Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان،  رئیس حوزه هنری استان کردستان ضمن اعلام این خبر و با اشاره به پتانسیل بالای هنرمندان استان در زمینه گراقیک و با هدف بالا بردن سطح توانایی هنرمندان استان در بخش تصویرگری گفت:  همزمان با برگزاری نمایشگاه آثار منتخب تصویرگری دوسالانه براتیسلاوا (۲۴لغایت ۳۰ تیرماه ۹۷) که از جشنواره های معتبر تصویرگری جهان به شمار می رود با حضور استاد علیرضا گلدوزیان از تصویرگران برجسته حوزه کودک ونوجوان  که در سال ۲۰۰۵ جایزه بزرگ دوسالانه براتیسلاوا را نیز کسب کرده است ورک شاپی آموزشی تصویرگری در سنندج برگزار می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین مرادی با اشاره به اینکه برنامه مذکور با همکاری ومشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی ، کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان، انجمن تصویرگران ایران برگزار می شود، عنوان کرد: این کارگاه آموزشی از ساعت ۱۰ تا ۱۶ روز دوشنبه ۲۵ تیرماه در محل پردیس سینمایی بهمن سنندج برگزار می شود.

وی بیان کرد: علاقه مندان برای حضور در این  ورک شاپ می توانند با حضور در حوزه هنری استان کردستان به آدرس سنندج – خیابان فلسطین روبروی فرمانداری و یا مراکز کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان سنندج و یا از طریق شماره تلفن های ۰۸۷۳۳۲۴۳۶۲۴ (حوزه هنری)، ۰۸۷۳۳۱۵۵۰۶۰ داخلی ۳۲ ( کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ) نسبت به ثبت نام و حضور در این ورک شاپ اقدام کنند .

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان افزود :حضور دراین کارگاه رایگان بوده و به منظور استفاده بهینه از فرصت پیش آمده برگزاری این ورک شاپ و با توجه به ظرفیت محدود کارگاه (۳۰ نفر)  تنها کسانی می توانند در کارگاه شرکت کنند که از راه های اعلام شده اقدام به ثبت نام کرده باشند .

علیرضا گلدوزیان تصویرگر کتاب های کودکان و نوجوانان سال  ۱۳۵۵در تهران به دنیا آمد. او کارشناس ارشد رشته گرافیک از دانشگاه هنر است و فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۴ با طراحی پوستر برای فیلم سینمایی گروگان آغاز کرده است.

گلدوزیان تا کنون برای آثار فراوانی در حوزه کودک و نوجوان تصویرسازی کرده است، از جمله: این همانی نوشته‌ی فریده خلعتبری، آغوشت را باز کن نوشته‌ی عذرا جوزدانی، بازی ها جورواجورند سروده‌ی شکوه قاسم نیا، باعلی، یاعلی نوشته‌ی فریبا کلهر، خانم معلم آقای نقاش نوشته‌ی سید علی اصغر سید آبادی، زرافه من آبی است نوشته‌ی سوسن طاقدیس، سنگ قرمز کوچولو سروده‌ی افسانه شعبان نژاد، بازی های پنج انگشت سروده‌ی مصطفی رحماندوست.

کد خبر 4339270

منبع: مهر

کلیدواژه: تصویرگری حوزه هنری کردستان بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شیراز شهرکرد خرم آباد مشهد مواد مخدر یاسوج بیرجند آتش سوزی هفته قوه قضاییه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد