Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن صالحی نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت سرکار خانم مهندس نصراللهی مشاور وزیر درامور نساجی و سرکار خانم مهندس افسانه محرابی مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارتخانه دقایقی قبل وارد شهر کاشان شدند و در ابتدای این سفر کاری برای بازدید از یکی  شرکت های فرش ماشینی به شهرک  صنعتی هلال رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان وزیر صنعت ، معدن و تجارت پس از بازدید از این شرکت در ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به مسجد امیرالمومنین علیه السلام در شهرک صنعتی صباحی بیدگلی  رفتند و نشست هم اندیشی واضطراری شرایط بحرانی  تولید فرش ماشینی در شهرک را در جمع صاحبان صنایع این شهرک مسایل و مشکلات ناشی  از این بحران آغاز کردند.

نمایندگان وزیر صنعت ، معدن و تجارت پس از این جلسه به سالن همایش‌های مرحوم ارباب تفضلی اتاق بازرگانی کاشان خواهند رفت تا ادامه  مسایل  را در شهرستان کاشان بررسی کنند.

پایان بخش سفر نمایندگان   وزاری دولت با حضور امیر باقری معاون امور بانکی و بیمه وزیر اقتصاد و محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی ایران ساعت ۱۷ امروز در اتاق کاشان خواهد بود.

سفر نمایندگان وزرای صنعت و اقتصاد با پیگیری‌های مجدانه و تلاش‌های فراوان سید جواد ساداتی نژاد، نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی که طی دوماهه اخیر به دنبال بحران تعطیلی صنایع نساجی و فرش ماشینی منطقه کاشان از طریق رایزنی، مکاتبه، نامه‌نگاری و گفتگو با این وزرای محترم به‌صورت مستمر و پیگیر انجام داد محقق شد.

امید است که سفر نمایندگان وزرای اقتصاد و صنعت، معدن و تجارت دولت به منطقه کاشان با تصمیمات تخصصی و کارشناسانه مشکلات حوزه تأمین سرمایه درگردش و تهیه مواد اولیه به‌ویژه الیاف را برای صنایع ریسندگی و بافندگی منطقه کاشان برطرف کند و بتواند رونق اقتصادی را دوباره به این واحدهای تولیدی برگرداند و نور امید و شادابی را در دل خانواده‌های کارگران چشم‌به‌راه روشن کند.

نماینده کاشان هفته گذشته در نشست مطبوعاتی با اهالی رسانه با خبرنگاران خبرگزاری‌های سراسری احتمال توقف خطوط ریسندگی در منطقه کاشان و آران و بیدگل را هشدار داده و گفته بود درصورتی‌که برای تولیدکنندگان نساجی و فرش ماشینی این منطقه تأمین منابع مالی برای تهیه مواد اولیه نشود خطوط ریسندگی این منطقه ظرف دو هفته آینده دچار توقف خواهد شد که این توقف تولید می‌تواند موج زیادی از بیکاری کارگران را در این دو شهرستان کارگری ایجاد کند.

شایان‌ذکر است: 50 خط تولید از حدود 100 خط ریسندگی در کشور با فنّاوری بسیار خوب و بالا در کاشان و آران و بیدگل با فعالیت بیش از 700 واحد صنعتی نساجی و فرش ماشینی در این منطقه مستقر است که سهم 75 درصدی درتولید و صادرات فرش ماشینی کشور دارد.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صنعت اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۵۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور

محمد حسین کاویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار گمرک در ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۰۷ هزارتن پنبه وارد کشور شد.

به گفته او، با توجه به آنکه ۱۰ تا ۱۵ هزارتن محصول از سال قبل در انبارها باقی مانده است، انتظار می رود که تا شهریور ،قبل از ورود محصول جدید به بازار توسط صنعت نساجی خریداری شود.

کاویانی ادامه داد: قیمت کنونی خرید تضمینی هرکیلو پنبه ۳۵ هزارتومان است، درحالیکه بارها اعلام کرده ایم که قیمت خرید پنبه باید ۳ تا ۳‌.۵ برابرنرخ خرید تضمینی گندم باشد تا برای کشاورزان صرفه اقتصادی داشته باشد، در غیراین صورت به سبب هزینه های بالای کاشت، داشت و برداشت کشاورزان به سمت زراعت دیگر محصولات نظیر چغندر و شالی می روند.

مدیر عامل صندوق پنبه با اشاره به راهکار خودکفایی پنبه افزود: با توجه به آنکه پنبه یکی از محصولات استراتژیک محسوب می شود، از این رو وظیفه دولت است که حمایت های لازم را از زراعت این پنبه انجام دهد به طوریکه همانند کشورهای تولیدکننده پنبه یارانه تخصیص دهد.

به گفته او، براساس برنامه ریزی وزارت جهاد امسال سطح زیرکشت پنبه باید به ۱۱۷ هزارهکتار برسد، درحالیکه برآورد می شود که حداکثر به ۸۵ هزارهکتار برسد.

کاویانی با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی است، گفت: بنابر آمار تولید پنبه جوابگوی ۵۰ درصد نیاز صنعت نساجی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • بررسی آخرین وضعیت کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال | امیر عبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست
  • وضعیت عجیب پارکینگ خودروهای لوکس در سیل بم!