Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی مکرمی روز چهارشنبه در بازدید از روستاهای دورافتاده بخش تخت سلیمان با اشاره به فعالیت های گسترده معدنی این شهرستان، افزود: بخشداری تخت سلیمان و اداره راهداری و حمل و نقل جاده چگونگی و مقدمات لازم برای مشارکت معادن در آسفالت جاده های روستایی را فراهم کرده و بخشی از عملیات بهسازی جاده ها را به معدن کاران منطقه واگذار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: علاوه بر این باید تمهیداتی فراهم شود تا جوانان روستایی در معادن فعال منطقه مشغول به کار شوند.
وی ادامه داد: وضعیت نامناسب جاده های روستایی درد مشترک مردم تکاب است و امیدواریم با مشارکت بهره برداران معادن منطقه، این مشکل رفع شود.
فرماندار تکاب اضافه کرد: فعالیت های معدنی تاثیر مخربی که روی جاده ها و مزارع روستاها به جا می گذارد و بهره برداران باید ضمن تلاش برای حفظ محیط زیست، در توسعه و آبادانی منطقه و رفع محرومیت از روستاها و اشتغال جوانان مشارکت کنند.
مکرمی افزود: امکانات مخابراتی روستای دورافتاده تکاب نیازمند بهبود و توسعه است و این امکانات باید برای کم جمعیت ترین روستاها در دورافتاده ترین مناطق نیز مهیا گردد.
وی بیان کرد: دغدغه ها و مطالب های روستائیان از جمله وضعیت راه دسترسی و چگونگی فعالیت معادن و کاهش اثرات مخرب آن بر مزارع روستائیان را به طور جدی پیگیری می کنیم و هدف از حضور روسای ادارات در روستاها نیز شنیدن صدای مشکلات روستائیان از زبان اهالی روستاهاست.
به گزارش ایرنا فرماندار تکاب به همراه 10 تن از روسای ادارات برای بررسی وضعیت زیرساخت ها، در روستاهای دورافتاده 'قزل قشلاق' و 'برنجه' بخش تخت سلیمان حضور یافت و اهالی این روستاها در دیدار با آنان از وضعیت نامناسب جاده دسترسی و تخریب چشمه ها و مزارع گندم بر اثر فعالیت های معدنی در بالا دست روستاها سخن به میان آورند.
دوری و سخت گذر بودن راه دسترسی این روستاها موجب شده است تا اهالی برای تردد به شهر تکاب هزینه های زیاد و نامتعارفی برای کرایه حمل و نقل و تردد پرداخت کنند؛ همچنین گرد و غبار فعالیت های معدنی اثرات مخربی بر مزارع گندم و باغ های میوه این روستاها می گذارد و بعضی از روستائیان از وارد شدن خسارت و کم شدن درآمد کشاورزی خود ابراز گلایه و نارضایتی می کنند.
روستاهای 'قزل قشلاق' و 'برنجه' از توابع بخش تخت سلیمان در منطقه ای کوهستانی و دورافتاده و در 30 کیلومتری تکاب واقع شده است و جاده ای سخت گذر دارد.
این روستاها با وجود جمعیتی کمتر از 50 نفر، مردمانی سخت کوش و مزارع گندم و باغ های حاصل خیز دارد اما در بالا دست این روستاها بیش از 10 معدن بزرگ سنگ فعالیت می کند که عوارض معدن کاری در این مناطق حیات زیستی ساکنان و کشاورزی و منابع طبیعی منطقه را تهدید می کند.
هم اینک علاوه بر 2 معدن بزرگ طلا بیش از 30 معدن بزرگ سنگ در تکاب فعالیت می کنند که منجر به اشتغال بیش از یکهزار و 800 نفر شده است.
تکاب در جنوب آذربایجان غربی و در منطقه ای کوهستانی واقع شده و با منابع غنی طلا و سنگ یکی از قطب های اصلی معدنی در کشور است؛ وجود 2 کارخانه بزرگ تولید و استحصال طلا در معادن زرشوران و آقدره، نام این شهرستان را در کنار شهرهای تولید کننده طلا در جهان قرار داده است.
ذخیره طلای معادن تکاب بیش از یکصد تن است و علاوه بر این، پهنه معدنی های ناشناخته و کشف نشده بسیاری نیز در دل کوه های این شهرستان پنهان مانده است.
7514/3093/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 جهان راهداری و حمل و نقل جاده کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی گرد و غبار جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۶۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ابوطالب قاسمی گفت: تعیین و ابلاغ سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف افزایش توانمندی بهره‌برداران شاغل در واحدهای اقامتگاه‌های بوم‌گردی انجام شد.

وی افزود: عدم برخورداری برخی شاغلان در اقامتگاه‌های بوم‌گردی از سطوح عالی تحصیلاتی و نوع خدمت میزبانی در این واحدها که در مواردی به صورت خانوادگی، بومی و محلی انجام می‌شود، ضرورت داشت دوره‌های آموزشی موجود به عنوان یک مطالبه جدی مورد بازنگری قرار گیرد و متناسب با این قشر، دوره‌ای جدید با همکاری و نظارت جامعه تخصصی بوم‌گردی و برخی از اساتید و متخصصین این حوزه بر اساس نظرات مدیران حوزه‌های تخصصی معاونت گردشگری طراحی و ابلاغ شود.

قاسمی با بیان اینکه این موضوع با استقبال گسترده علاقمندان به این حوزه مواجه شده است، افزود: بر اساس ضوابط اجرایی، مؤسسات آموزشی موظف هستند از تاریخ ابلاغ بخشنامه، دوره‌های توانمندسازی متقاضیان اقامتگاه‌های بوم‌گردی را بر اساس دروس و سرفصل‌های تعیین شده اجرا کنند.

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری خاطرنشان کرد: دوره‌های الزامی صرفاً از طریق مؤسسات آموزشی دارای مجوز از این معاونت برگزار و مدرسین هر دوره با معرفی مؤسسات مربوطه در چارچوب دستورالعمل و بخشنامه‌های ابلاغی صورت می‌گیرد.

به گفته وی صدور گواهینامه دوره‌های تشویقی توسط استان انجام می‌شود و امکان برگزاری دوره‌های تشویقی در رویداد آموزشی جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیز وجود دارد.

قاسمی گفت: سرفصل‌های اختصاصی اقامتگاه‌های بوم‌گردی به مدت ۹۵ ساعت در دو بخش ۵۵ ساعت اصلی و ۴۰ ساعت تشویقی تعریف شده است. بخش اصلی شامل آشنایی با اصول و مفاهیم مهمان‌نوازی، قوانین و مقررات، خدمات ایمنی و پایداری حفظ محیط‌زیست و بخش تشویقی در برگیرنده اطلاعات حرفه‌ای پیشرفته ویژه افرادی با سطح تحصیلات بالاتر که تمایل به افزایش مهارت و آگاهی دارند، است.

کد خبر 6097054 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد