Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - صدراعظم آلمان، در بحبوحه تهديد واشنگتن درباره اعمال تعرفه بر واردات خودرو از اروپا گفت: دو طرف از زمان تصميم «دونالد ترامپ» رئيس جمهوري آمريکا براي اعمال تعرفه ها بر واردات فولاد وآلومينيوم، در يک «درگيري تجاري» گرفتار شده اند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خبرگزاري فرانسه، «آنگلا مرکل» امروز(چهارشنبه) در سخناني در پارلمان فدرال آلمان(بوندستاگ) ضمن هشدار به رئيس جمهوري آمريکا درباره آغاز جنگ تجاري تمام عيار گفت: مهم است از تبديل شدن اين درگيري به يک جنگ واقعي جلوگيري کنيم البته به شرطي که دو طرف گام هايي را در اين زمينه بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترامپ روز يکشنبه، گفت: اروپا در زمينه تجاري به بدي چين است و اعمال تعرفه 20 درصدي بر واردات خودرو از اتحاديه اروپا را بررسي مي کند.
آنگلا مرکل همچنين در واکنش به شکايت دونالد ترامپ درباره مازاد تجاري آلمان و اتحاديه اروپا عليه آمريکا گفت: محاسبات ترامپ درست نيست، زيرا فقط بر پايه کالاها، و نه خدمات، است.
مرکل تصريح کرد: اگر خدماتي همچون، خدمات ديجيتالي را هم اضافه کنيم، ترازنامه تجاري کاملا متفاوتي بدست مي آيد که شامل مازاد تجاري آمريکا در مقابل اتحاديه اروپا است.
خبرگزاري فرانسه نوشت: در حالي که «ژان کلود يونکر» رئيس کميسيون اروپا تا پايان ماه ژوئيه (اواسط مرداد) به منظور يافتن راهي براي خروج از اختلافات تجاري کنوني بين اروپا و آمريکا به واشنگتن سفر مي کند، نشانه هاي کمي از کاهش جنجال تجاري بين کشورهاي دو سوي آتلانتيک بروز کرده است.
موضع ترامپ درباره «اول آمريکا» روابط سنتي بين اين کشور و قدرتهاي صنعتي را به وخامت گراييده است و تبعاتي را براي اين شرکاي تجاري (از جمله شرکاي تجاري کشورهاي به اصطلاح دوست و دشمن آمريکا) به دنبال داشته است.
انتقادهاي واشنگتن از آلمان به دليل مازاد تجاري اين کشور در مقابل آمريکا و هزينه هاي کم دفاعي، به روابط برلين و واشنگتن آسيب رسانده است، به ويژه اين که ترامپ واردات خودروهاي آلماني را مورد انتقاد قرار داده است.
از سوي ديگر آنگلا مرکل تاکيد کرده است که آلمان به اندازه کافي در مسائل دفاعي سرمايه گذاري نکرده است، اما تاکيد دارد که تا سال 2025 ميلادي 1/5 درصد از توليد ناخالص داخلي خود را به بودجه دفاعي اختصاص خواهد داد.
ترامپ تاکيد دارد؛ طرح برلين همچنان کمتر از هدف تعيين شده کشورهاي سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) براي اختصاص دو درصد از توليد ناخالص داخلي خود براي هزينه هاي دفاعي است.
جنگ تعرفه‌اي ترامپ
«دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا ارديبهشت ماه به بهانه «تهديدها عليه امنيت ملي» اعلام کرد تعرفه‌هاي 25 درصدي را بر واردات فولاد و 10 درصدي را بر آلومينيوم وارداتي از اتحاديه اروپا، کانادا و مکزيک اعمال مي‌کند.
ترامپ اول ژوئن (11 خرداد) را به عنوان زمان اجراي اين تصميم اعلام کرد.
ترامپ همچنين هم‌اکنون قصد دارد تعرفه‌هايي بر خودروهاي وارداتي از اروپا اعمال کند.
اين موضوع به نزاع تجاري ميان آمريکا و متحدانش تبديل شده است و از آن به عنوان مقدمه‌اي بر آغاز «جنگ جهاني تجاري» نام برده مي‌شود.
بروکسل(مقر اتحاديه اروپا) که عليه اين اقدام واشنگتن به سازمان تجارت جهاني شکايت کرده همچنين از برنامه اقدام متقابل وضع تعرفه‌هاي مشابه بر کالاهاي ساخت آمريکا خبر داده است. اتحاديه اروپا قصد دارد در اقدامي تلافي‌جويانه، بر حدود 294 ميليارد دلار کالاي وارداتي از آمريکا تعرفه وضع کند.
116/110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط

رگولاتورهای اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی این شرکت، آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر تضعیف قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

اما انتظار نمی‌رود کمیسیون اروپا در بیانیه خود، به روسیه اشاره کند و تنها به دستکاری اطلاعات توسط عوامل خارجی، اشاره خواهد کرد. شرکت متا و کمیسیون اروپا در این باره توضیحی ندادند.

پیش از این گزارش شده بود شرکت متا که مالک فیس‌بوک است، تیمی برای مقابله با نشر اطلاعات غلط و سوءاستفاده از هوش مصنوعی در آستانه انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در ژوئن، تشکیل خواهد داد. مارکو پانچینی، مدیر امور اتحادیه اروپای متا در یک پست وبلاگ اعلام کرد تا نزدیک شدن به زمان انتخابات، ما مرکز فعالیت‌های انتخاباتی را برای شناسایی تهدیدهای احتمالی و خنثی کردن فوری آنها، فعال خواهیم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ده‌ها کشور در سراسر جهان از جمله انگلیس، اتریش و گرجستان، رهبران جدیدی را در سال ۲۰۲۴ انتخاب می‌کنند. انتخابات‌های پارلمان اروپا هم در ژوئن برگزار می‌شود. اما نگرانی‌هایی نسبت به مداخله در انتخابات و انتشار محتوای گمراه‌کننده با کمک هوش مصنوعی،‌ وجود دارد.

رشد سریع هوش مصنوعی مولد که می‌تواند متن، تصاویر و ویدئو را در چند ثانیه تولید کند، این واهمه را ایجاد کرده که فناوری جدید ممکن است امسال، برای مختل شدن انتخابات در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • «پاری سن ژرمن» در جهنم «وستفالی» گرفتار شد
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط