند روز آينده بهاي سکه مجددا صعودي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: روز گذشته بهاي سکه به 2ميليون و 970هزار تومان رسيد و هم اکنون نيز همين قيمت است و بهاي سکه تغييري نداشته است.
رييس اتحاديه کشوري طلا و جواهر در مورد دستگيري سلطان سکه با دو تن سکه بهار آزادي گفت: در کشورمان تجارت سکه و طلا آزاد است و هر فردي مي‌تواند سکه خريداري کند و اين فرد هم اين مقدار سکه را يک‌جا خريداري نکرده است و به مرور زمان خريد صورت گرفته است.
وي گفت: تنها کسي که در اين قضيه مي‌تواند نظارت داشته باشد و بحث نقل و انتقالات پول را بررسي کند سازمان بازرسي کل کشور و يا وزارت اطلاعات است.
کشتي آراي افزود: اين حباب ايجاد شده از طريق عدم عرضه و تقاضا در بازار صورت گرفته و خريد سکه از سوي اين فرد دو سال طول کشيده است.
وي ادامه داد: اگر فردي يکباره 39هزارسکه ثبت نامي را تهيه کند بلافاصله همه مي‌فهمند اما اگر کسي اين 39هزار سکه را در روزهاي مختلف 100تا 100تا ثبت نام کرده بود ايا باز هم کسي مي‌فهميد؟ اينها همه به عدم نظارت دقيق برمي‌گردد.
رييس اتحاديه کشوري طلا و جواهر با بيان اينکه متولي اين مسئله اتحاديه طلا و جواهر نيست، تصريح کرد: جابه‌جايي رقم بالاي 15ميليون تومان بايد با کد رهگيري همراه باشد تا پولشويي محسوب نشود.
وي گفت: اگر کسي قصد بر هم زدن بازار را دارد بايد شناسايي شود زيرا هرگونه اخلال در نظم اقتصادي قطعا اشتباه بوده و بايد به آن رسيدگي شود.
به گزارش ايلنا، يک سکه بهارآزادي(امامي) حدود 8گرم است. 2تن سکه معادل 250هزار سکه تمام‌بهار است. 250هزار سکه هم الان در بازار چيزي حدود 720ميليارد تومان ارزش دارد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد

در گفت‌وگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری با آفریقا مورد بررسی قرار گرفت و به سوالاتی پاسخ داده شد. محمدصادق قنادزاده معاون ارتقای کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت و داریوش صفرنژاد و مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا به سوالاتی پاسخ دادند.

قنادزاده گفت: مطالعه عمیقی در حیطه ظرفیت‌های مشترکی که با کشور‌های قاره آفریقا داریم، انجام دادیم. سعی کردیم در حوزه‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، تجار شناسایی شوند. مجموعه این بررسی‌ها منجر به این شد که بیش از ۲۰۰ تاجر را از کشور‌های مختلف آفریقا، ثبت نام کنیم. نگاه ما به قاره آفریقا باید دو سویه باشد. یکی از مشکلات ما این بوده که بازار آفریقا را به عنوان بازار مصرف نگاه می‌کردیم. در حالی که بقیه کشور‌ها آفریقا را به عنوان کارخانه تولید مواد اولیه محصولات خود می‌بینند.

او افزود: سعی کردیم صادرکنندگان در حوزه‌های فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی، صنایع غذایی، نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع فلزی را شناسایی و این افراد را دعوت کنیم.

صفرنژاد گفت: آفریقا به دلیل موقعیت اقتصادی ویژه که دارد باید مورد اهتمام قرار گیرد. آفریقا در دهه اخیر یکی از مناطقی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. نگاه به آفریقا به عنوان یک مجموعه واحد، این امکان را میسر می‌کند که ما بازیگری خود را در عرصه‌های مختلف در سطح این قاره داشته باشیم. نباید نگاهی به عنوان بازار مصرف داشته باشیم و نگاه باید هم افزا باشد.

مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا نیز گفت: کشور‌های آفریقایی از نظر اقتصادی یکدست هستند و به یک بازار بزرگ تبدیل شده‌اند. ایران وارد منطقه‌ای شده است که می‌تواند برای هر دو طرف منافع بسیاری را به همراه داشته باشد. سوابق همکاری‌های دو کشور به صورت دوطرفه بوده است.

قنادزاده گفت: در آفریقا یکی از بهترین مدل‌ها این است که بر منابع اولیه آفریقا سرمایه گذاری انجام دادند و در ازای آن کالا‌های نهایی با ارزش افزوده بالا را به این کشور صادر کنند. به جهت رشد فناوری ایران، یکی از فرصت‌های جدی ما انتقال فناوری و تکنولوژی به آفریقا و نقش آفرینی در توسعه صنعتی کشور‌های این قاره است و در ازای آن بتوانیم تمانی منابع اولیه انجام دهیم. این اجلاس باعث شد که ظرفیت‌های فناوری خود را به طرف‌های آفریقایی معرفی کنیم و پتانسیل آن‌ها را نیز شناسایی کنیم. در حوزه تهاتر به آفریقا که محدود به تهاتر کالا نمی‌شود نیز فضای بازی وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • قیمت سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور