Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@23:41:58 GMT

خیرین مدرسه ساز استان سمنان تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۲۹۱۶۴

خیرین مدرسه ساز استان سمنان تجلیل شدند

ببیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان سمنان با تجلیل از نیکوکاران وخیران مدرسه ساز این استان و آغاز ساخت یک دبیرستان ۱۲ کلاسه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، سعید هژبری در حاشیه برگزاری ببیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان سمنان در جمع خبرنگاران گفت: کمک خیران مدرسه ساز استان سمنان طی سال های اخیر خوشبختانه توانسته زیرساخت های خوب تحصیلی را نصیب شهرستان های هشت گانه استان کند که از این بابت شایسته قدردانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی با بیان اینکه سهم مشارکت خیرین مدرسه ساز این استان در توسعه فضاهای آموزشی بیش از 50 درصد است گفت: میانگین مشارکت خیرین در کشور بین 25 تا 30 درصد است.

 

هژبری هدف از برگزاری جشنواره خیرین را تکریم خیرین، هم اندیشی خیرین و مسئولان در توسعه فضاهای آموزشی و نهادینه کردن فرهنگ خیری در جامعه عنوان کرد وگفت:در این همایش از 23 خیرمدرسه ساز استان سمنان تجلیل شد.

 

وی با بیان اینکه استان سمنان به‌شدت با کمبود فضای آموزشی مواجه است  اضافه کرد: باید این کمبود با بهره‌گیری از ظرفیت خیران مدرسه‌ساز و بنیاد برکت در استان رفع شود.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان با اشاره به اینکه 56طرح آموزشی با 309کلاس درس با زیربنای 97 هزار و 500 مترمربع و با اعتبار 485میلیارد ریال در دست ساخت است اظهارداشت: از این تعداد اجرای 30طرح با 216کلاس درس بازیربنای 42 هزار و 500 مترمربع با اعتبار 245 میلیارد ریال را خیران بر عهده دارند.

 

هژبری  ضمن بیان اینکه خیرین به دو صورت حقیقی و حقوقی به امر مدرسه‌سازی می پردازند اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 300 خیر شامل 236 خیر مرد و 73 خیر زن به صورت حقیقی و 77بنیاد و نهاد به صورت حقوقی به امر مدرسه‌سازی در استان مشغولند.

 

وی با اشاره به مشارکت ویژه بنیاد برکت در ساخت مدارس استان سمنان بیان کرد: تاکنون 18 مدرسه از سوی بنیاد برکت بااعتباری بالغ‌بر یک هزارو120 میلیارد ریال در حال ساخت است.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان ابراز داشت: از این تعداد 14 مدرسه با 108 کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است و اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس برای تکمیل چهار مدرسه باقیمانده در حال پیگیری است.

 

همچنین در این مراسم جمعی از فرهنگیان نیکوکار ساخت دبیرستان 12 کلاسه حضرت امام علی را با مشارکت 30 میلیارد ریالی آغاز کردند.

 

مراسم کلنگ زنی این مدرسه با جمعی از مسئولان همزمان با برگزاری این جشنواره برگزار و به مناسبت ویدئو کنفرانسی پخش شد.

 

خیران در بیستمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان سمنان حضور پررنگی داشته و با کمک‌های پرمهر خود بستر لازم برای ایجاد فضای آموزشی برای کودکان و نوجوانانی که به سبب کمبود امکانات از شرایط تحصیلی مطلوبی برخوردار نیستند را فراهم کردند.

 

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس اوقات فراغت دولت جشن های دهه کرامت دهه کرامت اقتصاد ارزانی شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت تجلیل از خیرین مدرسه ساز بیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز مشارکت خیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد

مدرسه ملی روایت سمنان با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و دیگر مسوولان ملی و استانی افتتاح و حکم ریاست این مدرسه به حسینعلی جعفری از نویسندگان برجسته این استان تحویل شد.

روایت موثر در جهت‌گیری افکار و جریان‌سازی

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: روایت چیزی است که با آن می‌فهمیم چطور و چگونه عمل کنیم، درک ما را از زندگی بهبود می‌بخشد و در جهت‌گیری افکار موثر است.

بهزاد دانشگر با اشاره به تحقق وعده صادق، افزود: در آستانه تحقق این دستاورد ۲ روایت شکل گرفت یک روایت باید پاسخ داده شود و روایت دیگر در برابر ظلم باید ایستاد.

وی با بیان اینکه روایت اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: روایت می‌تواند عامل پویایی، ایستادگی و مقاومت باشد.

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در توصیف ارزشمندی و جایگاه روایت اظهار کرد: از عواملی که فلسطین همچنان ایستادگی و مقاومت می‌کند دلگرمی آنان به روایت پایداری است.

ادبیات پایداری سرمایه یک ملت است

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: روایت یا داستان معماری دارد که در ذهن می‌ماند، این ماندگاری زمینه‌ساز اشاعه آن روایت یا داستان است.

مرتضی سرهنگی در این آیین افزود: ادبیات پایداری از دارایی ملی هر کشوری محسوب می‌شود و باید این ادبیات حفظ و به نسل آینده منتقل شود، زیرا گردآوری و حفظ روایت‌ها با هدف اطلاع‌رسانی به نسل آینده جامعه تلاش برای حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه روایت رشادت‌ها و جانفشانی‌ها برای حفظ کشور در حدانتظار نیست، اضافه کرد: وقتی که جامعه بداند کشور با چه سختی و قیمتی حفظ شد، بدون شک آحاد جامعه به ویژه نسل جوان در حفظ آن بیش از پیش تلاش می‌کنند و قدر می‌دانند.

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: مدرسه ملی روایت بستری برای بیان روایت‌ها و جانفشانی‌هاست، شاید بتوان با کتاب‌ها قیمت تمام شده جنگ را در آورد، این قیمت هنوز درنیامده است.

رمز ماندگاری روایت انقلاب اسلامی استفاده از زبان هنر است

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: اگر در جنگ روایت‌ها، روایت درست ارائه نشود، روایت‌ها تحریف خواهد شد.

سعید لشکری در این آیین افزود: روایت انقلاب اسلامی با زبان هنر رمز ماندگاری آن است و مدرسه ملی روایت این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: مدرسه ملی روایت خلاصه در انقلاب و دفاع مقدس نیست و رویکرد بوم‌گرایانه نیز در این مدرسه مورد توجه است و سمنان میراث‌دار بزرگانی، چون شیخ علاءالدوله سمنانی، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی است و با تکیه بر میراث‌داری و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی، این دیار برای راه‌اندازی مدرسه ملی روایت انتخاب شد.

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی پنج ساله آینده کتاب‌های زیادی در روایت بزرگان و شهدای استان سمنان نوشته شود.

حفظ هویت و اصالت ملی در سایه روایت درست

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدرسه ملی روایت یک ظرفیت ذهنی ارزشمند برای معرفی اصالت و پیشینه این دیار است.

فرج‌الله شوشتری در این آیین افزود: جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست و افتتاح مدرسه ملی روایت اقدامی ارزشمند برای ارایه درست روایت‌ها و معرفی هویت و خنثی‌سازی دسیسه دشمنان است.

رییس حوزه هنری سمنان گفت: سمنان استانی روایت نشده در هنر انقلاب است و با وجود ظرفیت‌هایی که دارد در کشور ناشناخته است.

محمداصغرزاده در این آیین افزود: راه‌اندازی مدرسه ملی روایت در خانه تاریخی خطیبی سمنان اقدامی ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های این استان است.

وی ادامه داد: خانه تاریخی خطیبی در تملک شهرداری سمنان است که با مرمت مشارکتی این بنا برای چندین سال در اختیار حوزه هنری قرار گرفته و مکان مدرسه ملی روایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • تجلیل از کارگران نمونه استان سمنان
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • ۱۰۰۰ معلم استان سمنان تجلیل می‌شوند
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد