Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امین رفیعی عصر امروز پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روز دهیاری ها در نشست دهیاران شهرستان بناب با تبریک روز دهیار اظهار کرد: توجه به معماری سنتی در روستاها، اشتغال و مهاجرت معکوس، انجام کارهای عمرانی، افزایش درآمدزایی در روستاها و ... از جمله مسائلی است که باید مورد توجه دهیاران در روستاها قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دهیار به عنوان مدیر یک روستا در صف اول ارتباط بین مردم و مسئولان بوده و این از اهمیت جایگاه دهیاری هاست؛ افزود: باید از این جایگاه برای خدمت به روستاییان استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان بناب با اشاره به منابع مالی محدود دولت تصریح کرد: علیرغم کمبود اعتبارات دولت برای انجام زیرساخت های روستایی محدودیت اعتباری ندارد.

به گفته رفیعی، دهیاران نبض مدیریت در روستاها هستند که باید با مدیریت اجرایی بالای خود در افزایش توانمندی های روستا و شناساندن آن به جامعه تلاش کنند.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت تعامل شوراها و دهیاران با مردم و مسئولان اذعان کرد: تفرقه و اختلاف و تشتت آراء خواست دشمنان است و باید در راستای تحقق وحدت و همدلی در روستاها گام برداریم.

فرماندار بناب تصریح کرد: در سطح شهرستان بناب به ارزش ۳۴۰ میلیارد ریال طرح و پروژه جهت اجرا در سطح روستاهای شهرستان در کمیته روستایی تصویب و به استان معرفی شده است و از افراد علاقمند دعوت می شود در سطح روستاها سرمایه گذاری کنند و دولت نیز خود را موظف و مکلف می داند که از سرمایه گذاران حمایت کند.

رفیعی در ادامه با اشاره به ضرورت صرفه جویی در مصرف برق گفت: هر ساعت ۵ مگاوات برق در سطح شهرستان بناب صرفه جویی می شود و با توجه به کمبود برق و تا زمان رفع نهایی این مشکل محلات و روستاهای شهرستان برای قطعی برق تقسیم بندی شده اند و امیدواریم شهروندان عزیز برای عبور از این مشکل نهایت همکاری را بعمل آورند تا با صرفه جویی های خود میزان قطعی برق را کاهش دهیم.

کد خبر 4339505

منبع: مهر

کلیدواژه: بناب روستا فرماندار بناب بوشهر خبرگزاری مهر گرگان کرمانشاه شیراز شهرکرد خرم آباد بیرجند مشهد مواد مخدر یاسوج آتش سوزی هفته قوه قضاییه کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۹۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود

مدیر منطقه هفت شهرداری قم گفت: پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از محور استاد فقیهی تا چهارراه بازار در حال انجام است.

محمد رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به مسئله پارکینگ در این منطقه، اظهار کرد: در منطقه هفت پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی حرم، پارکینگ رودخانه و پارکینگ شهید کاظمی به عنوان پارکینگ‌های عمومی ایجاد شده‌اند.

وی با اشاره به محدودیت فضایی برای احداث پارکینگ‌های جدید در منطقه هفت افزود: در صورت به نتیجه رسیدن پروژه بسط شرقی و تکمیل پارکینگ‌های در دست کار در هسته مرکزی، شرایط پارکینگ‌های این منطقه بهبود خواهد یافت.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات این منطقه برای رودخانه، خاطرنشان کرد: در بلوار سردار شهید سلیمانی اصلاح کف و بهسازی آسفالت صورت گرفت، همچنین اصلاح هندسی برداشتن نرده‌ها و اصلاح جداول در این بلوار به سمت حرم مطهر نیز انجام شد.

رمضانی اضافه کرد: سال گذشته یک تابلیه روی رودخانه به منظور کاهش ترافیک با هزینه ۱۱ میلیارد تومانی انجام شد که موجب رضایتمندی بسیاری برای مردم و زائران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از مخابرات تا چهارراه بازار در حال انجام است، عنوان کرد: این کار به بهبود وضعیت تردد عابر پیاده منجر خواهد شد.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی بافت تاریخی شهر قم، گفت: جداره‌سازی در بعضی نقاط با همکاری میراث فرهنگی و سازمان بهسازی اطراف حرم در منطقه صورت گرفت که موجب بهبود سیما و منظر در بناهای تاریخی شد، از آن جمله می‌توان به بهسازی گاراژ شمس‌العماره در چهارراه بازار اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه ۳۵۵ میلیارد تومانی منطقه هفت شهرداری قم، افزود: از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه زیرگذر امام موسی صدر است.

کد خبر 748145

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • ۸۰۰۰هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر بهسازی می شود