Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@02:26:59 GMT

دانشکده D۸ از مهر ماه در همدان فعالیت می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۱۶۵۶۸

دانشکده D۸ از مهر ماه در همدان فعالیت می‌کند

رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: دانشکده D۸ در همدان راه‌اندازی شده و فعالیت خود را از مهرماه امسال آغاز می‌کند. ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۹ استانها همدان نظرات

به  گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، یعقوب محمدی‌فر عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه بوعلی سینا  پیش از پیروزی انقلاب اسلامی پایه‌گذاری شده و قرار بود دانشگاهی  متفاوت از دیگر دانشگاه‌های کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بابیان اینکه قرار بود دانشگاه بوعلی سینا منطقه محور بوده  و با بررسی مشکلات منطقه، آن‌ها را برطرف کند افزود: با پیروزی انقلاب  اسلامی مسیر دانشگاه تغییر کرد  و همانند دیگر دانشگاه‌های کشور توسعه یافت.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان  با اعلام اینکه هم‌اکنون دانشگاه بوعلی سینا 13  دانشکده شامل 4 دانشکده اقماری و 9 دانشکده اصلی دارد گفت:در این دانشگاه 12 هزار دانشجو تحصیل می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه 3 هزار نفر از دانشجویان در مقطع تکمیلی تحصیل می‌کنند و مابقی در مقطع کارشناسی ابراز کرد: در حال حاضر 57 گروه آموزشی با بیش از 317 گرایش فعال در دانشگاه وجود دارد.

 محمدی فر بابیان اینکه با چنین شرایطی دانشگاه بوعلی سینا یک دانشگاه جامع به شمار می‌آید عنوان کرد: دانشگاه بوعلی سینا جامع‌ترین دانشگاه منطقه چهار کشور  است که شامل استان‌های همدان، قزوین، قم و مرکزی می‌شود.

وی با تشریح فعالیت‌های این دانشگاه در بخش کارآفرینی ابراز کرد:  ما در این دانشگاه  با اقداماتی که انجام داده‌ایم توانسته‌ایم سیزدهمین مرکز  رشد کشور را با 30 واحد مستقر راه‌اندازی کنیم.

رییس  دانشگاه بوعلی سینا همدان با اعلام اینکه به دنبال ایجاد مراکز رشد تخصصی در دانشگاه بوعلی بوده و تاکنون یک مرکز رشد تخصصی را در دانشکده کشاورزی راه‌اندازی کرده‌ایم گفت: در نظر داریم دو مرکز شتاب‌دهنده نیز در دانشکده کشاورزی و مهندسی ایجاد کنیم.

 وی بابیان اینکه وجود موزه تاریخ طبیعی با هزار نمونه مهم، راه‌اندازی کلینیک دامپزشکی، مرکز سنگ‌تراشی سنگ‌های قیمتی و کسب رتبه 12 کشور در بخش دانشکده سبز از اقدامات دانشگاه است اظهار داشت: به‌زودی دانشکده d8 که متشکل از چند کشور آسیایی با جمعیتی بیش از یک میلیارد نفر است در همدان راه‌اندازی شده و فعالیت خود را از مهرماه امسال آغاز می‌کند.

محمدی فر از راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان  در دانشگاه بوعلی سینا همدان خبر داد و گفت:  در این مرکز  که مقدمه‌ای بر تشکیل و راه‌اندازی دانشگاه d8 در همدان است، دانشجویانی از 25 کشور دنیا در حال آموزش  هستند.

وی با تشریح دیگر فعالیت‌های این دانشگاه مانند گسترش آزمایشگاه مرکزی، راه‌اندازی بخش ارتباط صنعت با دانشگاه و اجرای طرح دانشگاه عاری از دخانیات مطرح کرد:  در حال حاضر بیش از 40 تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر جهان منعقدشده که اساتید این دانشگاه‌ها در دانشگاه بوعلی سینا حضور یافته و برای دانشجویان ما تدریس کردند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان  با اشاره به  حضور  موفق اساتید و دانشجویان این دانشگاه در مسابقاتی مانند خوارزمی، فارابی و کسب  چند عنوان استاد نمونه کشوری  توسط آن‌ها ابراز کرد: درزمینهٔ انتشارات نیز اقدامات خوبی داشته و توانسته‌ایم در بخش کیفیت مقالات ارائه‌شده جز 4 دانشگاه برتر کشور باشیم.

  وی با اعلام اینکه هم‌اکنون 6 شرکت دانش‌بنیان و 6 دانشجوی پسادکتری داریم در دانشگاه فعال هستند درباره پروژه‌های صنعتی این دانشگاه ابراز کرد: با توجه به ساختار غیر صنعتی همدان بیشتر پروژه‌های ما در خارج از استان اجرایی می‌شود که رقم آن کمتر از 2 میلیارد تومان است.

 محمدی فر با اشاره به اینکه بیش از 200 دانشجوی خارجی در دانشگاه بوعلی سینا مشغول به تحصیل هستند عنوان کرد: هدف ما در دانشگاه گسترش تعاملات بین‌المللی است که با راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی توانستیم رتبه دوم کشور را به دست آوریم.

وی درباره میزان درآمد و بودجه دانشگاه اظهار داشت: منبع درآمد دانشگاه 11 درصد اختصاصی است و  امسال نیز 127 میلیارد تومان مجلس در بخش بودجه عمومی برای ما در نظر گرفته است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان از راه‌اندازی 6 رشته ایران‌شناسی، سنجش از راه دور، صنایع غذایی، حقوق بین‌الملل و غیره در دانشگاه خبر داد و بیان کرد:  سیاست دانشگاه در راستای کیفی سازی است به همین دلیل دیگر در مقطع کارشناسی شبانه دانشجویی نداریم.

وی  با تشریح مشکلات دانشگاه بوعلی سینا  در بخش اراضی  و وجود معارض برای آن‌ها گفت: با حضور معاون وزیر علوم و معاونان سازمان برنامه‌وبودجه کشور مقرر شد کمک‌هایی برای رفع این مشکل از سوی آن‌ها انجام شود.

محمدی فر درباره سرانه خوابگاهی دانشگاه بوعلی سینا نیز بیان کرد: در حال حاضر نزدیک به  1500 دانشجوی پسر و 1850 دانشجوی دختر در 17 ساختمان از خدمات خوابگاهی دانشگاه بهره‌مند می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه موضوع خوابگاه داری و رستوران‌داری از توان دانشگاه خارج است و باید فکری به حالی این وضعیت کرد، افزود: قرار بود سازمان امور دانشجویان برای رسیدگی به همین موضوعات تشکیل شود تا دانشگاه‌ها با این‌گونه مشکلات در بخش غذا و خوابگاه روبه‌رو نباشند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان بابیان اینکه باوجود 440 عضو هیئت‌علمی و تعداد زیادی استاد مدعو در بخش سرانه آموزشی از وضعیت مطلوبی برخورداریم گفت: در بخش سرانه ورزشی نیز از وضعیت خوبی برخورداریم هرچند این موقعیت برای ما راضی‌کننده نیست.

وی درباره درآمدهای خوابگاهی این دانشگاه نیز ابراز کرد: هیچ پولی از محل ثبت‌نام خوابگاه‌ها به جیب دانشگاه نمی‌رود و تماماً به صندوق رفاه دانشجویان  واریز می‌شود  به همین دلیل نیز می‌گوییم که خوابگاه داری خارج از توان دانشگاه‌ها است  و رئیس دانشگاه نمی‌تواند رییس هتل نیز باشد.

محمدی فر درباره وضعیت پروژه‌های عمرانی این دانشگاه اظهار داشت:  خوشبختانه باوجود مشکلاتی که در کشور وجود دارد با توجه به تمهیدات انجام‌شده پروژه مرکز شیمی ما با قدرت ادامه داشته و امیدواریم تا پایان تابستان امسال به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: پروژه عمرانی دانشکده کشاورزی دانشگاه به بهره‌برداری رسیده  و یک‌فاز از پروژه دانشکده مهندسی نیز باقی‌مانده است که امیدواریم آن‌ها نیز به‌زودی به بهره‌برداری برسند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان درباره پروژه مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه بوعلی سینا نیز اظهار داشت: این پروژه مربوط به وزارت علوم بوده و به دانشگاه تعلق ندارد و تنها قرار بود در همدان ساخته و اجرایی شود.

وی با بیان اینکه بنا به دلایلی وزارت علوم از اجرای پروژه منصرف شده و تصمیم گرفت دیگر پروژه‌های عمرانی دانشگاه را یاری کند گفت: در تصمیمات آمفی‌تئاتر دانشگاه  و کتابخانه مرکزی مورد تائید قرارگرفته و قرار است با حذف زورخانه و هتل، طرحی جداگانه برای ساخت موزه دانشگاه ارائه دهیم.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۶۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، مهرداد محمدی ادوار حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: این تشکل‌ها بستر بسیار خوب و مناسبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری دانشگاه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی است و می‌تواند دانشجو را از انفعال در فعالیت دانشجویی و فرهنگی خارج سازد و آن را مهیای حرکت در جهت پیشرفت کشور نماید.

وی در ادامه به موضوع لزوم رقابت بین سایر تشکل‌ها و جریانات فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و تصریح کرد: وجود رقابت کاری در کنار حفظ دوستی‌ها و همکاری های مشترک باعث افزایش بهره‌وری و سطح کیفی برنامه‌های اجرایی خواهد شد چراکه همه این مجموعه‌ها دارای هدفی واحد و آن‌هم رشد و پیشرفت نظام آموزش عالی و به طبع آن کشور هستند و این امر بایستی مورد توجه این دست‌اندرکاران قرار گیرد که این رقابتِ درست منجر به پیشرفت در این حوزه‌ها خواهد شد.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه دانشجو نباید نسبت به اتفاقات اطراف خود منفعل و بی‌تفاوت باشد، گفت: تشکل‌های دانشجویی در مسیر فعالیت خود نباید تحت تاثیر جریان‌ها و فعالیت‌های سیاسی قرار گیرند و از گرفتار امر سیاسی‌کاری شدن پرهیز کنند که این موضوع آفتی بزرگ و تاثیرگذار بر فعالیت‌های دانشجویی است.

ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: در نظام اسلامی، دانشگاه تنها محل ارائه و کسب آموزش‌های علمی نیست، بلکه محلی برای هویت‌سازی و آماده‌سازی فرد برای مراحل بعدی زندگی و دوران پسا تحصیل وی هست و این موضوع می‌طلبد که مسئولین نیز اهمیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی را بیش‌از پیش درک کنند.

مهرداد محمدی با بیان اینکه دشمن همواره دانشگاه‌ها و قشر دانشجو را مورد هدف قرار داده و برای دست‌یابی به اهداف شوم خود همواره برای سوءاستفاده از محیط دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی کرده است، بیان کرد: دشمنان همواره در تلاش هستند رشد علمی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی را متوقف کنند اما حضور جوانان مومن، معتقد و انقلابی در این مسیر، بیش از پیش دشمنان را مأیوس کرده است و این موضوع در جامعه و محیط اطراف نیز اثرات مطلوبی را برجای خواهد گذاشت.

وی در ادامه با اشاره به انتقاد مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی امسال خود با دانشجویان مبنی بر کمرنگ بودن پیشرفت‌های کشور در ذهن و مواضع دانشجویان، گفت: همانطور که معظم له بارها تاکید نمودند بایستی در کنار نگاه انتقادی منصفانه و همراه با راهکار به مسائل و مشکلات کشور، نگاه مفتخرانه به دستاوردها و پیشرفت‌های چشمگیر و پرشمار کشور در حوزه‌های مختلف را نیز داشت و علاوه بر این نگاه به تبیین آن‌ها نیز برای سایر قشر دانشجو در چارچوب تشکیلات و مجموعه‌های موجود پرداخت.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در ارتباط با محدودیت‌ها و چالش‌های تجربه شده در دوران مسئولیت در این دانشگاه ضمن قدردانی از همراهی مسئولین به نکاتی از جمله اجازه ندادن متولیان، وجود برخی ملاحظات خاص و محدودیت‌زا مبنی بر انجام فعالیت‌ها و صرف بودجه‌ها صرفا در محدوده دانشگاه اشاره کرد و افزود: وجود این دست از قوانین علاوه بر اینکه باعث جلوگیری از ارتباط بیشتر محیط دانشگاه‌ با محیط برون دانشگاهی می‌شود در نهایت مانعی نیز بر انجام برخی فعالیت‌های بیشتر بوده و ایجاد محدودیت کرده است.

محمدی در پایان در خصوص فعالیت‌های حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در زمان مسئولیت خودت با بیان اینکه در شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا و همراه با محدودیت‌هایی مواجه بوده‌اند از فعالیت‌هایی نظیر برپایی مرکز واکسیناسیون کرونا در دانشگاه جهت دانشجویان و عموم مردم، ضدعفونی اماکن عمومی و دانشگاهی به‌منظور جلوگیری از شیوع این ویروس، برگزاری اردوی راهیان نور بصورت مجازی، کاروان‌های نیکوکاری و اروهای جهادی، برگزاری مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و بسیای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در آن زمان یاد کرد.

خبرنگار: نرگس نوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1226830

دیگر خبرها

  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس