Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:رئیس‌جمهور تاکید کرد: برخی از کشورهای اروپایی، بدهکاری تاریخی به یهودی دارد که ما به آن کار نداریم ولی ملت یهود هم به ما بدهکار است. ما ایرانیان منجی یهود در بابل بودیم. آنها مدیون ما بودند.
به گزارش خرداد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر امروز در نشست خبری مشترک با صدراعظم اتریش گفت: جناب آقای صدراعظم، جناب آقای کورتز از مهمان‌نوازی جنابعالی، دولت اتریش و مردم بسیار خوب این سرزمین تشکر و سپاسگذاری می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکرات بسیار مفیدی را ما با یکدیگر داشتیم که درخصوص مسائل مختلف دوجانبه، برجام و مسائل منطقه‌ای بود.

اراده ایران و اتریش ادامه تبادلات تجاری، علمی و فرهنگی است

وی با اشاره به مذاکرات طرفین اظهار داشت: اراده دو کشور ایران و اتریش بر این است که تبادلات تجاری، اقتصادی، علمی، فرهنگی و توریستی را بتوانیم ادامه بدهیم و در زمینه مسائل مالی و بانکی بتوانیم راه‌حل مناسبی را پیدا کنیم تا لطمه‌ای بر روند روابط اقتصادی و تجاری ما نخورد.

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: این اراده در مذاکرات خصوصی و عمومی دوجانبه عمومی را شاهد بودیم. امیدوارم در سال ۲۰۱۸ نیز مانند سال ۲۰۱۷ و حتی بیشتر از آن، این روابط را ادامه بدهیم. این مسئله، وابسته به تلاش‌های دو دولت است که امیدواریم هر دو طرف در این زمینه موفق باشیم.

نظرات ایران و اتریش در زمینه برجام یکی است

روحانی با اشاره به نشست عصر امروز خود با تجار و کارآفرینانان ایرانی و اتریشی تصریح کرد: همچنین بعد از ظهر در فروم اقتصادی با کارآفرینانان و تجار دو کشور دیدار داریم که امیدوارم بخش‌های خصوصی ما توسعه روابط داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه نظرات ایران و اتریش در زمینه برجام یکی است، خاطرنشان کرد: برجام یک دستاورد مفید برای همه بوده و نتیجه منطق، گفت‌وگو و دیپلماسی در طول ماه‌ها تلاش است که عمدتا به میزبانی اتریش و سوئیس بوده است.

تا زمانی در برجام باقی می‌مانیم که از منافع آن برخودار شویم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز هر دو کشور موافق هستیم که این توافق باقی بماند، ابراز داشت: هم نظر هستیم کار امریکا خلاف قانون، مقررات بین‌المللی و برخلاف منافع امریکا است و خروج امریکا به نفع هیچ کشور نیست و حتی یکی، دو کشور که از امریکا حمایت می‌کنند، این کار به نفع آنها هم نیست.

روحانی افزود: به وضوح به طرف اتریشی گفتیم که بقای ما در این توافق تا زمانی است که از منافع آن برخودار باشیم. ما از تبعات مثبت و منفی این توافق خبرداریم ولی مردم ما راه‌حل خود را براساس مصالح و منافع خود انتخاب می‌کنند و دولت ایران به عنوان نماینده مردم براساس نظر مردم عمل می‌کند.

داعش را علیرغم حمایت امریکا و اسرائیل شکست دادیم

وی یمن را یکی دیگر از موضوعات مورد رایزنی میان خود و صدراعظم اتریش برشمرد و بیان کرد: گفت‌وگوهایی خوبی درخصوص مسائل منطقه و آنچه در یمن وجود دارد، کارهای نوع‌دوستانه همه کشورها و همکاری‌‌های ایران و اروپا کردیم. ما هم‌اکنون درباره یمن با چهار کشور اروپایی در حال مذاکره هستیم و علاقه‌مند هستیم مردم یمن از این فشار آزاد شوند. راه‌حل آن، این است که کمک به عربستان کمک نشود و عربستان احساس کند راهی جز صلح پیشرو ندارد و از طریق نظامی مسئله یمن حل و فصل نمی‌شود.

رئیس شورای عالی امنیت ملی سوریه با اشاره به بحران سوریه یادآور شد: ما درباره سوریه گفت‌وگو کردیم. روند آستانه که توسط ایران، روسیه و ترکیه درباره سوریه ادامه می‌یابد. هدف عمده ما در سوریه ضربه زدن به داعش و تروریست‌ها بوده است. ما در قدم اول موفق بودیم و علیرغم حمایت امریکا و اسرائیل از داعش، آنها را شکست دادیم.

ملت یهود به ما بدهکار است

روحانی اضافه کرد: امروز هم در کنار ملت و دولت سوریه راه‌مان را ادامه می‌دهیم تا هم تروریست‌ها شکست بخورند و هم حامیان آنها از جمله اسرائیل مایوس شوند.

وی به نجات یهودیان توسط کوروش کبیر اشاره کرد و گفت: برخی از کشورهای اروپایی، بدهکاری تاریخی به یهودی دارد که ما به آن کار نداریم ولی ملت یهود هم به ما بدهکار است. ما ایرانیان منجی یهود در بابل بودیم. آنها مدیون ما بودند اما صیهونیست‌ها به عنوان یک گروه اشغالگر و ظالم هستند که به مردم فلسطین ظلم می‌کنند، مردم غزه را تحت محاصره قرار داده‌اند، از داعش حمایت می‌کنند و زخمی‌های داعش را مداوا می‌کنند.

رئیس دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه نقش اسرائیل مخرب است، اظهار داشت: هدف نهایی ایران و اتریش واحد است و آن، امنیت و صلح در منطقه حساس خاورمیانه است. در پایان از دولت و مقامات اتریش به خاطر پذیرایی و استقبال بسیار گرم‌شان تشکر می‌کنم و امیدوارم روابط دو کشور رو به صلح باشد.


برچسب ها: روحانی ، یهود ، صدراعظم اتریش

منبع: خرداد

کلیدواژه: روحانی یهود صدراعظم اتریش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران

«حشاشین» سریالی است که این روزها هم درباره محتوا و نوعِ ساختش صحبت می‌شود، هم کم‌کاری‌های مسئولین ذیربط برای ساخت اینگونه سریال‌ها و هم حذف از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی که به واسطه ورود ساترا اتفاق افتاد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این روزها سریالی به نام‌ «حشاشین» در کانون توجه منتقدان داخلی و خارجی قرار گرفته که در وهله اول نشان می‌دهد کشورهای منطقه  تأثیرگذاری تجاری، مالی و اجتماعی و فرهنگیِ ساخت سریال و فیلم را به خوبی درک کرده‌اند و شکل‌گیری برخی فستیوال‌ها و جشنواره‌های مرتبط در این زمینه و البته سرمایه‌گذاری گسترده در ساخت شهرک‌های سینمایی برای تولید پروژه‌های مشترک با کشورهای پیشرفته در صنعت سینما مشهود است.

البته نکته جالب توجه اینجاست که این کشورها ساخت سریال  با محور تاریخ کشورهای مختلف همسایه خود علاوه بر ساخت سریال براساس اسطوره‌های تاریخی خود را دستور کار  قرار داده‌اند و جای تردید نیست تمدن کشورمان ایران نیز دستمایه برخی از این تولیدات شده است، روزی غربی‌ها با فیلم «300» دست به کار می‌شوند و تاریخ ایران را به گونه‌ای دیگر (تحریف‌آمیز) روایت می‌کنند و امروز هم «حشاشین»  متولد می‌شود. 

این سریال چند نکته انتقادی را به وجود آورد؛ اول کم‌کاری مسئولین امر را نشان می‌داد که همتی برای سااخت سریال‌های تاریخی و پرتره وجود ندارد و سال‌ها باید منتظر بمانیم تا سریالی اصطلاحاً‌ در قالب الف ویژه به سرانجام برسد حال آنکه کشورهای دیگری در جهان عرب همچون دست‌اندرکاران «حشاشین» با کمترین زمان چنین سریال با کیفیت ساختاری را ارائه دادند. در وهله دوم اما این سریال به تحریف تاریخی پرداخته که اگر کماکان مسئولین امر به وعده و وعید ادامه دهند و خبری از کار عملیاتی نباشد این تحریفات در ذهنِ نسل جدید به واقعیت‌های تاریخی تبدیل می‌شود. 

شاید وقت آن رسیده  که ساخت سریال‌های فاخر درباره میراث ملموس یا ناملوس ایران را برنامه‌ریزی کنیم تا مبدأ این شخصیت‌ها با چهره‌ای غیرواقعی در ذهن مخاطبان خارجی یا حتی داخلی کشورمان تثبیت نشوند.

زیرسوال بردن تاریخ با "حشاشین"، تلنگر جدی به سریال‌سازان

نکته دیگر انتشار گسترده آن در کشور ایران که به واسطه پلتفرمِ در نمایش‌خانگی و شبکه‌های اجتماعی اتفاق افتاد نیازمند ورودِ ساترا بود که چند روزی است هیاهوی آن برپا شده است. پس از ورودِ ساترا و حذف آن از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی برخی ساترا را به خاطر این ورود محکوم و بخش عمده‌ای دیگر این ورود را تحسین کرده‌اند. 

اما مشخص نیست چرا عده‌ای  اصرار دارند چنین سریال‌هایی در سطح گسترده‌ای پخش شود و نسل جدید خصوصاً نظاره‌گر چنین تحریفات تاریخی در آثار نمایشی باشد. البته نباید این انتقادها را هم نادیده بگیریم که چرا به جای این همه سریالِ آپارتمانی، زودبازده و حتی تاریخی معطوف به دوران قاجاریه، به فکرِ ساخت آثار نمایشی که بتواند تاریخ ایران را روایت کند،‌ نیستیم که «حشاشین‌ها» جزو برنامه‌های کشورهای خارجی است حتی تاریخ و قهرمانان و واقعیت‌هایش را از آنِ خود کنند و روایتگرِ اصلی این اتفاقات، آنها باشند.

به دنبال اعلام ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها و حذف این مجموعه نمایشی از نمایش‌خانگی، پیمان جبلی رئیس صداوسیما هم درباره پخش نشدن این سریال در ایران واکنش نشان داد: «ساترا مسئولیت دارد تا جلوی پخش محتوای تحریف شده که به درک اجتماعی لطمه می‌زند و افکار عمومی را منحرف می‌کند را بگیرد. سریال حشاشین براساس واقعیت نیست، بلکه تحریف تاریخ است و ساترا برای پخش آن به سکوها تذکر داده و سکوها هم حذف کردند.»

چرایی ممنوعیت را البته چند روزِ گذشته مسئولین ساترا هم اعلام کردند که «پخش سریال های خارجی در پلتفرهای داخلی پس از انتشار مورد بررسی قرار می‌گیرند و اصطلاحاً سریال‌های خارجی مشمول ممیزی پسینی هستند، به همین دلیل انتشار سریال مصری «حشاشین» از امروز توسط معاونت پایش و نظارت ساترا براساس رای و نظر شورای صدور مجوز ساترا ممنوع اعلام شد.

سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تأیید نیست.»

هرچند این سریال در نگاه اول سعی کرده روایتی از زندگی حسن صباح و ترکان سلجوقی و فرقه اسماعیلیه را به تصویر بکشد، اما به شکلی ناشیانی این روند تاریخی را بدون درنظر گرفتن فواصل معنادار میان دوران زندگی شخصیت اصلی با برخی شخصیت‌های مطرح شده  مثل عمر خیام و خواجه نظام الملک را بهم  مرتبط کرده که می‌تواند نقطه عطف شکل‌گیری سئوالی باشد که اصولاً؛ چرا باید کشور دیگری تاریخ ما را آنهم کاملاً ناشیانه روایت کند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت