Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه- ایرنا- معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پایین بودن سواد حرکتی عارضه یکجانشینی را به وجود آورده است، گفت: ارتقا سطح این سواد یکی از نیازهای اساسی جامعه است.

به گزارش ایرنا مهرزاد حمیدی روز پنجشنبه در کارگاه های آموزشی سیزدهمین جشنواره الگوهای برتر تدریس درس تربیت بدنی کشور در ارومیه افزود: با هماهنگ شدن فعالیت ورزشی مدارس و خانواده ها، سواد حرکتی در کشور بیش از پیش ترویج می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی نسل کم تحرک و کم توان را مشکل آتی جامعه بیان کرد و گفت: کودکانی که تحرک کافی ندارند و چاق شده اند باید از طریق برنامه های متنوع حرکتی و ورزشی در محلات به تحرک سوق داده شوند.
وی به نقش خانواده ها در تحرک کودکان اشاره کرد و گفت: والدین در زمینه کم تحرکی و یکجانشینی کودکانشان مسوول هستند زیرا این نسل در سن 6 سالگی از خانواده جدا می شوند و به فعالیت های اجتماعی می پردازند.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش برای نسل نشسته راهبردهای مختلفی را در پیش گرفته اما این اقدامات نیازمند مشارکت دوجانبه بین خانواده و مدیران مدارس است.
حمیدی با بیان اینکه والدین باید ابتدا بر سلامت دانش آموزان از نظر روح و روان متمرکز شوند، اضافه کرد: ورزش به عنوان فعالیتی جمعی و گروهی می تواند کلاس آموزشی مناسب برای زندگی اجتماعی باشد زیرا در صورت نهادینه شدن آن تعامل اجتماعی برای زندگی آینده بیشتر می شود و آسیب های اجتماعی کمتری متوجه خانواده و جامعه خواهد شد.
حمیدی اضافه کرد: دانش آموزان در طول یک سال تحصیلی 302 ساعت در زنگ های تربیت بدنی فعالیت ورزشی دارند و تمام تلاش متولیان امر این است که در این مدت حرکت و مهارت یاد بگیرند.
به گزارش ایرنا معاون وزیر آموزش و پرورش به همراه بیش از 270 معلم ورزش کشور در سیزدهمین دوره جشنواره روش های برتر تدریس درس تربیت بدنی در ارومیه حضور دارد.
آذربایجان غربی به مدت 2 روز میزبان این معلمان بوده و تدریس روشهای برتر تدریس و حضور در کارگاه های آموزشی از برنامه های این جشنواره است.
3072/7125

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ورزشي سواد حركتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • اجرای طرح‌های محله محور در روستا‌های استان همدان