Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا؛ مجید پورعیسی در این نشست اظهار داشت: بخش کشاورزی یکی از محورهای توسعه در خراسان شمالی است اما خام فروشی محصولات به دلیل نبود تمهیدات لازم در جلوگیری از فاسد شدن زودهنگام محصولات، یکی از چالش های این استان است که ایجاد سامانه پرتودهی گاما افزایش طول عمر محصولات کشاورزی را موجب  خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برندسازی، بسته بندی و تجاری سازی محصولات مورد توجه استان است که آوردن این تکنولوژی با تاکید بر ایجاد صنایع وابسته موجب تحقق این اهداف نیز خواهد شد.
وی ادامه داد: بنده اعتقاد دارم تکنولوژی باید آسان در اختیار مردم قرار گیرد چرا که مردم با اطلاع از مزایای یک فناوری به دنبال آموزش و بهره مندی از آن خواهند بود بنابراین در صورت ورود این تکنولوژی به استان باید اطلاع رسانی مطلوبی به تولیدکنندگان و کشاورزان انجام پذیرد.
پورعیسی مطرح کرد: تهیه زمین یکی از درخواست های این شرکت بخش خصوصی است که لازم است شرکت شهرک های صنعتی استان طی یک هفته مباحث مرتبط با آن را پیگیری کند و سازمان جهاد کشاورزی هم مطالعات لازم برای چگونگی احداث این سامانه و شرکت گاماتک نیز طرح مطالعاتی خود را جمع آوری و ارائه دهد.

  انتهای پیام./

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش خصوصی جهاد کشاورزی خراسان شمالی طول عمر فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری و آماده بکار بودن ۱۶ دستگاه دیزل ژنراتور در خراسان شمالی 

رضا نعیمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: این شرکت به منظور ارائه خدمات پایدار به مشترکین و تامین برق اضطراری برای تاسیسات مهم اقدام به تامین ۱۶ دستگاه مولد برق اضطراری با ظرفیت ۴۳۰۰ کیلو وات نموده است.
 نعیمی افزود: این ۱۶ دستگاه دیزل ژنراتور ثابت و در تاسیسات مهم شرکت در مدار بهره برداری قرار گرفته است. 
وی عنوان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان به منظور استفاده از انرژی‌های پاک و کاهش مصرف در ساختمان‌های اداری خود دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۲۵ کیلو وات احداث نموده است؛ این دو نیروگاه از سال ۹۴ در مدار بهره برداری قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود
  • متن کامل گزارش نهایی تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • هشدار؛ جان زمین در خراسان‌شمالی مکیده می‌شود
  • بهره برداری و آماده بکار بودن ۱۶ دستگاه دیزل ژنراتور در خراسان شمالی 
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی