Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- معاون حفاظت و بهره برداري شرکت آب منطقه اي خراسان شمالي با بيان اينکه هم اکنون سد بارزوي شيروان آب قابل تحويل براي آشاميدني و کشاورزي ندارد گفت: هم اکنون ذخيره مفيد آب مخزن اين سد به پايان رسيده است.

حميد واسطه روزپنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينکه ظرفيت حجم سالانه مخزن آب سد بارزو شيروان 92 ميليون مترمکعب است، اظهار داشت: هم اکنون اين سد هفت ميليون مترمکعب حجم آب مرده دارد که به هيچ وجه قابل تحويل نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به خشکسالي ها و کاهش بارندگي گفت: در صورتي که بارندگي نداشته باشيم حدود 80 درصد زمين هاي پاياب سد بارزو در حوزه کشاورزي براي سال زراعي آينده با مشکل تامين آب مواجه خواهد شد.
واسطه با تاکيد بر صرفه جويي مردم در مصرف آب افزود: کشاورزان بايد از کشت پاييزه آينده هم خودداري کنند زيرا که آب قابل تحويل نيست.
معاون حفاظت و بهره برداري شرکت آب منطقه اي خراسان شمالي گفت: متوسط مصرف جهاني آب 170 ليتر در شبانه روز به ازاي هر نفر است ولي در ايران به ازاي هر نفر مصرف آب شرب و بهداشت بالاي 250 ليتر در شبانه روز است که با توجه به وضعيت پيش آمده از شهروندان تقاضاداريم در مصرف آب صرفه جويي داشته باشند.
واسطه با بيان اينکه سالانه 6 ميليون متر مکعب آب سد بارزوي شيروان در سال براي کشاورزان در نظر گرفته شده است افزود: اين در صورتي است که نياز آب کشاورزان منطقه بيش از اين است، هم اکنون توصيه مي شود کشاورزان از کشت هاي کم مصرف، کم آب طلب و روش هاي جديد آبياري استفاده کنند.
به گزارش ايرنا شهرستان شيروان در سال هاي اخير دوران خشکسالي و کم‌آبي سختي ها را به خود ديده و حتي در مناطق مختلف بويژه تعدادي از روستاها مردم براي تامين آب شرب با مشکل مواجه شده اند.
بارش‌هاي رو به رشد ابتداي سال جديد نيز مرهم خشکي سد آب بارزوي شيروان نشد و همچنان مخزن اين سد خالي است.
شهرستان شيروان داراي 105 هزار هکتار عرصه کشاورزي و باغي است.
اين شهرستان با 157 هزار نفر جمعيت به عنوان دومين شهرستان پر جمعيت خراسان شمالي در 60 کيلومتري شرق بجنورد قرار دارد.
7186/3007/ 6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • مسابقات والیبال ساحلی با معرفی نفرات برتر پایان یافت
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»