Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز پژوهش‌های امنیت ملی رژیم صیهونیستی با تهیه گزارشی توصیه کرد، به منظور تسهیل عادی سازی روابط سران عرب با اسرائیل، باید در شیوه‌های آموزشی و فرهنگ سازی آنان تغییرات ریشه‌ای داده شود. ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۵ بین الملل آسیای غربی نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری "العربی الجدید" مرکز پژوهش‌های امنیت ملی رژیم صهیونیستی با ارائه گزارشی توصیه کرد، به منظور تسهیل عادی سازی علنی سران عرب با اسرائیل باید در شیوه های آموزشی جهان عرب تغییرات ریشه‌ای حاصل شود تا با فرهنگ سازی بتوان افکار عمومی را در قبال اسرائیل تغییر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخالفت گسترده افکار عمومی عربی با عادی سازی

در این تحقیق که "موشه یعلون" وزیر سابق جنگ و "لیئا فریدمن" محقق اسرائیلی آن را تهیه کرده اند، آمده است: با وجود نشانه های همکاری پنهانی و نمونه‌های متعدد مشارکت بین تل آویو و کشورهای عربی هنوز نظام های حاکم عربی با عمق و گستردگی مخالفت افکار عمومی عربی با عادی سازی روابط با اسرائیل روبه رو هستند که این وضعیت موجب کاهش توان آنان برای انتقال از روابط پنهانی به روابط آشکار و علنی با اسرائیل می شود.

محافظه کاری رهبران مصر و اردن در قبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

بر اساس این تحقیق، حتی نظام های حاکم در مصر واردن که روابط امنیتی و اطلاعاتی و نیز نظامی مستحکمی با اسرائیل دارند، تاکید می کنند که این روابط فاش نشود زیرا نظام های حاکم عربی بیم دارند که علنی شدن روابط با اسرائیل مشروعیت آنان را خدشه دار کند و در این میان رقابت کشورهای عربی با تهران بر سر نفوذ منطقه‌ای به تهران این امکان را می دهد که با استفاده از این موضوع نظام های حاکم عربی را در تنگنا قرار داده و موقعیت خود را در منطقه تحکیم بخشد.

علنی شدن عادی سازی روابط، رویای رژیم صهیونیستی

بر اساس این گزارش، افزایش دایره منافع مشترک اسرائیل و گروه موسوم به "جبهه سنی مذهب" که موجب همکاری بین دو طرف شده است بار دیگر رویای عادی سازی روابط با جهان عرب را برای اسرائیل زنده کرده است، زیرا این موضوع همچنان یکی از مهم ترین اهدافی است که اسرائیل در تلاش برای تحقق آن است.

در این گزارش توصیه شده است، سران اسرائیل باید اصرار داشته باشند که موافقت کشورهای عربی با عادی سازی روابط هنگام آغاز گفتگوهای حل و فصل کشمکش با فلسطین صورت بگیرد نه در پایان آن.

در بخش دیگری از این گزارش آمده ست تحولات ژئوسیاسی در منطقه موجب شد، کشورهای عربی سنی مذهب اولویت های جدیدی را در پیش بگیرند که به موجب آن دیدگاه آنان در قبال اسرائیل تغییر کرده و شامل گرایش به همکاری با آن است تا جایی که قضیه فلسطین برای این گروه از کشورهای عربی اولویت ندارد.

این گزارش مدعی شده است رویارویی با ایران و گروههای جهادی و پیش از همه اخوان المسلمین به اضافه قدرت گرفتن ترکیه و حرص رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور برای تقویت حضور منطقه ای به عنوان یک قدرت اسلامی از جمله مواردی است که عادی سازی روابط را ایجاب می کند.

همچنین محمد بن سلمان ولیعهد سعودی با حمله به رهبری فلسطین و فراخواندن فلسطینی ها به پذیرش پیشنهادات صلح مواضع آشکاری در این خصوص اتخاذ و تاکید کرد قضیه فلسطین دیگر جزء اولویت های سعودی نیست.

مرکز پژوهش‌های امنیت ملی اسرائیل، کاهش کمک های مالی کشورهای عربی به فلسطین و راه افتادن هشتگ هایی با عنوان "ریاض مهم تر از قدس" از سوی وبلاگ نویسان سعودی را نشانه روشن کاهش توجه آنان به قضیه فلسطین دانسته است.

انتهای پیام/

R7891/P36446/S8,90/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض

وزرای کشورهای عربی و اروپایی در نشست اخیر خود در ریاض بر لزوم توقف جنگ در نوار غزه و در پیش گرفتن اقدامات لازم برای اجرای راه حل 2 دولتی تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای ضمن پرداختن به جزئیات نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض درباره اجرای راه حل ۲ دولتی شامل به رسمیت شناختن کشور فلسطین، اعلام کرد که وزرای خارجه کشورهای عربی و اروپایی درباره لزوم توقف جنگ در نوار غزه و گرفتن اقدامات لازم برای اجرای راه حل ۲ دولتی توافق کردند.

ریاض، پایتخت عربستان روز دوشنبه میزبان نشستی با حضور وزرای خارجه کشورهای عربی و نمایندگان تعدادی از کشورهای اروپایی و نیز کمیته وزارتی مکلف از سوی سران کشورهای عربی اسلامی برای بررسی تحولات موجود در نوار غزه بود.

شرکت کنندگان در این نشست ضمن اعلام حمایت خود از تلاش‌ها برای رسیدن به یک آتش‌بس فوری در غزه، آزادسازی اسرا و گروگان‌ها، توقف جنگ و تمام اقدامات غیرقانونی یک جانبه در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی، حل بحران انسانی موجود در این منطقه را خواستار شده و بر اهمیت انتقال به یک روند سیاسی شامل راه‌حلی برای اختلافات 2 طرف فلسطینی و اسرائیلی تاکید کردند.

در این نشست موضوع به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی کشورهایی که تاکنون این کار را انجام نداده‌اند و زمان و چگونگی این اقدام مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین شرکت کنندگان درباره آینده کشور فلسطین تاکید کردند لازم است حمایت‌ها از تلاش‌ها برای تشکیل کشور فلسطین افزایش یافته و از دولت جدید فلسطین حمایت شود و وجود دولتی یکپارچه در کرانه باختری از جمله قدس شرقی و غزه اهمیت دارد.

در همین رابطه شرکت‌کنندگان در این نشست بر اهمیت در پیش گرفتن رویکردی فراگیر، قابل اعتماد و بی‌بازگشت برای راه‌حل ۲دولتی طبق قوانین بین‌المللی و استانداردهای توافق شده از جمله قطعنامه‌های شورای امنیت در این رابطه و طرح صلح عربی تاکید کردند.

آنها ظهار کردند: این روند می‌تواند در منطقه صلح عادلانه‌ای که حقوق ملت فلسطین را تامین کند، برقرار کند.

در این نشست مشترک به ریاست «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، علاوه بر همتای نروژی او، نمایندگان کشورهای بحرین، پرتغال، فرانسه، الجزایر، اردن، آلمان، امارات، اسپانیا، ایرلند، ایتالیا، بلژیک، ترکیه، اسلوونی، فلسطین، قطر، مصر و انگلیس و همچنین نمایندگانی از اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب حضور داشتند.

عربستان روز دوشنبه میزبان دیدارها و نشست‌هایی بود که در درجه اول بر حل مساله فلسطین و توقف جنگ در نوار غزه متمرکز بود.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حملات ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده که نتیجه آن شهید و زخمی شدن ده‌ها هزار غیرنظامی بوده که بیشتر آنها زن و کودک هستند و همینطور فاجعه انسانی و ویرانی گسترده‌ای در این منطقه رقم خورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • پیام عربستان به اسرائیل درباره حمله احتمالی به رفح
  • پیام عربستان به تل‌آویو درباره حمله به رفح
  • هشدار جدی عربستان به اسرائیل | خطای بزرگ را انجام نده تا ما خائن نشویم!
  • رسانه عبری: ریاض اسرائیل را درباره هر حمله به رفح تهدید کرد
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • فیلم| عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچگاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم