Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدرضا متین فر روز پنجشنبه در همایش رسانه و تبلیغ دینی در تبریز با اشاره به اینکه تغییر ارزش ها یکی از پیامدهای مهم فضای مجازی است، افزود: همین امر موجب تغییرات اساسی در سبک زندگی ایرانیان می شود و برای مقابله با چنین شرایطی باید با تبلیغ دین در رسانه ها به احیای ارزش ها کمک کرد.
وی، مشروعیت زدایی از حاکمیت را یکی از پیامدهای تغییر ارزش ها در جامعه عنوان و اضافه کرد: برای جلوگیری از شیوع و توسعه چنین پیامدهایی در کشور باید محتوای فضای تبلیغ دینی با ارتقای سواد رسانه ای و مجازی را گسترش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متین فر، شبکه سازی، فرهنگ سازی، جریان سازی، گردش آزاد اطلاعات و نبود کنترل و نظارت را از ویژگی های اصلی و مهم فضای مجازی در دنیای کنونی خواند و با تاکید بر اینکه برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان باید شبکه سازی در حوزه تبلیغ دین به درستی درک و تقویت شود، گفت: بدون توجه به این کارکردها تبلیغ دین در رسانه ها ممکن نخواهد شد.
وی از فضای مجازی به عنوان محیطی پویا و زنده یاد کرد که اثرگذاری وسیع و آنی روی افکار عمومی دارد و افزود: گسسته، پیچیده، لایه به لایه مدیریتی، تحمیل رفتار و نبود مرز و محدودیت از جمله ویژگی های آن است.
این استاد دانشگاه امام حسین(ع) با اشاره به تاکید رهبری درباره لزوم توسعه سبک زندگی ایرانی - اسلامی، اظهار داشت: طبق فرمایش ایشان استفاده از فضای مجازی برای تحقق این هدف مهم و کلیدی است.
متین فر ادامه داد: جامعه شناسی اعتراض در 40 سالگی انقلاب اسلامی از جمله لایه های جدید جامعه است که در سایه توسعه و گسترش روز افزون فضای مجازی شکل می گیرد و برای مقابله با ترفندها و تهدیدهای دشمنان در این فضا باید با برنامه و دقیق پیش رفت و از ابزار مهم رسانه به بهترین شکل بهره برداری کرد.
وی با اشاره به اینکه لازمه بقا و ادامه حیات در عصر ارتباطات و اطلاعات و محیط های فرهنگی داشتن سواد رسانه ای است، بر تربیت رسانه ای نسل جدید در کشور تاکید کرد.
متین فر، سواد رسانه ای را کسب دانش و بینش لازم پیرامون پیام های دریافتی و قدرت تحلیل و تفسیر و ارزیابی آنها تعریف کرد که تنظیم کننده روابط فرد و جامعه است.
به گزارش ایرنا، مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این همایش با بیان اینکه تلفیق رسانه و تبلیغ دین می‌ تواند مکملی باشد تا پیام های ارزشی جهانی شود، اظهار داشت: در عرصه تبلیغ دین به رسانه هایی قوی و پویا نیاز داریم و در حوزه‌ دین نیز باید توجه داشت که رسانه منحصر به منبر و مسجد نیست.
حجت‌الاسلام شهاب‌الدین حسینی افزود: در عصر انفجار اطلاعات که دین اسلام و مذهب تشیع مورد آماج حملات دشمنان است، رسالت مبلغان دین و اصحاب رسانه پیش از پیش احساس می‌ شود و در این زمینه مبلغان دین باید وارد عرصه رسانه شوند و اهل رسانه نیز در این حوزه فعالیت خود را باید گسترش دهند.
وی گفت: برای ایستادگیِ آگاهانه در مقابل مکاتب نوظهور و منحرف که اصالت ما را مورد خدشه قرار می ‌دهند، نیاز به روشنگری و فعالیت مستمر در این حوزه داریم.
/3071/3038
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 انقلاب اسلامی جامعه شناسی سبک زندگی فرهنگ سازی کنترل و نظارت جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • زبان طنز نیشدار است
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • دختربچه تازه عروس برای تبلیغ آرایشگاه زنانه ! + ویدئو
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام