Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان، علی اکبر عروتی موفق، معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا، چهارشنبه، 13 تیر ماه در جمع خبرنگاران استانی کشوری اظهار کرد: مجموعه فرهنگی دانشگاه بیش از 60 انجمن علمی-دانشجویی فعال است که شاید جزء دستگاه‌های کم نظیر این حوزه در سطح کشور باشد.

وی افزود: دانشگاه بوعلی سینا دارای 4 تشکل اسلامی با گرایش‌های مختلف، 19 کانون فرهنگی هنری، بیش از 30 نشریه فعال، بسیج اساتید، کارمندان و دانشجویی و همچنین چند هیئت دانشجویی با فعالیت‌های گسترده مذهبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عروتی با بیان اینکه 90 درصد از فعالیت‌های دانشگاه بوعلی سینا دانشجو محور است اضافه کرد: این دانشگاه با اعتماد به دانشجویان بسیاری از برنامه‌های فرهنگی خود را با محوریت دانشجویان به انجام می‌رساند که در این میان نقش دختران که پای به پای پسران حرکت می‌کنند ستودنی است.

 گنجاندن واحد مهارت‌های عمومی و تخصصی در دروس اختیاری دانشجویان

معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا ادامه داد: با ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی دانشگاه و وزارت علوم و فناوری، دانشگاه بوعلی سینا از نظر فعالیت‌های فرهنگی در غرب و منطقه 4 کشور بی نظیر است که شاهد این ادعا برگزاری اردو با شکوه راهیان نور این مجموعه علمی است.

حسن ساری خانی، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلی دانشگاه بوعلی سینا نیز در این نشست اظهار کرد: این دانشگاه به دنبال تربیت دانشجویان با توان مهارتی کافی در رشته تحصیلی آنها است.

وی با بیان اینکه دانشگاه به دنبال افزایش اشتغال پذیری دانشجویان است عنوان کرد: افزایش مهارت‌های دانشجویان در دو بخش مهارت‌های عمومی و تخصصی قابل تقسیم است.

ساری خانی اضافه کرد: در راستای افزایش مهارت‌های عمومی و کارآفرینی دانشجویان، از مهر ماه سال جاری واحد جدیدی با عنوان «مهارت عمومی» در سرفصل دروس اختیاری گنجانده خواهد شد.

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلی دانشگاه بوعلی سینا گفت: در راستای افزایش مهارت‌های تخصصی نیز 4 الی 10 واحد عملی از مهر ماه سال جاری در سرفصل‌های دروس عمومی گنجانده خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان دانشگاه بوعلی سینا معاون فرهنگی نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی گفت: اولین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۱ با حضور ۷۵۰ دانشجو از ۱۳۰ دانشگاه در سه بخش (قرآنی، معارفی و هنری) و ۱۸ رشته برگزار شد. وی درخصوص دومین دوره این جشنواره اظهار کرد: دومین دوره جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی و آیین تقدیر از برگزیدگان این جشنواره پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

تقی زاده با بیان این مطلب که این دوره از جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و دانشگاهیان روبرو بود؛ تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان در این دوره تقریبا سه برابر جشنواره دوره اول بود و آثار ارسال شده تقریبا هشت برابر آثار دور گذشته بوده است به طوری که از زمان آغاز فراخوان یعنی دی ماه ۱۴۰۲ تا پایان آن یعنی ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ حدود ۳ هزار اثر ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است؛ تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که در این دوره از جشنواره، شرکت کنندگان در چهار بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی شرکت داشته و در بخش قرآنی ۲۱۹ نفر و معارفی۳۵۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر به رقابت پرداختند.

وی اظهار کرد: ثبت نام در بخش‌های هنری و ادبی این دور جشنواره برای عموم دانشگاهیان سراسر کشور امکان پذیر بوده که در مدت ۴ ماهه فراخوان؛ تعداد ۶۷۸ نفر در بخش هنری و ۳۶۱ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور موفق به ثبت اثر ادبی در این جشنواره شدند.

تقی زاده تصریح کرد: در اختتامیه این جشنواره که در روز پنجشنبه مورخ ۱۳اردیبهشت ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار می‌شود، از حدود ۱۲۳ نفر در ۴ بخش ادبی، هنری، قرآنی و معارفی که شامل ۱۸ رشته ادبی: شعر و داستان کوتاه هنری: عکس، تصویرسازی، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، طراحی پوستر معارفی: نهج البلاغه، حفظ موضوعی، صحیفه سجادیه قرآنی: قرائت (تحقیق- ترتیل) - اذان- حفظ تک جزء- حفظ ۵ جزء- حفظ ۱۰ جزء- حفظ ۲۰ جزء- حفظ کل است، تجلیل به عمل می‌آید.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ادامه داد: اختتامیه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر مؤذنی رییس دانشگاه شیراز، دکتر تقوایی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و جمعی از مسؤولان استان و دانشگاهیان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

تقی زاده در پایان خاطر نشان کرد: نمایشگاه آثار برگزیده دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز همزمان با آیین پایانی این دور از جشنواره در کنار تالار فجر دانشگاه شیراز برپا خواهد شد همچنین در این جشنواره از کتاب آثار منتخب دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست